0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά!Μία ερώτηση.Εχω παραγγέιλει παλιότερα μόνο από την Burlington τα δωρεάν δείγματα και αυτό γιατί είχ ήδη δώσει τα στοιχεία σου σε μία έκθεση βιβλίων που πήγα.Αν θέλω να παραγγείλω π.χ. από express publishing που δεν έχουν τα στοιχεία μου,τους παίρνω απλά τηλ και τους λέω ότι θέλω κάποια δωρεάν teacher's?Ευχαριστώ!!!!!
Παράθεση από: tzil στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:57:57 pmΚαλησπέρα παιδιά!Μία ερώτηση.Εχω παραγγέιλει παλιότερα μόνο από την Burlington τα δωρεάν δείγματα και αυτό γιατί είχ ήδη δώσει τα στοιχεία σου σε μία έκθεση βιβλίων που πήγα.Αν θέλω να παραγγείλω π.χ. από express publishing που δεν έχουν τα στοιχεία μου,τους παίρνω απλά τηλ και τους λέω ότι θέλω κάποια δωρεάν teacher's?Ευχαριστώ!!!!!Ακριβώς! Θα τους τηλεφωνήσεις, θα δώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητήσουν και θα σε ενημερώσουν τι δικαιούσαι.
να ενημερωσω μιας που ανεβηκε το θεμα, οτι η new editions πλεον δεν στελνει teacher's books. μονο μεσω βιβλιοπωλειου μπορεις να τα παραγγειλεις. δεν ξερω τι γινεται αν εχεις κπ γνωστο με φροντιστηριο κ στα παραγγειλει αυτος...
Παράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:08:59 pmνα ενημερωσω μιας που ανεβηκε το θεμα, οτι η new editions πλεον δεν στελνει teacher's books. μονο μεσω βιβλιοπωλειου μπορεις να τα παραγγειλεις. δεν ξερω τι γινεται αν εχεις κπ γνωστο με φροντιστηριο κ στα παραγγειλει αυτος...Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Να έχεις γνωστό σε φροντιστήριο και να σου παραγγέλνει τα πάντα..
Παράθεση από: stavroula06 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:11:33 pmΠαράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:08:59 pmνα ενημερωσω μιας που ανεβηκε το θεμα, οτι η new editions πλεον δεν στελνει teacher's books. μονο μεσω βιβλιοπωλειου μπορεις να τα παραγγειλεις. δεν ξερω τι γινεται αν εχεις κπ γνωστο με φροντιστηριο κ στα παραγγειλει αυτος...Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Να έχεις γνωστό σε φροντιστήριο και να σου παραγγέλνει τα πάντα.. σωστο, απλα δεν ξερω κατα ποσο δεσμευουν τα φροντιστηρια να κανουν αργοτερα τα βιβλια τους. σκεψη δικη μου αυτη κ ισως χαζη, ε
Παιδιά γνωρίζετε πότε είναι η επόμενη έκθεση βιβλίων για θεσσαλονίκη η σε οποιαδήποτε άλλη πόλη? ανυπομονώ!
Ανακοίνωση για έκθεση βιβλίων φέτος -> http://www.ip-exhibitions.eu/Επειδή πάω πρώτη φορά, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται? Πας σε όποιο περίπερο θες και σου δίνουν βιβλία δωρεάν ή πληρώνεις κατιτίς?