0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προτείνω όποιος πάει στις ΕΠΑΣ κάθε περιοχής να τραβήξει με το κινητό του μια φωτό τα αποτελέσματα και να ανεβάσει τη φωτό εδώ.θα εξυπηρετηθούν πολλοί άνθρωποι αφού τα αποτελέσματα δεν αναρτώνται σε κάποιο σάιτ ή δε σου τηλεφωνούν.Προσωπικα θα παρακαλούσα για τα αποτελέσματα ΕΠΑΣ Πάτρας.ευχαριστώ
Αν μένετε μακρυά από την πόλη που είναι η σχολή, πάρτε απλά ένα τηλέφωνο, δώστε το όνομά σας και θα σας πουν... εμένα μια χαρά με εξυπηρέτησαν..
Ξέρετε πώς βγαίνει η μοριοδότηση των υποψηφίων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ;Πήρα τηλ και μου είπαν ότι έχω 105 μόρια.Είναι πολλά η λίγα;Τι λέτε;
Παράθεση από: walkleon στις Αυγούστου 21, 2009, 01:30:19 pmΞέρετε πώς βγαίνει η μοριοδότηση των υποψηφίων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ;Πήρα τηλ και μου είπαν ότι έχω 105 μόρια.Είναι πολλά η λίγα;Τι λέτε;Ανάλογα σε ποια κατηγορία είσαι Γιάννη. Αν είσαι στους επιδοτούμενους άνεργους είσαι καλά. Αν όχι, βράσε όρυζα.Πάντως το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ δίνει 2000 μόρια
Γιώργο είμαι στους Άνεργους 5ος.Οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι 6.Δηλαδή 11ος!Οι αιτήσεις για ΟΑΕΔ γίνονται τον καιρό που τελειώνουν τα ολοήμερα και η εγκριτική απόφαση(δείχνει ότι είσαι επιδοτούμενος) βγαίνει περίπου 1 μήνα μετά απο τη μέρα που απολύεσαι.Ξέρουν αυτοί πότε βγάζουν την προκήρυξη