0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερααχ βρε παιδια εχω απογοητευτει ολοι εχουμε δικιο,εχουμε απελπιστει ξερετε τι φοβαμαι περισοτερο?οτι και αν διοριστουμε μετα απο παρα πολλα χρονια θα ειναι τοσο σπασμενα τα νευρα μας θα ειμαστε τοσο εξαντλημενοι που δεν θα μπορουμε οχι να διδαξουμε με κεφι,ορεξη και χαρα αλλα και μη χειροτερα.......................!!!!ειμαι πολυ απογοητεμενοςπε18.41 δραματικης τεχνηςεγω διδασκω στα ολοημερα ενα πολυ ευαισθητο μαθημα θεατρο και πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι να τα παρατησω.τα πρωτα χρονια δεν ειχα καταλαβει τιποτα ημουν αγνοςτο δευτερο καταλαβα πως παιζονται κλαδικα συμφεροντα και παραξενευτικατο τριτο -τεταρτο-πεμτο χρονο ξεκινησα και εγω να μπαινω στο παιχνιδι να μαλωνω και να προσπαθω να αποδειξω τι? τα αυτονοητα!!!!!!τοση ανασφαλεια γιατι?γιατι το κρατος μας ειναι ανυπαρκτο και μασ αναγκαζει καθε μερα να τρωγομαστε σαν τα σκυλια!!!!
Το σημαντικότερο συνάδελφοι δεν είναι το τι αλλά το πώς θα γίνει ότι γίνει. Γιατί όταν ζητάνε κάποιοι εδώ μέσα κατάργηση της ωρομισθίας -έτσι γενικά- χωρίς να ζητάνε αύξηση του ποσοστού των μονίμων στα σχολεία, τότε όποια αλλαγή γίνει, για καλό δε θαναι. Δε μπορεί να ζητάμε κατάργηση της ωρομισθίας όταν η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών είναι ωρομίσθιοι-αναπληρωτές... Να κλείσουν τότε όλα τα σχολεία, να τελειώνουμε.Το να γίνουν τα ολοήμερα και να αποτελούν μια κατηγορία εκπαίδευσης που δε συνδέεται με το υπόλοιπο σχολείο, δηλ. οι καθηγητές να μη μοριοδοτούνται κανονικά για να διοριστούν μόνιμοι κάποτε, αλλά να αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία εκπαιδευτικών, όπως είναι οι καθηγητές στα δημόσια ιεκ (μόνο που θα πληρώνονται λιγότερα χρήματα από αυτούς) είναι εμπαιγμός συνάδελφοι.
Ασχετο λιγο...οΜπαμπινιωτης θα ειναι στο συμβουλιο για την παιδεια?
σκεφτηκα κατι αλλο.... μπορει να ειναι χαζομαρα...επειδη η Διαμαντοπουλου ειπε οτι θα καταργησει τους ωρομισθιους και θα κανει επεκταση ολοημερου σε ολες τις βαθμιδες,λετε να κανει κ τα λυκεια ολοημερα (και φυσικα να καταργησει με αυτον τον τροπο την πδς)??
οντως...εχουν κ αυτοι το δικιο τους να αντιδρασουν... ξερει κανεισ ΠΟΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 1962..ΟΠΟΤΕ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ?ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΧ ΑΠΟ 2 ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3924..