0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη, αλλά επειδή είμαι στη δουλειά μπαινοβγαίνω. Σε σχέση με αυτόπου γράφτηκε για κατάργηση της ωρομισθίας στην ΠΔΣ κλπ. Το ψήφισμα της ΟΛΜΕ γράφει όσα λέμε και εμείς τόσο καιρό, δηλαδή κατάργηση της ελαστικής εργασίας και προσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών. Σε σχέση τώρα με αυτό που αναφέρει η marion δεν ξέρω κάτι, αν και από όσο θυμάμαι η ΟΛΜΕ δε συμφωνεί με αυτό.Και το θέμα με τον τρόπο λειτουργίας δεν είναι μόνο το πόσο καιρό θα διαρκέσει ένα πρόγραμμα, αλλά με την ποιότητά του, τόσο σε σχέση με τους μαθητές, αλλά και σε σχέση με τους εκπαιδευτικούς. Σταμάτησε η ΠΔΣ; Όχι, γιατί έγινε χαμός. Αλλά έτσι όπως γίνεται βοηθά τα παιδιά ή τους εκπαιδευτικούς; ΥΓ. Αν η τελευταία ερώτηση απευθύνεται και σε εμένα, όχι δεν εννοούσα μόνο αυτά.
το ότι κάτι χρηματοδοτείιται από την ευρωπαϊκή ένωση δε σημαίνει ότι σταματάει όταν τελειώνει η χρηματοδότηση.
απο Υπουργειο λενε οτι θα το κανουν,οι εφημεριδες και η tv κανουν συχνες αναφορες...τι κοπτεστε μερικοι που θα βρουν λεφτα και ωχ τι θα κανουν κ τετοια? μην ειμαστε συνεχεια απιστοι "Θωμαδες"...
φυσικα δεν τρωγεται η ελπιδα...Αλλα τι προτεινεις? να κλαιμε ολη μερα ? να συμβιβαστουμε με την υπαρχουσα κατασταση?να ειμαστε αρνητικοι σε ολα ?Μην καταστροφολογεις !!ΚΑΝΕΙΣ δεν τους πιστευει και ειμαστε ολοι μας υποψιασμενοι ,αλλα ας μην φτανουμε στα ακρα .Ας κρινουμε απο το αποτελεσμα...