0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
new edition - longman, δωρεαν τιποτα, μονο με μια εκπτωση 20-25% μεσω varia lecto burlington, 3 βιβλια το χρονο δωρεαν, εκτος απο τα practice tets, mastering/mastermind κτλπ. τα περισσοτερα cds τα εχει στο site της απο οπου τα "κατεβαζεις".
Στην έκθεση δεν πήρα τίποτα από τον Burlington. Γιατί;
Matina7 εγώ στην έκθεση ξέχασα να πάω στο stand της Burlington, μου διέφυγε εντέλως.. και δεν ξέρω τι έγινε ως προς αυτό. Αλλά χρειάστηκα κάποια βιβλία, πήρα την περασμένη Τετάρτη τον εκδοτικό για να τα παραγγείλω.. μου άνοιξαν καρτελα και μου είπαν πως δίνουν 3 βιβλία δωρεάν το χρόνο και τα cd τα κατεβάζεις από το site όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Όντως, παρήγγειλα 2 βιβλία και πλήρωσα μόνο 2 ευρώ για το courrier.Πάρε τηλ στον εκδοτικό, ήταν πολύ εξυπηρετικοί!
Όταν λες ότι τα cd τα κατεβάζουμε δωρεάν, εννοείς όλα ή όσα αναλογούν στα τρία δωρεάν βιβλία;
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα..Registration κάνω μόνο για τα σεμινάρια φαντάζομαι ε?Και η είσοδος είναι δωρεάν?
Καλησπέρα, πως ακριβώς γίνεται αυτή η διαδικασία με τα teacher's books? Θα αναλάβω πρώτη φορά ένα παιδάκι και δεν γνωρίζω πως γίνεται να τα προμηθευτώ όσο το δυνατόν οικονομικότερα.