*

Αποστολέας Θέμα: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!  (Αναγνώστηκε 36882 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πατρινος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!
« Απάντηση #154 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:30:34 pm »
και εγω το εκανα αλλα μου το πηρανε οι επιτηρητες!!!!!απλως το λεω γιατι κατα τα αλλα μας ενοχλει ο τροπος διοριδμου στην ΠΔΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:37:51 pm »
nortelo: Το κακό είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια και με τους Ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς....θα βάλουν ΑΣΕΠ προαπαιτούμενο αλλά μήπως λέω μήπως αν περάσουν ΑΣΕΠ θα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους στα Ιδιωτικά και δεν θα πρέπει να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό 20μηνο στο ΥΠΕΠΘ για να διοριστούν αλλά θα διορίζονται άμεσα;;;;
έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας ακόμα Cry

Συμφωνώ. Δε γίνεται να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δε γίνεται η προϋπηρεσία των οαεδιτων να αναγνωρίζεται κατευθείαν χωρίς(-) ασεπ, και οι ιδιωτικοί να θέλουν 20 μηνο +ασεπ. Θα τα εξομοιώσουν.

Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:41:58 pm »
καλα ολα αυτα  τα συζηταμε μεταξυ μας, αλλα γινεται κατι σε οργανωμενο επιπεδο,συλλογικη προσπαθεια? ή μονο πλακωνομαστε εδω για να σκοτωνουμε την ωρα μας,και να κοβουμε μετα και την .....καλημερα?!!!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:44:47 pm »
καλα ολα αυτα  τα συζηταμε μεταξυ μας, αλλα γινεται κατι σε οργανωμενο επιπεδο,συλλογικη προσπαθεια? ή μονο πλακωνομαστε εδω για να σκοτωνουμε την ωρα μας,και να κοβουμε μετα και την .....καλημερα?!!!!

Άντε γεια σου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:58:16 pm »
Το ερώτημα ήταν συγκεκριμένο! Εσύ θα μπορούσες να γράψεις καλά στον ασέπ, έχοντας 3-4παιδιά? Απέφυγες να απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα..

Δεν απέφυγα να απαντήσω, ποτέ δεν αποφεύγω.
Και επειδή παραπονιέσαι ότι δεν σε κάλυψε η απάντησή μου...
Ναι, αν είχα 3 παιδιά (οι 4τεκνοι είναι πολύτεκνοι και διορίζονται αμέσως...   ;) ), θα έδινα ΑΣΕΠ.
Δεν ξέρω αν θα έγραφα καλά, αλλά τουλάχιστον θα ακολουθούσα τον ίδιο δρόμο του διορισμού με τους άλλους συναδέλφους μου.
Έτσι, δεν θα μπορούσε κανείς να με κατηγορησει ότι είμαι η ευνοημένη του νομοσχεδίου, γιατί θα είχα περάσει από τον διαγωνισμό.

Όσο για μένα, προτιμώ να χάσω το διορισμό μου από 3τεκνους-πολύτεκνους παρά από όσους...

Χαίρομαι που είσαι τόσο μεγαλόψυχη!  :D
Εγώ, δυστυχώς κατ' άλλους και ευτυχώς κατ' άλλους, είμαι πολύ μικρόψυχη σε θέματα που αφορούν την οικογένειά μου και την επαγγελματική μου αποκατάσταση και δεν παραιτούμαι τόσο εύκολα από τους εκάστοτε διεκδικητές του διορισμού μου.
Οι 3τεκνοι στο μόνο που υπερτερούν σε σχέση με μένα είναι ότι ήδη δημιούργησαν οικογένεια, σε αντίθεση με μένα που τρέχω σε πέλαγα μακριά από τον άντρα μου.
Το ότι έχουν 3 παιδιά δεν τους κάνει αυτόματα καλύτερους εκπαιδευτικούς σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο.
Υ.Γ: Μην ξαναδώσεις ΑΣΕΠ, άσε κάποιον 3τεκνο να μπει σε σχολείο.  :)

Και το άλλο..Όταν με το καλό κάνεις ένα παιδάκι, να μην πάρεις την άδεια επαπειλούμενης κύησης και την άδεια μητρότητας και κάτσεις 2 χρόνια σπίτι σου, γιατί στον ιδιωτικό τομέα οι μητέρες δεν έχουν τέτοια πολυτέλεια!

Αλλάζεις θέμα.  ;)

Όχι όσα μας βολεύουν να είναι καλοδεχούμενα και όσα όχι, να το παίζουμε ιδεολόγοι!

Σου φαίνομαι για άτομο που πουλάει πνεύμα και δεν αγωνίζεται έμπρακτα για τα δικαιώματά του;  ???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 10:05:53 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:13:06 pm »
Στα 2 χρόνια της αναπλήρωσής μου γνώρισα 3 3τεκνες.
Οι 2 δεν ήξεραν τι είναι ΑΣΕΠ, η άλλη είχε ήδη δώσει 2 φορές στον διαγωνισμό, και στις 2 επιτυχούσα.
Οι μεν επαίρονταν "ποιος ΑΣΕΠ, καλέ;  ??? Ας είναι καλά τα παιδιά μου!", η δε διηγούνταν τα του διαγωνισμού.
Οι μεν έλεγαν απροκάλυπτα "αν δεν διοριστώ με το 40%, θα κάνω άλλο ένα και θα διοριστώ και σπίτι μου!", η άλλη έλεγε "ανησυχώ, ποιος ξαναδιαβάζει για ΑΣΕΠ;"
Οι μεν ξεκίνησαν την επαφή με τα φιλολογικά με το που έγιναν αναπληρώτριες (η μία εργάζονταν σε φροντιστήριο γαλλικών έχοντας το Sorbonne και η άλλη ήταν νοικοκυρά), η δε έκανε ιδιαίτερα.
Αυτά.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:16:15 pm »
Συν τοις άλλοις , έχουν κ μία ακόμα ευνοϊκή ρύθμιση: προηγούνται στην πδσ
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:24:00 pm »
αφηνω το αλλο, αν δεν υπαρχουν οι πολυτεκνοι αντε βρειτε σχολειο να διδαξετε   ;)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:25:22 pm »
Συν τοις άλλοις , έχουν κ μία ακόμα ευνοϊκή ρύθμιση: προηγούνται στην πδσ

Και οι εν λόγω 2 3τεκνες είχαν αποκτήσει κάτι μόρια από ΠΔΣ την τελευταία χρονιά πριν την αναπλήρωσή τους.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:27:05 pm »
αφηνω το αλλο, αν δεν υπαρχουν οι πολυτεκνοι αντε βρειτε σχολειο να διδαξετε   ;)

Αυτή η καραμέλα πια!  :o
Σταμάτησαν τα επιχειρήματα και πιάσαμε τα "αν";  ;)  ::)

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:29:18 pm »

Μάρκο μου, αν  έχουμε δουλειά θα κάνουμε και εμείς παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:35:21 pm »

να κανετε. εγω νονος!, συνηθως τα παιδια γινονται απο αυτους που δε δουλευουν

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:46:13 pm »

να κανετε. εγω νονος!, συνηθως τα παιδια γινονται απο αυτους που δε δουλευουν

Πολύ καλά τα λες!Αυτοί που δεν δουλεύουν κάνουν παιδάκια.. για να βρουν δουλειά.Νομίζω ότι είναι λιγάκι πιο υπεύθυνο να ξέρεις πως θα μπορέσεις να θρέψεις το παιδί σου πριν το φέρεις στον κόσμο από το να φωνάζεις πως είσαι άνεργος πολύτεκνος και δεν μπορείς να μεγαλώσεις τα παιδιά σου..

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 22, 2009, 11:14:45 pm »
να πω και εγώ την άποψή μου?θεωρώ ότι το φαινόμενου του "κοινωνικού αυτοματισμού" που έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν ανάμεσα σε συναδέλφους,με το ίδιο όραμα για την Παιδεία είναι ό,τι χειρότερο και απ'ό,τι βλέπω έχει αναπτυχθεί και εδώ... :(
οι 3τεκνοι,όπως και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να ζητούν και να διεκδικούν,δεν είναι υπαίτιοι αυτοί,προφανώς οι συγκυρίες τους έφτασαν εδώ.σίγουρα ο καθένας επιθυμεί το καλύτερο για τον εαυτό του,σίγουρα όλοι εμείς εδώ μέσα και άλλοι τόσοι συνάδελφοι εκεί έξω,έχουμε και έχουν απελπιστεί από τα κακώς κείμενα.η διαφάνεια είναι θεμιτή σε όλες τις διαδικασίες,όμως θεωρώ ότι στην περίπτωση αυτή δε γίνεται κάτι στην "αφάνεια"..ζητείται κάτι και,απο κεί και πέρα,βγαίνουν οι αποφάσεις.
το να καθόμαστε και να κατηγορούμε τους 3τεκνους,άτεκνους,ανύπαντρους κλπ συναδέλφους,δεν έχει υπόσταση και δε θα οδηγήσει πουθενά.
η απάντηση βρίσκεται εκεί μέσα,στα παλάτια των πολιτικών,της σύγχρονης "μπουρζουαζίας"...τους επιτρέπουμε να κάνουν ό,τι γουστάρουν,να το κάνουν όπως γουστάρουν και μετά ξεσπούμε σε φωνές(δε το λέω αποκλειστικά για εμάς).
τι θα πει "φταίνε οι 3τεκνοι που διεκδικουν"?καλά κάνουν!απλά επειδή θα πάρουν θέσεις κάποιων άλλων πραγματικά ταλαιπωρημένων τόσα χρόνια εκπαιδευτικών,μας κακοφαίνεται.
όλα ξεκινούν από τα πολιτικά παιχνίδια,εκείνοι είναι υπεύθυνοι.σκεφτείται όλα αυτα τα χρήματα που ξοδεύουν οι γονείς στην παραπαιδεία να πηγαιναν κατευθείαν για τη Δημόσια Παιδεία...σκεφτείται αν δινόταν μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ σ'αυτή...τώρα δε θα παραπονιόμασταν αν οι 3τεκνοι ή οποιοσδήποτε άλλος διεκδικούσε περισσότερα.
δεν ξέρω πολλά,σίγουρα εσείς ξέρετε περισσότερα με τόσα που έχετε τραβήξει,όμως μιλάω και εγώ από την καρδιά μου,ως παιδί σε 3τεκνη οικογένεια,που βιώνω καθημερινά στο πετσί μου τις δυσκολίες που έχει η ανατροφή πολλών παιδιών.
διαφάνεια ξέρετε που πρέπει να υπάρξει?στις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
εκεί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση,γιατί αν δε θέσουμε "το δάχτυλο εις τον τύπον των ήλων",μόνο οι φανφαρονικοί διαξιφισμοί και οι ανώφελες κουβέντες θα μείνουν...
κατηγορείστε αυτους που πρέπει να κατηγορείτε!και να θυμόμαστε όλοι πως καθαρή συνείδηση έχει εκείνος που μπορεί να κοιμάται τα βράδια ήσυχος,γι'αυτό ας σταθούμε στην ουσία των πραγμάτων,στο ποιοί την έφεραν εδώ και στο ποιοί συναινούν τόσα χρόνια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 11:16:51 pm από δασκαλίτσα »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144