0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς το τηλ της Longman?
Παράθεση από: nautica19 στις Οκτωβρίου 26, 2009, 01:21:17 pmH new editions πάντως ειναι η καλύτερη. Δίνει 4 teachers δωρεάν αν θυμάμαι καλά με cd και glossary. To καλύτερο ειναι οτι αν δεν δικαιούσαι άλλα βιβλία δωρεάν, μπορεις να τα αγοράσεις με 70% εκπτωση για τον καθηγητή. Ασχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μουτη προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκα skills booster 3 , τους πηρα τηλ (new editions) και ρωτησα αν είχα δικαίωμα για δωρεάν καθοτι δε θυμόμουν αν είχα "κλείσει" και πόσα βιβλία για το 2009. Μου απάντησε οτι απο φέτος αλλάζουν τη τακτική τους και δίνουν 5 δωρεάν η εκπτωση ομως εξακολουθεί να είναι 30%...αυτό με το 70% πρωτη φορά το ακούω... α! και τα cd δεν είναι δωρεάν, απλά εχουν την εκπτωση
H new editions πάντως ειναι η καλύτερη. Δίνει 4 teachers δωρεάν αν θυμάμαι καλά με cd και glossary. To καλύτερο ειναι οτι αν δεν δικαιούσαι άλλα βιβλία δωρεάν, μπορεις να τα αγοράσεις με 70% εκπτωση για τον καθηγητή. Ασχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου
Παράθεση από: Fringer Pint στις Οκτωβρίου 26, 2009, 04:34:21 pmΠαράθεση από: nautica19 στις Οκτωβρίου 26, 2009, 01:21:17 pmH new editions πάντως ειναι η καλύτερη. Δίνει 4 teachers δωρεάν αν θυμάμαι καλά με cd και glossary. To καλύτερο ειναι οτι αν δεν δικαιούσαι άλλα βιβλία δωρεάν, μπορεις να τα αγοράσεις με 70% εκπτωση για τον καθηγητή. Ασχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μουτη προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκα skills booster 3 , τους πηρα τηλ (new editions) και ρωτησα αν είχα δικαίωμα για δωρεάν καθοτι δε θυμόμουν αν είχα "κλείσει" και πόσα βιβλία για το 2009. Μου απάντησε οτι απο φέτος αλλάζουν τη τακτική τους και δίνουν 5 δωρεάν η εκπτωση ομως εξακολουθεί να είναι 30%...αυτό με το 70% πρωτη φορά το ακούω... α! και τα cd δεν είναι δωρεάν, απλά εχουν την εκπτωσηκριση με πιανει κριση και στους εκδοτικους πηρα τηλεφωνο σημερα στην new editions και ενω περσι φιλη μου ειχε παρει δωρεαν 5 αντιτυπα, φετος μου ειπαν στο τηλεφωνο 3 κ να βιαστω να στειλω τα απαραιτητα χαρτια για να κανω την παραγγελια γιατι θα τα μειωσουν τις επομενες μερες.
Παλιότερα έστελνε και Student's, ως δείγμα. Τώρα δεν ξέρω. Με ένα τηλεφώνημα μαθαίνεις. Αυτή που στέλνει τα πάντα, ακόμη και cds είναι η Burlington. Αλλά, μόνο, το τονίζω, μόνο στην επαρχία!!! Και φυσικά εδώ με το σταγονόμετρο. Εκτός κι αν είσαι φροντιστήριο.