0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο, συμφωνώ μαζί σου! Μου κάνει, επίσης, εντύπωση ότι σε ένα φόρουμ εκπαιδευτικών, υπάρχει τόσο μένος απέναντι σε συναδέλφους τους που έχουν παιδιά και αγωνίζονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους..Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι άλλα κοινωνικά κριτήρια, σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά γονέων που έχουν δολοφονηθεί κ.τ.λ., θα τα βάλουμε και με αυτούς?
Παράθεση από: N.Π. στις Ιουνίου 22, 2009, 08:40:25 pmΜάρκο, συμφωνώ μαζί σου! Μου κάνει, επίσης, εντύπωση ότι σε ένα φόρουμ εκπαιδευτικών, υπάρχει τόσο μένος απέναντι σε συναδέλφους τους που έχουν παιδιά και αγωνίζονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους..Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι άλλα κοινωνικά κριτήρια, σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά γονέων που έχουν δολοφονηθεί κ.τ.λ., θα τα βάλουμε και με αυτούς?Κανείς δεν τα βάζει με τους ανθρώπους αλλά με το σύστημα.Συμφωνώ απολύτως με την green ice και επαναλαμβάνω:Δεν είναι αυτό κοινωνική πολιτική.Είναι η λογική του παραλόγου.Σκεφτείτε συλλογικά.
μιας που βλεπετε το ΑΣΕΠ ως πανακεια-και εγω ειμαι υπερ αλλα υπερ ενος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΣΕΠ-γιατι στην ενσταση δεν εχουμε δικαιωμα να δουμε το γραπτο μας;;;;;;;τι ρολο βαραει η ενσταση;;;;;;να ξαναδουν αυτοι απλως τον βαθμο και να μας πουνε οτι τοσο πηραμε;;;και γιατι δεν μας δινουν το δικαιωμα στις πολλαπλες επιλογες να αντιγραψουμε τις απαντησεις μας;;;;;;φοβαμαι οτι μαλλον διατρητο ειναι και αυτο