0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μιλώντας για έξοδα πιστεύω να έχετε υπόψιν σας και το κόστος ελληνικξών μεταπτυχιακών. Συμβουλευτική ψυχολογία στο
Είμαι απόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ Αθήνας και θα ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή στην Αθήνα. Έχω λοιπόν κάποιες απορίες και παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει έστω και ένα από τα παρακάτω να μου απαντήσει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν τρία μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής στο ΕΚΠΑ, ένα από το ΤΕΑΠΗ, ένα από το ΠΤΔΕ και ένα καινούριο από το ΦΠΨ. Γνωρίζει κανείς να μου πει, ποιό από τα τρία θεωρείται το καλύτερο; Επίσης, σε ποιά ή ποιές διαταραχές εστιάζει το καθένα; (αν εστιάζει κάπου) πχ αυτισμό, μαθησιακές δυσκολίες κλπ. Ακόμη, θα ήθελα να μάθω αν τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι κοινά και από τα τρία προγράμματα. Επιπλέον, επειδή το πτυχίο μου με τοποθετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, θα μπορούσα να κάνω κάποιο από τα μεταπτυχιακά που γίνονται από τα τμήματα δημοτικής και νηπιαγωγών ή δεν παίζει ρόλο αυτό; Τέλος, στο πρόγραμμα του ΠΤΔΕ ζητάνε αγγλικά επιπέδου advanced. Αν κάποιος έχει proficiency μπορεί να γίνει δεκτός ή είναι απαραίτητος ο τίτλος του advanced; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αν δεν κανω λάθος το νηπιαγωγων και το φπψ προσφεραν μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη για το τρεχον ετος...οποτε σε δυο χρονια ξανα...τωρα θα βγαλει μονο το δημοτικης....
Υπαρχει περιπτωση καποιο απο τα γνωστα μεταπτυχιακα ειδικης π.χ
αυτό του πανεπιστημίου Μακεδονίας και αυτό της σχολή νηπιαγωγών του ΑΠΘ.