0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για το master ειδικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει δώσει κανείς καμιά φορά εξετάσεις;H ενδεικτική βιβλιογραφία που δίνουν είναι ογκοδέστατη και για εμένα προσωπικά τελείως απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να λες σε κάποιον να διαβάσιε περί τα 30 βιβλία για να εισαχθεί σε ένα μεταπτυχιακό.Αν έχει εμπειρία κάποιος από το εν λόγω μεταπτυχιακό, ας πει τι περίπου θέματα βάζουν. Είναι ανάπτυξης, πολλαπλής επιλογής;;Kαι από όλη αυτή τη βιβλιογραφία ποια είναι τα πιο βασικά βιβλία;
Παράθεση από: sotos81 στις Ιουνίου 20, 2011, 01:12:20 pmKαλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για το master ειδικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει δώσει κανείς καμιά φορά εξετάσεις;H ενδεικτική βιβλιογραφία που δίνουν είναι ογκοδέστατη και για εμένα προσωπικά τελείως απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να λες σε κάποιον να διαβάσιε περί τα 30 βιβλία για να εισαχθεί σε ένα μεταπτυχιακό.Αν έχει εμπειρία κάποιος από το εν λόγω μεταπτυχιακό, ας πει τι περίπου θέματα βάζουν. Είναι ανάπτυξης, πολλαπλής επιλογής;;Kαι από όλη αυτή τη βιβλιογραφία ποια είναι τα πιο βασικά βιβλία;Ζητούνται και δίδακτρα από το εν λόγω μεταπτυχιακό;Δεν είναι το πρώτο μεταπτυχιακό που είναι δύσκολο να μπεις.Πως να γίνει δλδ; Τιμή σας αν περάσετε σε ένα μεταπτυχιακό που έχει απαιτήσεις.Μετά γυρνάμε και λέμε πως εδώ δε γίνεται τίποτα σωστά,και είμαστε ερασιτέχνες,και παίζει μόνο το βύσμα και είναι όλα εύκολα και άθλια σαφώς και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο!Κάθε επιτυχία!