0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
arlene παλι θα στηριζομαστε στις φυλλαδες ; δεν το εχει ξεκαθαρισει τρεις φορες η Χριστοφιλοπουλου τις τελευταιες μερες σε συνεντευξεις της ; ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ..εχει μαλλιασει η γλωσσα της να το λεει...παμε για αλλα..
Εγώ το γνωρίζω.Επίσης να προσθέσω ότι οι προσλήψεις που πολλοί λένε εδώ ότι θα παγώσουν,ΔΕΝ ισχύουν για τον τομέα της Παιδείας και της Υγείας,γιατί απλούστατα είναι ανέφικτο!Έστειλα και εγω στον Γκλάβα email,να δούμε αν θα πάρουμε κάποια απάντηση και από εκεί.
Μου είπαν ότι τα ολοήμερα θα γίνουν....γιατί αλλιώς θα φάει πρόστιμο η Ελλάδα από την ευρωπαική ένωση, αφού έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια...
Μαλλον αυτο γινεται μη σου πω σιγουρα!!Κακα τα ψεματα το δημοτικο το εχουν υπερεκτιμησει, δεν λεω ειναι σημαντικο να τεθουν οι βασεις, αλλα στο γυμνασιο μπαινουν πολλα καινουρια μαθηματα οπως αρχαια, φυσικη, χημεια και τα παιδια αντιμετωπιζουν σοβαρο προβλημα στην κατανοηση.Η προσθετικη δεν προσφερει βοηθεια, επειδη το Υπουργειο την εχει υποβαθμισει.
δλδ εδω και 2 χρονια η Ελλαδα παιρνει λεφτα για ολοημερα γυμν-λυκ και τα αξιοποιει σε δημοτικα μονο??