0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, αυτό ακριβώς σου δείχνουν τα γράμματα!
Και τότε πως θα ξέρω εγώ ποιο είναι δυσπρόσιτο έτσι ώστε να το δηλώσω;
Δεν καθορίζουν οι μονάδες τα δυσπρόσιτα.Τα δυσπρόσιτα σχολεία έχουν συνήθως 9 ή 10 μόρια. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα σχολεία με 9 μόρια είναι δυσπρόσιτα.
Παράθεση από: kyra_daskala στις Ιουνίου 20, 2009, 12:11:22 pmΔεν καθορίζουν οι μονάδες τα δυσπρόσιτα.Τα δυσπρόσιτα σχολεία έχουν συνήθως 9 ή 10 μόρια. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα σχολεία με 9 μόρια είναι δυσπρόσιτα.πρωτα απο ολα βλεπουν το ανωτερο των μοριων που μπορει να σου δωσει ενας νομος αναλογα με τα χαρακτηριστικα του και επειτα οριζονται τα δυσπροσιτα.για παραδειγμα το σχολειο μου παρολο που ειναι δυσπροσιτο δινει μονο 4 μορια γτ γενικως ο νομος δεν δινει πολλα μορια(ηλεια).οποιος επιθυμει παντως να δηλωσει δυσπροσιτο ας εχει φροντισει απο πριν να εφασφαλισει το μεταφορικο του μεσο!!!Χμμμ..... υπάρχει τρόπος να μάθει κανείς ποιοι είναι οι νομοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα μόρια στα δυσπρόσιτα;
να μελετησει εναν εναν τους νομους...υπαρχουν πινακες που λενε τα μορια του καθε σχολειου ανα νομο,απλως θελει ψαξιμο.[/quoteΕυχαριστώ πολύ!!