0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εννοω την δουλεια που παιρνεις σπιτι σου δινουν ενα 10% επιπλεον!ξερω οτι ο καθενας κανει οτιδηποτε θελει απλα αν καποιος γνωριζει τις νομινες υποχρεωσεις του φροντιστηριουχου θα με εξυπηρετουσε! :)ευχαριστω για τις πληροφοριες παντως!
Υπάρχουν κι άλλα επιδόματα εκτός από το διόρθωμα, πχ οικογενοιακής κατάστασης. Ποτέ δεν τα πήρα. Ευτυχώς που έπαιρνα επίδομα Χριστουγέννων/Πάσχα και αποζημίωση. Επίσης, αν έχεις μάθημα σε αργία, κανονικά πληρώνεσαι. Κανείς δεν το κάνει, φυσικά. Πήγαινε στην Επιθεώρηση Εργασίας του νομού σου και ζήτα φωτοτυπία των δικαιωμάτων σου. Έτσι έκανα όταν πρωτοξεκίνησα. Και μην απογοητεύεσαι. Αυτή η δουλειά (σε φροντιστήρια, δηλαδή) είναι μόνο για την εμπειρία. Και κακοπληρωμένη είναι και σε εκμεταλλεύονται στο έπακρο (έφτιαχνα δικά μου τεστ σε ολόκληρα βιβλία, τα έπαιρνε το φροντιστήριο, έσβηνε το όνομά μου, έβαζε το λογότυπό τους και τα μοίραζε στους συναδέλφους για να τα χρησιμοποιήσουν). Καλό κουράγιο!
στο φροντιστηριο στο οποιο δουλευω πληρωνομαι με την ωρα. Ενσημο ουτε για πλακα!!!! Να μην κανω λογο για δωρο πασχα κτλ. Συνηθως με βαζουν μεσημερι κλειδωνω την πορτα μην τυχον και σκασει καμια ΣΔΟΕ και ικα.ολα μαυρα. Ειμαι πιο μαυρη και απο τους μπλακ που πουλανε cd..!!..χαχαχα....τετοια εκμεταλλευση δεν υπαρχει. αλλα τι να κανω...
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 17, 2009, 10:09:14 amΥπάρχουν κι άλλα επιδόματα εκτός από το διόρθωμα, πχ οικογενοιακής κατάστασης. Ποτέ δεν τα πήρα. Ευτυχώς που έπαιρνα επίδομα Χριστουγέννων/Πάσχα και αποζημίωση. Επίσης, αν έχεις μάθημα σε αργία, κανονικά πληρώνεσαι. Κανείς δεν το κάνει, φυσικά. Πήγαινε στην Επιθεώρηση Εργασίας του νομού σου και ζήτα φωτοτυπία των δικαιωμάτων σου. Έτσι έκανα όταν πρωτοξεκίνησα. Και μην απογοητεύεσαι. Αυτή η δουλειά (σε φροντιστήρια, δηλαδή) είναι μόνο για την εμπειρία. Και κακοπληρωμένη είναι και σε εκμεταλλεύονται στο έπακρο (έφτιαχνα δικά μου τεστ σε ολόκληρα βιβλία, τα έπαιρνε το φροντιστήριο, έσβηνε το όνομά μου, έβαζε το λογότυπό τους και τα μοίραζε στους συναδέλφους για να τα χρησιμοποιήσουν). Καλό κουράγιο!Θα μου επιτρέψεις να εκφέρω και μια διαφορετική άποψη. Δεν είναι όλα τα φροντιστήρια εκμεταλλευτές. Πολλά από αυτά στηρίζονται στους καθηγητές τους, θέλουν να δημιουργούν δυναμικές ομάδες που με συνεργασία να βοηθούν όσο καλύτερα και οργανωμένα μπορούν.Σε αυτά σίγουρα παίρνεις και τα επιδόματα και σέβονται τη δουλειά σου γιατί στηρίζονται και σε ΄σένα για την επιτυχία τους. Το φροντιστήριο δεν είναι μόνο για την εμπειρία. Είμαστε καθηγητές και μπορούμε να μεταδίδουμε στάση και αξίες από οποιοδήποτε μετερίζι και πληρωνόμαστε αναλόγως. Φυσικά και πρέπει από κάπου να ξεκινήσεις. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο για να συνεργαστείς με σωστούς ανθρώπους.