0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[
διαβασατε το αρθρο για το μπλογκ του Παναρετου στο οποιο λεει οτι του ζητουν οι εκπαιδευτικοι προσωπικες εξυπηρετησεις?? http://www.alfavita.gr/typos/t3_11_9_739.php
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς! εγω αναφερομαι στις "παρακλησεις " των εκπαιδευτικων να δωσει το υπουργειο λιγη σημασια και σε εμας! που ακριβως ειναι το βολεμα? ολο το ακουω αυτο το πραγμα και μου την δινει! βολεμα ειναι να εργαστεις σε αυτο που σπουδασες κ αγαπας? Οπως εχω ξαναπει βολεμα ειναι να θελει κανεις διακαως 1 οποιαδηποτε θεση σε δημοσιο τομεα.... μην τρελαθουμε...
Παράθεση από: arlene στις Νοεμβρίου 04, 2009, 01:09:04 pmΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς! εγω αναφερομαι στις "παρακλησεις " των εκπαιδευτικων να δωσει το υπουργειο λιγη σημασια και σε εμας! που ακριβως ειναι το βολεμα? ολο το ακουω αυτο το πραγμα και μου την δινει! βολεμα ειναι να εργαστεις σε αυτο που σπουδασες κ αγαπας? Οπως εχω ξαναπει βολεμα ειναι να θελει κανεις διακαως 1 οποιαδηποτε θεση σε δημοσιο τομεα.... μην τρελαθουμε...η αληθεια είναι όμως οτι δεν ξέρουμε αν εννοούσε αυτό που λες.Εμένα το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε... "ρουσφέτια" που θα του ζητούν.Δε νομίζω πως το δικό μας αίτημα συγκαταλέγεται σε "βόλεμα", δε ζητάμε κάτι τέτοιο, οπότε μη τα μπερδέυουμε και άλλο τα πράγματα
λαθος! την προηγουμενη σχολικη χρονια ζητουσαν αυξηση μισθων οι δασκαλοι!!ηθελαν κατωτατο μισθο 1400 ευρω... αν ειναι δυνατον! πολυ προκλητικο για την εποχη που ζουμε και την οικονομικη κριση!