*

Αποστολέας Θέμα: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!  (Αναγνώστηκε 37010 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:28:37 pm »
καλη μου green ice, σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες προηγουνται οι εχοντες τα κοινωνικα κριτηρια. εμενα δε με ενοχλει να διοριστει ο 3τεκνος με ασεπ και 18 μηνες υπηρεσια. τουλαχιστον εχει καταφερει περισσοτερα απο τον 24μηνιτη χωρις παιδια και εχει κουραστει περισσοτερο. αλλα εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι για τους 24μηνιτες το καταπιαμε αμασητο επειδη και καλα πετυχαν 1 φορα στον ασεπ (δε λεω οτι ειναι ευκολο πραγμα,αλλα για τον 3τεκνο επισης το ιδιο πραγμα γινεται δυσκολοτερο)και τωρα μας φταινε οι 3τεκνοι!

τελος. αφου ετσι ειναι τα πραγματα ανακαζομαι να δεχτω και τους 3τεκνους και τους οαεδιτες κλπ κλπ. εμεις λεμε (που λεει και η φιλη μου η Αλεκαρα) ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΣΕΠ και βασει της σειρας επιτυχιας. οχι στο Μααστριχ, οχι στη συμφωνια της Μπολονιας για την εκπ/ση. οχι ψηφο στα μεγαλα κομματα.τιμωρειστε τους, φοβιστε τους.οχι στην αντιλαικη πολιτικη της πλουτοκρατιας
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 08:38:07 pm από Μarkos »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:34:03 pm »
Green Ice..κι εγώ σε συμπαθώ και το ξέρεις! ;) Ωραία όλα αυτά και μακάρι να συνέβαιναν..Αλλά ζούμε στην Ελλάδα, υπάρχει έντονη υπογεννητικότητα και το κράτος προτίμησε καλώς-κακώς, από το να δίνει επιδόματα, να προσλάβει στον δημόσιο τομέα τους πολύτεκνους! Οι πολύτεκνοι, μακάρι να ήταν το μόνο παράθυρο..24μηνο, 30μηνο και όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω..Τρωγόμαστε μεταξύ μας, αλλά αν διοριζόμαστε όπως οι δάσκαλοι, δεν θα είχαμε κόντρες μεταξύ μας..Πιστεύω ότι το να κάνει κάποιος 3-4 παιδιά σήμερα, είναι μεγάλο κατόρθωμα! Μην κατηγορούμε τους πολύτεκνους που αρπάζουν την ευκαιρία που τους δίδεται..Κι εμείς, είμαι σίγουρη, ότι στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:40:25 pm »
Μάρκο, συμφωνώ μαζί σου! Μου κάνει, επίσης, εντύπωση ότι σε ένα φόρουμ εκπαιδευτικών, υπάρχει τόσο μένος απέναντι σε συναδέλφους τους που έχουν παιδιά και αγωνίζονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους..Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι άλλα κοινωνικά κριτήρια, σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά γονέων που έχουν δολοφονηθεί κ.τ.λ., θα τα βάλουμε και με αυτούς?

Αποσυνδεδεμένος green ice

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:41:54 pm »
Μάρκο διάβασε το μήνυμα μου στην προηγούμενη σελίδα.Επιθυμώ Ασέπ 100%.Το συγκεκριμένο μήνυμα μου που σχολίασες έχει να κάνει με τη διαφωνία μου γενικά για διορισμό με κοινωνικά κριτήρια ....Πιστεύω στην αξιοκρατία κ στην κοινωνική πολιτική μέσω επιδομάτων κ άλλων κινήτρων  για την τεκνοποίηση κ την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.Κ η άποψη μου είναι επίσης με 4 Κ 3 παιδιά η μάνα πρέπει να μένει στο σπίτι κ  να πληρώνεται γιαυτό...Αυτή είναι η δουλειά της..Η καριέρα θέλει αφοσίωση κ πίστη.Μέχρι δύο παιδιά παλεύονται,από εκεί κ πέρα δύσκολα τα πράγματα..εκτός κ αν είναι ευκατάστατη η οικογένεια ,οπότε δε χρειάζεται κ επίδομα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:49:36 pm »
Το κράτος είμαστε όλοι εμείς ,πρέπει να σκεφτόμαστε τι μας συμφέρει κ τι όχι.Αν κάποιος δεν έχει ανάγκη ακόμη κ αν ανήκει κατά τα φαινόμενα σε αδύναμη κοινωνικά ή οικονομικά ομάδα πρέπει να είναι ευσυνείδητος κ να παρέχει το έννομο δικαίωμα του για ενίσχυση  σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη.Είναι λάθος να προσπαθούμε να κλέψουμε ή να εκμεταλλευτούμε τον ίδιο μας τον εαυτό,το κράτος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 08:51:15 pm από green ice »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:52:36 pm »
οι 24μηνιτες φταινε για ολα: με εκεινους εγινε η αρχη.στη πυρα-στη πυρα (που λεει και η βισσυ)
επιστροφη στο 100% μεσω ασεπ. οχι πια 40μηνιτες,οχι 30μηνιτες,οχι 24μηνιτες,οχι βαρυποινητες,οχι πολυτεκνοι,οχι 3τεκνοι,οχι 2τεκνοι,οχι ωρομισθιοι, οχι αναπληρωτες. ΟΛΟΙ μονιμοι. ολοι με λιστα.
ναι στα ολοημερα γυμνασια,ναι στα ολοημερα λυκεια,ναι στις μικρες απο αριθμο μαθητων ταξεις,ναι στα κλασικα λυκεια,ναι στα αρχαια απο το νηπιαγωγειο. τοτε μονο θα ερθει τελος των κακων,ω φιλε Γλαυκων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 08:59:06 pm από Μarkos »

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:53:39 pm »
Μάρκο, συμφωνώ μαζί σου! Μου κάνει, επίσης, εντύπωση ότι σε ένα φόρουμ εκπαιδευτικών, υπάρχει τόσο μένος απέναντι σε συναδέλφους τους που έχουν παιδιά και αγωνίζονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους..Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι άλλα κοινωνικά κριτήρια, σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά γονέων που έχουν δολοφονηθεί κ.τ.λ., θα τα βάλουμε και με αυτούς?

Κανείς δεν τα βάζει με τους ανθρώπους αλλά με το σύστημα.Συμφωνώ απολύτως με την green ice και επαναλαμβάνω:Δεν είναι αυτό κοινωνική πολιτική.Είναι η λογική του παραλόγου.Σκεφτείτε συλλογικά.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:57:01 pm »

Κανείς δεν τα βάζει με τους ανθρώπους αλλά με το σύστημα.Συμφωνώ απολύτως με την green ice και επαναλαμβάνω:Δεν είναι αυτό κοινωνική πολιτική.Είναι η λογική του παραλόγου.Σκεφτείτε συλλογικά.

Συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:57:33 pm »
Μακάρι να διοριζόμαστε όλοι..αυτό είναι δίκαιο..οι δάσκαλοι γιατί δεν ασχολούνται με πολύτεκνους? Αντί να στρεφόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλον, να τα βάζουμε με τους αρμοδίους..Ελπίζω να ανοίξει ο κλάδος με τα ολοήμερα.. :-\

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:05:21 pm »
Νίκη ,δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται με τους δασκάλους...αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.Όλοι δεν αξίζουν για την εκπαίδευση επειδή έβγαλαν ένα πανεπιστήμιο.Από την άλλη είναι τραγικός ο τρόπος που κατάντησε να γίνεται η επιλογή...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:08:32 pm »
μα τι μου λετε τωρα?!!! εδω κανουμε καβγαδες ομηρικους  για το ποιος ειναι  "γνησιος"φιλολογος  και θα συμφωνησουμε στο ποιος θα κατσει στη καρεκλα του διορισμου?

Αποσυνδεδεμένος Πατρινος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:19:40 pm »
μιας που βλεπετε το ΑΣΕΠ ως πανακεια-και εγω ειμαι υπερ αλλα υπερ ενος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΣΕΠ-γιατι στην ενσταση δεν εχουμε δικαιωμα να δουμε το γραπτο μας;;;;;;;τι ρολο βαραει η ενσταση;;;;;;να ξαναδουν αυτοι απλως τον βαθμο και να μας πουνε οτι τοσο πηραμε;;;και γιατι δεν μας δινουν το δικαιωμα στις πολλαπλες επιλογες να αντιγραψουμε τις απαντησεις μας;;;;;;φοβαμαι οτι μαλλον διατρητο ειναι και αυτο

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:25:01 pm »
μιας που βλεπετε το ΑΣΕΠ ως πανακεια-και εγω ειμαι υπερ αλλα υπερ ενος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΣΕΠ-γιατι στην ενσταση δεν εχουμε δικαιωμα να δουμε το γραπτο μας;;;;;;;τι ρολο βαραει η ενσταση;;;;;;να ξαναδουν αυτοι απλως τον βαθμο και να μας πουνε οτι τοσο πηραμε;;;και γιατι δεν μας δινουν το δικαιωμα στις πολλαπλες επιλογες να αντιγραψουμε τις απαντησεις μας;;;;;;φοβαμαι οτι μαλλον διατρητο ειναι και αυτο
Άκου να σου πω αξιοκρατία έχουμε!Που πας αν δεν είσαι άξιος να έχεις ένα μέσο της προκοπής;

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:28:55 pm »

πολυ σωστα τα λεει ο Πατρινος. θα συμφωνησω και γω.
παντως εγω ειχα παρει μαζι μου ενα χαρτακι και εγραψα τις απαντησεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144