0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση s.l.p. Μήπως ξέρεις που μπορεί κανείς να κάνει μεταπτυχιακό?
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση s.l.p. Μήπως ξέρεις που μπορεί κανείς να κάνει μεταπτυχιακό?[/quoteΣιγουρα στο ΠΤΔΕ Αθηνών, ίσως και αλλού αλλά δεν ξέρω σίγουρα...
καλησπερα κοριτσια ειμαι λογοθεραπευτρια και σας ενημερωνω οτι υπαρχουν 3 σχολες τει λογοθεραπειας πατρα γιαννενα κ ενα που εγινε φετος παλι στην πελλοπονησο ,νομιζω καλαματα Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει μαλλον να σκεφτεις σοβαρα αν θα κανεις μεταπτυχιακο ή κατατακτηριες με βαση πως θελεις να δουλεψεις τελειωνοντας . αν θελεις να δουλεψεις ιδιωτικα ανγοντας γραφειο λογοθεραπειειας πρεπει να δωσεις κατατακτηριες για να εχεις πτυχιο αρα κ αδεια ασκησεως επαγγελματος , αν απλα σε ενδιαφερει για περισσοτερες γνωσεις ενα μεταπτυχιακο θα βοηθουσε .σε ενημερωνω οτι λογοθεραπευτες σε σχολεια υπαρχουν μονο σε ειδικα σχολεια οπως εργαζομαι εγω , αναπληρωτες ή ωρομισθιοι γιατι μεχρι στιγμης δεν υπαρχει τροπος μονιμου διορισμου .τελος θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το φασμα τις λογοθεραπειας ειναι μεγαλο δλδ στην σχολη δεν μαθαινεις μονο για παιδια( με ειδικες αναγκες , μαθησιακα , αρθρωτικα κ.λ.π ) αλλα κ για ενηλικες(αφασιες , δυσφαγιες κ.λ.π )ελπιζω να βοηθησα και οχι να σε κουρασα , απλα για να εισαι ενημερωμενη κ προετημασμενη μην βρεθεις προ εκπληξεως , οπως εγω .
Το μεταπτυχιακό δεν σου δίνει ισοτιμία με το βασικό τίτλο σπουδών, είναι και σε διαφορετικό αντικείμενο (εκπαίδευση-θεραπεία)....Μπορεί να κάνω και λάθος....