0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγατε στην έκθεση?Τι οικονομική κρίση τους χτύπησε?Άλλες χρονιές έφευγες με σακούλες γεμάτες...τώρα ένας ή δύο έδιναν κι αυτοί με το ζόρι!
Ξέρετε ποιά είναι η ιστοσελίδα της New Editions?
Παράθεση από: tinkerbel! στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 06:29:41 pmΠήγατε στην έκθεση?Τι οικονομική κρίση τους χτύπησε?Άλλες χρονιές έφευγες με σακούλες γεμάτες...τώρα ένας ή δύο έδιναν κι αυτοί με το ζόρι! Πήγα&επίσης είχε τόσο πολύ κόσμο όσο μου φάνηκε ή πολύ κακή οργάνωση στις εγγραφές?Τι να πεις.....
Για τα Access της Express Publishing τι γνωμη εχετε;
Παράθεση από: dreamy στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 04:57:54 pmΠαράθεση από: tinkerbel! στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 06:29:41 pmΠήγατε στην έκθεση?Τι οικονομική κρίση τους χτύπησε?Άλλες χρονιές έφευγες με σακούλες γεμάτες...τώρα ένας ή δύο έδιναν κι αυτοί με το ζόρι! Πήγα&επίσης είχε τόσο πολύ κόσμο όσο μου φάνηκε ή πολύ κακή οργάνωση στις εγγραφές?Τι να πεις.....Μπα, είχε απλώς πάρα πολύ κόσμο. Εγώ είχα γραφτεί online οπότε πήγα σε ειδικό stand όπου το καρτελάκι μου ήταν ήδη γραμμένο και δεν χρειάστηκε να περιμένω παρά 1 λεπτό. Να την προτιμάτε την online εγγραφή!
Γνωρίζει κανείς αν ο εκδοτικός οίκος cambridge elt δίνει δωρεάν βιβλία;
Παράθεση από: drew στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 06:56:48 pmΓνωρίζει κανείς αν ο εκδοτικός οίκος cambridge elt δίνει δωρεάν βιβλία;αν θυμάμαι καλά οχι.. τουλάχιστον μέχρι πέρισυ. φέτος δε ξέρω αν άλλαξε κάτι κ..δίνουν
Θα ήθελα τα class cd από Burlinghton για το Connect B1 ξέρετε αν μπορώ να τα αγοράσω από τον εκδοτικό οίκο με κάποια έκπτωση ή θα πρέπει να τα πάρω από βιβλιοπωλείο που φαντάζομαι θα είναι πιο ακριβά?
Παράθεση από: dreamy στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 11:20:51 pmΘα ήθελα τα class cd από Burlinghton για το Connect B1 ξέρετε αν μπορώ να τα αγοράσω από τον εκδοτικό οίκο με κάποια έκπτωση ή θα πρέπει να τα πάρω από βιβλιοπωλείο που φαντάζομαι θα είναι πιο ακριβά? είχα ζητήσει ν'αγοράσω κ γω cd απο τη burlington αλλά μου είπαν οτι αυτό δε γίνεται και οτι πρέπει να το πάρω απο βιβλιοπωλειοαυτό τουλάχιστον δια στόματος του αντιπροσώπου τους στη Κρήτη...πάρτους καλύτερα τηλ να το επιβεβαιώσεις
Παράθεση από: Ευτυχία στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:18:59 amΠαράθεση από: dreamy στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 11:20:51 pmΘα ήθελα τα class cd από Burlinghton για το Connect B1 ξέρετε αν μπορώ να τα αγοράσω από τον εκδοτικό οίκο με κάποια έκπτωση ή θα πρέπει να τα πάρω από βιβλιοπωλείο που φαντάζομαι θα είναι πιο ακριβά? είχα ζητήσει ν'αγοράσω κ γω cd απο τη burlington αλλά μου είπαν οτι αυτό δε γίνεται και οτι πρέπει να το πάρω απο βιβλιοπωλειοαυτό τουλάχιστον δια στόματος του αντιπροσώπου τους στη Κρήτη...πάρτους καλύτερα τηλ να το επιβεβαιώσειςΠάντως εμένα μου τα στείλανε δωρεαν, τους πήρα τηλ. και τους ειπα οτι ψάχνω το cd του revised choices και υπάρχουν μόνο κασέτες στα βιβλιοπωλεία αλλά δεν βολεύουν στα ιδιαίτερα γιατι χάνω χρόνο κτλ...και μου λένε οκ σας το στέλνουμε δωρεαν ενώ δικαιούμουν μόνο 3 βιβλία μου στείλανε και τα cd for freeΑ με παράρτημα Αθήνας μίλησα πάντως