0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα ολα αυτα τα συζηταμε μεταξυ μας, αλλα γινεται κατι σε οργανωμενο επιπεδο,συλλογικη προσπαθεια? ή μονο πλακωνομαστε εδω για να σκοτωνουμε την ωρα μας,και να κοβουμε μετα και την .....καλημερα?!!!!
Το ερώτημα ήταν συγκεκριμένο! Εσύ θα μπορούσες να γράψεις καλά στον ασέπ, έχοντας 3-4παιδιά? Απέφυγες να απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα..
Όσο για μένα, προτιμώ να χάσω το διορισμό μου από 3τεκνους-πολύτεκνους παρά από όσους...
Και το άλλο..Όταν με το καλό κάνεις ένα παιδάκι, να μην πάρεις την άδεια επαπειλούμενης κύησης και την άδεια μητρότητας και κάτσεις 2 χρόνια σπίτι σου, γιατί στον ιδιωτικό τομέα οι μητέρες δεν έχουν τέτοια πολυτέλεια!
Όχι όσα μας βολεύουν να είναι καλοδεχούμενα και όσα όχι, να το παίζουμε ιδεολόγοι!
Συν τοις άλλοις , έχουν κ μία ακόμα ευνοϊκή ρύθμιση: προηγούνται στην πδσ
αφηνω το αλλο, αν δεν υπαρχουν οι πολυτεκνοι αντε βρειτε σχολειο να διδαξετε
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 22, 2009, 10:24:00 pmαφηνω το αλλο, αν δεν υπαρχουν οι πολυτεκνοι αντε βρειτε σχολειο να διδαξετε Μάρκο μου, αν έχουμε δουλειά θα κάνουμε και εμείς παιδιά!
Παράθεση από: possessed στις Ιουνίου 22, 2009, 10:29:18 pmΠαράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 22, 2009, 10:24:00 pmαφηνω το αλλο, αν δεν υπαρχουν οι πολυτεκνοι αντε βρειτε σχολειο να διδαξετε Μάρκο μου, αν έχουμε δουλειά θα κάνουμε και εμείς παιδιά!να κανετε. εγω νονος!, συνηθως τα παιδια γινονται απο αυτους που δε δουλευουν