0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΛΩΡΑ,αν δεν κανω λαθος δεν ξεκινησα εγω να γκρινιαζω για ασχετα θεματα.αν καποιος ξενογλωσσος διαβαζε τα γραφομενα σου το ιδιο θα απαντουσε...
μακαρι να λειτουργησουν τα ολοημερα γυμνασια!!!!και να δημιοργηθουν και τμηματα καλλιτεχνικα(θεατρου-χορου-μουσικησ-θεατρολογια)δεν νοειτε στα πλασια τησ εκπαιδευσησ ναμην υπαρχουν και μαθηματα που εχουν αμεση σχεση με τον πολιτισμοτωρα θα μου πειτε το λεσ επειδη εσενα σε βολευει επειδη εισαι καλλιτεχνησ θεατρου (ναι η αληθεια ειναι πωσ μετα απο 9 ολοκληρα χρονια στην μιζερια τησ ωρομισθιασ δικαιουμε και εγω να δω ασπρη μερα!!!!)αλλα εκτος απο αυτο τα παιδια πρεπει να εχουν και καλλιτεχνικη παιδεια τουσ κανει καλο στην ψυχουλα τουσ πρωτα και μεσα απο την διαδικασια τησ δημιουργιασ μαθαινουν να σεβονται και να συνηπαρχουν στο εξωτερικο τα παιδια μαθαινουν κεραμικη πολεμικεσ τεχνεσ- και εμεισ προσπαθοθμε να βαλουμε το θεατρο ακομα( πικρα!!!!!!) ασε και το αλλο ο καθενασ εκπαιδευτικοσ να αξιωνετε να διδασκει θεατρο χωρισ να εχει κανει σπουδεσ πανω στο αντικειμενοε τοτε να διδαξω και εγω μαθηματικα (καλοσ ειμαι και εγω)ελπιζω να μεκατανοειτε!!!!
παιδια, να εκφρασω και γω μια απορια. Πιστευετε οτι με τα ολοημερα γυμνασια και λυκεια θα απορροφηθουν τοσοι καθηγητες ωστε να φτασουμε στο επιπεδο προσληψης των δασκαλων?πιστευω οτι ναι μεν θα απορροφηθουν αρκετοι απο καθε ειδικοτητα αλλα ας λαβουμε υποψην μας οτι οι δασκαλοι δεν εχουν ειδικοτητες οπως οι καθηγητες, και επισης ισως συμπληρωνουν το προγραμμα ειδικοτητες καλλιτεχνικων, τεχνικων ειδικοτητων,θεατρου κλπ κλπ.κρατω μικρο καλαθι, αν και οπωσδηποτε οι κλαδοι θα ανοιξουν.αλλα ας μη νομιζουμε οτι θα φτασουμε καθε αποφοιτος σχολης να πηγαινει αμεσως αναπληρωτης(οπως συμβαινει με τους δασκαλους), αυτο θα ηταν το ιδανικο!!!
Συνάδελφοι, ωραία όλα αυτά, αλλά ο "κουμπαράς" έχει λεφτά για να πραγματοποιηθούν?μπαααααααααα!
Παράθεση από: dimstella στις Ιουνίου 17, 2009, 06:31:09 pmΣυνάδελφοι, ωραία όλα αυτά, αλλά ο "κουμπαράς" έχει λεφτά για να πραγματοποιηθούν?μπαααααααααα!Θα στα δώσουν τώρα και μετά θα στα κρατάνε σιγά σιγά μέχρι που όταν το καταλάβεις δε θα μπορείς να κάνεις και πολλά. Sorry αλλά δεν κρατήθηκα