0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γραφόμαστε δηλαδή στο site στο event που θέλουμε και την ημέρα που επιθυμούμε; Τα σεμινάρια που έχει είναι και αυτά δωρεάν;[/quoteΑκριβώς! Τα σεμινάρια είναι δωρεάν!
Παράθεση από: speed στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 07:03:02 pmΑνακοίνωση για έκθεση βιβλίων φέτος -> http://www.ip-exhibitions.eu/Επειδή πάω πρώτη φορά, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται? Πας σε όποιο περίπερο θες και σου δίνουν βιβλία δωρεάν ή πληρώνεις κατιτίς?πας στα περιπετερα χαζευεις ο,τι θες κ αν δινουν κτ δωρεαν στο λενε αλλα συνηθως τα δωρεαν ειναι αυτα που αυτοι θελουν να προωθησουν. οχι ο,τι θες εσυ. καποιοι σου λενε να κανεις την παραγγελια εκει σε αυτους κ να σου τα στειλουν δωρεαν ή πληρωνοντας το κουριερ μονο ή με μειωμενη τιμη. αλλοι απλα κανουν κπ εκτπωση κ τα παιρνεις εκεινη την στιγμη. γενικα ο καθε εκδοτικος εχει την δικη του πολιτικη. κ εχουν μειωθει σημαντικα τα δωρεαν.
Ανακοίνωση για έκθεση βιβλίων φέτος -> http://www.ip-exhibitions.eu/Επειδή πάω πρώτη φορά, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται? Πας σε όποιο περίπερο θες και σου δίνουν βιβλία δωρεάν ή πληρώνεις κατιτίς?
Σίγουρα θα είναι ανόητη ερώτηση, αλλά θα την κάνω.. Είμαι νέα στο χώρο της εκπαίδευσης, συγκεκριμένα τον τελευταίο χρόνο άρχισα να διδάσκω. Έχω τα διπλώματα Αγγλικών και πτυχίο από
Οι περισσοτεροι εκδοτικοι οικοι σου ζητανε αδεια διδασκαλιας για να παραγειλεις. Δεν χρειαζεσαι αδεια για τις εκθεσεις, οπως αυτη το επομενων σκ, ουτε για τα σεμιναρια. Στα σεμιναρια αντε να σου ζητησουν βιογραφικο. Δεν μου εχει τυχει να ζητησουν κατι αλλο. Το ποια σεμιναρια αξιζουν ειναι μεγαλη κουβεντα. Αξιζει για μενα να πηγαινεις στο ετησιο συνεδριο της TESOL ειτε Αθηνα, ειτε Θεσ/κη. Σεμιναρια διδακτικης διοργανωνει κ η HAU, τσιμπημενα και αυτα βεβαια. Αν εχεις χρονο και χρημα ψαξε και για το CELTA του CAMBRIDGE. Επισης αν εχεις facebook, γινε μελος διαφορων εκπαιδευτικων groups εκτος απο ενημερωση, σου δινουν και ωραιες ιδεες, συναδελφοι απο ολη την Ευρωπη, για τα μαθηματα σου. Το ιδιο αν εχεις twitter, ακολουθησε τα #elt #efl #eltchat . Aυτα τα ολιγα και βιαστικα.