*

Αποστολέας Θέμα: ποιά περιοχή δηλώσατε πρώτη επιλογή?  (Αναγνώστηκε 12391 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george27

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
Απ: ποιά περιοχή δηλώσατε πρώτη επιλογή?
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 23, 2009, 01:22:21 pm »
Να ρωτήσω και γω κάτι; Τον Αυγουστο θα κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρωτής στην κατηγορια ΠΕ70 (δάσκαλοι) και δεν έχω αποφασίσει ποια περιοχή να βάλλω πρώτη. Εκτός από Αθηνα που δε θέλω να δηλώσω ποιες άλλες περιοχές θα μου προτείνατε; (η απόσταση δε με νοιάζει)
Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές!

Κι ότι σ’ απόμεινε ακόμη στη ζωή σου Μην τ’ αρνηθείς!

Κωστής Παλαμάς

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:44:54 »

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 23, 2009, 03:27:12 pm »
Να ρωτήσω και γω κάτι; Τον Αυγουστο θα κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρωτής στην κατηγορια ΠΕ70 (δάσκαλοι) και δεν έχω αποφασίσει ποια περιοχή να βάλλω πρώτη. Εκτός από Αθηνα που δε θέλω να δηλώσω ποιες άλλες περιοχές θα μου προτείνατε; (η απόσταση δε με νοιάζει)
Κι εγώ πρώτη φορά θα κάνω τα χαρτιά μου και από ότι είδα οι περιοχές με τα περισσότερα μόρια είναι οι κυκλαδες, τα δωδεκάνησα, ο Ν. Σάμου και ο Ν. Λέσβου. Από ηπειρωτική Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος η Ευρυτανία έχει κι αυτή αρκετά σχολεία με μόρια. 

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 23, 2009, 03:33:19 pm »
Τι θα με συμβουλεύατε να προτιμήσω, σχολεία δυσπρόσιτα που όμως δεν έχουν τόσα μόρια ή σχολεία που δεν είναι δυσπρόσιτα αλλά που, έχουν αρκετά μόρια; 

Αποσυνδεδεμένος george27

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 24, 2009, 10:06:54 am »
Mάλλον το δεύτερο θα ήταν προτιμότερο γιατί τα μόρια είναι που παίζουνε ρόλο για το μόνιμο διορισμό. Δεν ξέρω πάλι και γω καλά, ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος. Αν επιτρέπεται ΖΩΗ ποιο παιδαγωγικό τελειώνεις; Εγώ τελειώνω της Αθήνας...
Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές!

Κι ότι σ’ απόμεινε ακόμη στη ζωή σου Μην τ’ αρνηθείς!

Κωστής Παλαμάς

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:44:54 »

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:13:32 pm »
Ζωή δεν θέλει και ρώτημα, τα πολλά μόρια να προτιμήσεις. Αν μπορείς και να πετύχεις σχολείο που δεν είναι δυσπρόσιτο και δίνει πολλά μόρια ( γιατί είναι μονοθέσιο, 2/θέσιο, 3/θέσιο κτλ ) ακόμα καλύτερα.
Τα μόρια του σχολείου δεν παίζουν κανένα ρόλο για το διορισμό σας από τον πίνακα των αναπληρωτών. Παίζουν σημαντικό ρόλο αφού μονιμοποιηθείτε (για μεταθέσεις, τοποθετήσεις, οργανικές κτλ)
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 25, 2009, 05:22:45 pm »
Mάλλον το δεύτερο θα ήταν προτιμότερο γιατί τα μόρια είναι που παίζουνε ρόλο για το μόνιμο διορισμό. Δεν ξέρω πάλι και γω καλά, ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος. Αν επιτρέπεται ΖΩΗ ποιο παιδαγωγικό τελειώνεις; Εγώ τελειώνω της Αθήνας...
Τελειωσα στο Α.Π.Θ . Καλή επιτυχία εύχομαι!

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 25, 2009, 05:27:55 pm »
Ζωή δεν θέλει και ρώτημα, τα πολλά μόρια να προτιμήσεις. Αν μπορείς και να πετύχεις σχολείο που δεν είναι δυσπρόσιτο και δίνει πολλά μόρια ( γιατί είναι μονοθέσιο, 2/θέσιο, 3/θέσιο κτλ ) ακόμα καλύτερα.
Τα μόρια του σχολείου δεν παίζουν κανένα ρόλο για το διορισμό σας από τον πίνακα των αναπληρωτών. Παίζουν σημαντικό ρόλο αφού μονιμοποιηθείτε (για μεταθέσεις, τοποθετήσεις, οργανικές κτλ)
Σ΄ευχαριστώ!! Απλά μου είπανε ότι αν πας σε δυσπρόσιτο διπλασιάζονται τα μόριά σου γι' αυτό ρώτησα. Να 'σαι καλά!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 25, 2009, 10:24:11 pm »
Αν πας ως αναπληρώτρια σε δυσπρόσιτο σχολείο, όντως διπλασιάζονται τα μόρια σου αλλά μιλάμε για διαφορετικά μόρια.
Ως αναπληρώτρια παίρνεις μόρια ανάλογα με το πόσο καιρό υπηρετείς, είναι 1 μόριο το μήνα.
Για παράδειγμα αν υπηρετήσεις ως αναπληρώτρια για πέντε μήνες στην Αθήνα θα πάρεις 5 μόρια. Αν υπηρετούσες όμως στον Άγιο Νικόλαο στη Τζια τα 5 μόρια θα διπλασιαζόντουσαν. Έτσι την επόμενη χρονιά στον πίνακα των αναπληρωτών θα είχες 10 μόρια προϋπηρεσία.

Από αυτήν την άποψη δεν σε νοιάζει πόσα μόρια δυσμενών συνθηκών δίνει το σχολείο. Είτε είσαι στον Άγιο Νικόλαο Τζιας, που δίνει 9 μόρια είτε είσαι στη Λαμπεια στην Ηλεία που δίνει 4, ως αναπληρώτρια το ίδιο είναι για σένα.

Πού θέλεις να μονιμοποιηθείς και έχεις τέτοιο άγχος με τα μόρια;

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 25, 2009, 10:41:37 pm »
Αν πας ως αναπληρώτρια σε δυσπρόσιτο σχολείο, όντως διπλασιάζονται τα μόρια σου αλλά μιλάμε για διαφορετικά μόρια.
Ως αναπληρώτρια παίρνεις μόρια ανάλογα με το πόσο καιρό υπηρετείς, είναι 1 μόριο το μήνα.
Για παράδειγμα αν υπηρετήσεις ως αναπληρώτρια για πέντε μήνες στην Αθήνα θα πάρεις 5 μόρια. Αν υπηρετούσες όμως στον Άγιο Νικόλαο στη Τζια τα 5 μόρια θα διπλασιαζόντουσαν. Έτσι την επόμενη χρονιά στον πίνακα των αναπληρωτών θα είχες 10 μόρια προϋπηρεσία.

Από αυτήν την άποψη δεν σε νοιάζει πόσα μόρια δυσμενών συνθηκών δίνει το σχολείο. Είτε είσαι στον Άγιο Νικόλαο Τζιας, που δίνει 9 μόρια είτε είσαι στη Λαμπεια στην Ηλεία που δίνει 4, ως αναπληρώτρια το ίδιο είναι για σένα.

Πού θέλεις να μονιμοποιηθείς και έχεις τέτοιο άγχος με τα μόρια;

Απλά θα κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου και προσπαθώ να ενημερωθώ γενικότερα γιατί είμαι λίγο έως τελείως άσχετη. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη που θέλω να μονιμοποιηθώ. Σ΄ευχαριστώ πάντως !!!!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 26, 2009, 01:07:05 am »
Σε ρώτησα για να σου πω αν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρηθείς με δυσπρόσιτα κτλ...  ;)
Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι αισιόδοξα στον κλάδο μας και αν δεν είσαι βορειοελλαδίτισσα (βάλε όπου βόρεια Ελλάδα = από Λαμία και πάνω) που δεν ανοίγουν θέσεις για διορισμό και χρειάζονται αρκετά μόρια να μετάθεση, δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στις ερημιές και τις ραχούλες  ;D
Δήλωσε τις περιοχές που σε βολεύουν ή που θα ήθελες να γνωρίσεις και όλα θα πάνε καλά!

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 26, 2009, 03:09:50 pm »
Σε ρώτησα για να σου πω αν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρηθείς με δυσπρόσιτα κτλ...  ;)
Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι αισιόδοξα στον κλάδο μας και αν δεν είσαι βορειοελλαδίτισσα (βάλε όπου βόρεια Ελλάδα = από Λαμία και πάνω) που δεν ανοίγουν θέσεις για διορισμό και χρειάζονται αρκετά μόρια να μετάθεση, δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις στις ερημιές και τις ραχούλες  ;D
Δήλωσε τις περιοχές που σε βολεύουν ή που θα ήθελες να γνωρίσεις και όλα θα πάνε καλά!
ειμαι απο αθηνα.πρωτη φορα  δηλωση αναπληρωσης ,δηλωσα ολα της αθηνας ,ολα του πειραια(εκτος γ πειραια) και μετα αχαια ,κορινθια, βοιωτια, κλπ.τι λετε?ελπιδα?

Αποσυνδεδεμένος Marakismou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 26, 2009, 03:31:27 pm »
Μια χαρά σε βρίσκω! Έβαλες όλες τις περιοχές που ρουφάνε σαν σφουγγάρι τους αναπληρωτές!

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 26, 2009, 04:05:11 pm »
Μια χαρά σε βρίσκω! Έβαλες όλες τις περιοχές που ρουφάνε σαν σφουγγάρι τους αναπληρωτές!
ευχαριστω !!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος elena maria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 27, 2009, 09:03:24 pm »
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΗΛΩΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ . ΕΧΩ 9+ ΜΟΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ? ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2009, 09:21:04 pm από elena maria »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144