0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσα από τα θέματα που θα κουβεντιάζουν για τα έργα τέχνης θα μάθουν να μιλάνε.Θα ακούν τον τρόπο που θα μιλάει ο καθηγητής τους,θα προσπαθούν να μιλήσουν κι αυτά.Αλήθεια,πόσο συμμετέχουν οι μαθητές στο σχολείο πλέον?Εγώ θυμάμαι συμμαθήτριες μου στη β λυκείου που δεν άνοιξαν το στόμα μια φορά να πουν "τι λέει ο ποιητής" και μετά έγιναν φιλόλογοι!Άμα τους βάλεις μετά το σχολείο 2 ώρες μαθηματικά και 2 ώρες έκθεση,θα πάνε κουρκουτιασμένα στο σπίτι στις 6 το απόγευμα το νωρίτερο,υπάρχουν και τα παιδιά που ζουν στα χωριά,μην τα ξεχνάμε.Το διάβασμα για την επόμενη μέρα τι ώρα θα το ξεκινήσουν?και πως?
καλησπεραεγω αυτο που βλεπω ειναι πωσ βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασοσ ..........μην υποτιμασ το εργο που κανουν οι δασκαλοι (δεν ειμαι δασκαλοσ δημοτικης ) και να σου πω και κατι?δεν ειναι αμορφωτοι.........και δεν μπορουμε να τουσ βαλουμε ολουσ στο ιδιο καζανι να βρασουν!!!!! εχω δει και καθηγητεσ μαργαρηταρια ασε!!!!!δεν αποδεχεσε τουσ δασκαλουσ δεν αποδεχεσε τα καλλιτεχνικα μαθηματα ε αυριο δεν θα αποδεχτεισ και το μαθητη σου !!!!!!ετσι παει....... συγνωμη κιολασ!!!(μιλαω για αυτο το μοντελου του εκπαιδευτικου δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν)ολα τα μαθηματα ειναι απαραιτητα δεν λεει κανενισ κατι διαφορετικο αλλα πιο ειναι το κριτιριο ΤΕΛΙΚΑ? ΝΑ
ολα τα μαθηματα ειναι απαραιτητα δεν λεει κανενισ κατι διαφορετικο αλλα πιο ειναι το κριτιριο ΤΕΛΙΚΑ? ΝΑ
Εγώ το να εργαστείς σε αυτό που σπούδασες σε βάρος των μαθητών σου,ναι,το θεωρώ βόλεμα.Εσύ δεν υποστήριζες ότι πρέπει να μπουν φιλόλογοι στα δημοτικά ή κάνω λάθος?
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 02, 2009, 09:42:44 pmΕγώ το να εργαστείς σε αυτό που σπούδασες σε βάρος των μαθητών σου,ναι,το θεωρώ βόλεμα.Εσύ δεν υποστήριζες ότι πρέπει να μπουν φιλόλογοι στα δημοτικά ή κάνω λάθος?το να λαχταρας να εργαστεις στην εκπαιδευση οχι.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ