0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα, epistimik. έχω αποθηκευμένους τους αρχικούς πίνακες που έβγαλαν και ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά ήταν 1196. δε νομίζω ότι προστέθηκαν άτομα στη συνέχεια, μάλλον έκαναν λάθη και διορθώνοντάς τα αλλαξαν οι θέσεις μας και πήγαμε παρακάτω. αυτούς που έχω πάντως έχουν 1196. θυμάμαι μάλιστα ότι τους αποθήκευσα αμέσως όταν βγήκαν. μπορεί βεβαια να κάνω και λάθος.....
προφανώς κάποιος μου ξέφυγε κατα την αποθήκευση. έχεις ελέγξει ποια ονόματα είναι αυτά που προστέθηκαν τη δεύτερη φορά και σε ποιο αριθμό του πίνακα βρίσκονται;;;αν και τώρα με το τέλος των ενστάσεων και τους οριστικούς....ίσως οι αιτήσεις τους να παράπεσαν κατα την πρώτη ανακοίνωση των πινάκων και μετα τους πρόσθεσαν..ποιος ξερει
Παιδιά πιστεύω ότι φέτος μπέρδεψαν τα μπούτια τους στο μαγείρεμα και εξαιτίας των κεδδυ που είχαμε δικαίωμα να δηλώσουμε. Ποιοι θα παν εκεί,πως θα τα κατατάξουν και όλα αυτά πώς θα γίνουν έτσι ώστε να βολέψουν αυτους που θέλουν..
mitsy συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι οι οι εκλογές δεν έπαιξαν ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στην καθυστέρησή μας. Τα βρώμικα παιχνίδια τους και μόνο αυτά.Και εμείς γι αυτούς είμαστε "σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει.."