0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Παντως γενικα απο οσο ξερω εγω τα περισσοτερα μεταπτυχιακα ειναι απογευματα,απο τη στιγμη που αναφερονται σε ατομα που ειναι ανω των 22 καιλογικο ειναι να εργαζονται
Αναγνωρίζεται, αν υπάρχουν νομίζω εξετάσεις και αν δίνεται αντίτοιχο μεταπτυχιακό από το ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο.Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 30, 2009, 05:45:55 pmΑφού δεν δίνεται από το ΕΑΠ κάποιο αντίστοιχο μεταπτυχιακό φαντάζομαι ότ δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε καν..ρίμα..ψάχνω καιρό και δεν έχω καταφέρει να βρψ τίποτα..μάλλον π΄ρέπει να το ξεχάσω...
Αφού δεν δίνεται από το ΕΑΠ κάποιο αντίστοιχο μεταπτυχιακό φαντάζομαι ότ δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε καν..ρίμα..ψάχνω καιρό και δεν έχω καταφέρει να βρψ τίποτα..μάλλον π΄ρέπει να το ξεχάσω...
Παράθεση από: grooog στις Μαρτίου 30, 2009, 05:23:41 pm.Παντως γενικα απο οσο ξερω εγω τα περισσοτερα μεταπτυχιακα ειναι απογευματα,απο τη στιγμη που αναφερονται σε ατομα που ειναι ανω των 22 καιλογικο ειναι να εργαζονταιδεν ισχύει αυτό...δυστυχώς! Για παράδειγμα στο ΤΕΑΠΗ της Αθήνας αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι έχει πρωινές πρακτικές-υποχρωτικές ασκήσεις και μαθήματα-σεμινάρια