0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία συμβουλή προς όλους και αν θέλετε την ακούτε. Οι προσλήψεις στην εκπαίδευση θα είναι ελάχιστες τα επόμενα χρόνια και δεν ξέρουμε καν αν θα χρειάζεται η περίφημη παιδαγωγική επάρκεια. Η ειδική αγωγή είναι ένας πολύ ευαίσθητος και δύσκολος τομέας. Απαιτεί αφοσίωση και ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονή. Όσοι θέλετε να κάνετε τα διάφορα master που κυκλοφορούν σαν βιομηχανία πλέον, να είστε ΠΟΛΥ προσεχτικοί. Και να κάνετε αυτήν την κίνηση μόνον αν σας ενδιαφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το αντικείμενο. Αλλιώς είναι χαμένος κόπος και χρήματα. Ασχοληθείτε με ό,τι σας γεμίζει πραγματικά και όχι με κάτι που σας υπόσχεται έναν πολύ θολό πλέον διορισμό. Υπάρχουν πολλά μεταπτυχιακά στα ελληνικά πανεπιστήμια που είναι δωρεάν ακόμα. Ψάξτε το! Μην αφήνετε διάφορους επιτήδειους να παίζουν με τον πόνο σας...Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Γαλλική Φιλολογία έχω τελειώσει η γυναίκα. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, γιατί με ενδιαφέρει πολύ και ψάχνω ένα καλό μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι για το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής του παιδαγωγικού αθήνας δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο σε Ελλάδα ή εξωτερικό που να είναι πραγματικά καλό μεταπτυχιακό;
για την Αμερικη θελει πολυ ψαξιμο κ εννοειται οτι πας με καποια υποτροφια, εκτος κ αν εχει τόσο λεφτά ειναι δυο χρονια στην Νορβηγια στα αγγλικα...δεν ξερω αν ειναι κ εξ αποστασεως αλλα νομιζω ενα εξαμηνο μπορεις να το κανεις κ αλλου (ή στην χωρα σου ή σε άλλη χώρα) απ' οτι διαβασα στο σαιτ τους, κατι σαν πρακτικη λογικα θα ειναι...Γαλλια δεν βρηκα αγγλόφωνο, στα γαλλικα δεν ξερω αν εχουν αλλα πιστευω πως ναι...για της Κυπρου (εξ αποστασεως ή όχι εννοείς;) εμενα καλό μου φαίνεται αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα για το χρόνο που θα κανεις...