0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ατυχούλα...μου αρέσεις που έχεις εντρυφήσει σε τέτοια συνομωσιολογικά θέματα..!! Δεν έχεις κι άδικο γιατί πολλά παίζονται και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι.Διάβαζα πριν λίγο για το εκπαιδεύτικο σύστημα της Φινλανδίας. Δε θα πω ότι πρόκειται για την ημέρα με τη νύχτα γιατί θα ήτανε περιττό να πω το αυτονόητο. Η απορία μου ωστόσο είναι η εξής...αφού τα συνδικαλιστικά όργανα, οι συνομοσπονδίες και ατομικά οι καθηγητές, κόπτωνται δήθεν για μια καλύτερη παιδεία..τότε γιατί συνεχώς φωνάζουνε για μισθολογικά θέματα και για τον τρόπο διορισμού?? Η παιδεία θα γίνει καλύτερη εάν πληρώνονται παραπάνω, ή αν θα διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ ή μέσω επετηρίδας? Πού είναι τα συμφέροντα των παιδιών σε όλα αυτά? Τελικά όλα τα παιδιά την πληρώνουνε...
Παιδια καλησπέρα.Να επανέλθω κι εγώ στο ερώτημα της Landau.Με τα ολοήμερα τι γίνετε???Που ειναι η δική μας πίεση??Που ειναι τα πράγματα που πρέπει εμείς να κανουμε για να ακουστουμε??Γιατι καθόμαστε??Μέχρι εδώ φτάνει το ενδιαφέρον μας ??να καθομαστε πίσω από την οθόνη του υπολογιστη και να ανταλλάσσουμε απόψεις??Τα λεφτά υπάρχουν για τα ολοήμερα.Σήμερα ανακοινώθηκε και απο την Μπιρμπίλη πως τα χρήματα από την απόσυρση θα τα ρίξουν στην παιδεία!!Εμεις γιατι αδρανούμε???
Παράθεση από: giwrgos galos στις Νοεμβρίου 03, 2009, 07:09:10 pmατυχούλα...μου αρέσεις που έχεις εντρυφήσει σε τέτοια συνομωσιολογικά θέματα..!! Δεν έχεις κι άδικο γιατί πολλά παίζονται και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι.Διάβαζα πριν λίγο για το εκπαιδεύτικο σύστημα της Φινλανδίας. Δε θα πω ότι πρόκειται για την ημέρα με τη νύχτα γιατί θα ήτανε περιττό να πω το αυτονόητο. Η απορία μου ωστόσο είναι η εξής...αφού τα συνδικαλιστικά όργανα, οι συνομοσπονδίες και ατομικά οι καθηγητές, κόπτωνται δήθεν για μια καλύτερη παιδεία..τότε γιατί συνεχώς φωνάζουνε για μισθολογικά θέματα και για τον τρόπο διορισμού?? Η παιδεία θα γίνει καλύτερη εάν πληρώνονται παραπάνω, ή αν θα διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ ή μέσω επετηρίδας? Πού είναι τα συμφέροντα των παιδιών σε όλα αυτά? Τελικά όλα τα παιδιά την πληρώνουνε..."Η δυστυχία να είσαι μαθητής..." http://www.megatv.com/erevna/default.asp?catid=13083&subid=2&tag=9312&pubid=1269726giwrgos υπάρχει και ένα ντοκιματέρ, μάλλον του Τσίμα, για το φιλανδικό σύστημα. όντως είναι η μέρα με τη νύχτα!είναι καταλυτικά τα όσα λέγονται εκεί πχ το ότι η φιλανδία είναι μια χώρα στα μεγέθη της ελλάδας... και όμως δίνεται προτεραιότητα στην εκπαίδευση... θα ήθελα σελίδες να σας τα μεταφέρω. αναζητήστε το...