*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 22050 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 21, 2009, 01:59:54 pm »
οι διδακτικές είναι βουλωμένο γράμμα...και τα ανάπτυξης των αρχαίων, αλλά οι διδακτικές ένα παραπάνω...! στον προηγούμενο ένιωθα μεγαλύτερη σιγουριά, έκανα σταθερά και ξεκάθαρα βήματα στη διδακτική αρχαίων, πίστευα ότι τα είχα πάει καλά. το 76% δε με ικανοποίησε! φέτος μου άρεσαν όσα έγραψα, δε λέω, αλλά το σχέδιο έχει μπόλικα κενά! οπότε περιμένω λιγότερο. βέβαια μη ξέροντας τι ακριβώς ζητούν, λίγα μπορούμε να καταλάβουμε!
έχω γνωστούς μου με 90-95% στην ειδική διδακτική, που ούτε οι ίδιοι ξέρουν πώς πήγαν τόσο ψηλά  ???, οι οποίοι σε επόμενο διαγωνισμό πήραν γύρω στο 70%, στο ίδιο αντικείμενο ειδικής διδακτικής...
μακάρι να μην ανέβει η βάση!  ;)
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:15:27 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 21, 2009, 02:59:27 pm »
για τα περι ειδικης διδακτικης ετσι ειναι.
οσο για τη βαση ας πω και γω,αν και δεν πιστευω στην σημασια και το νοημα αυτης της ερωτησης (γιατι δεν ξερουμε βαθμολογιες και υστερα αυτα -βαθμοι & βαση-βγαινουν μαζι.δεν ειναι σαν τις πανελληνιες που παιρνεις τους βαθμους και λες μετα τοσο θα ειναι η βαση), αλλα ας ικανοποιησω την επιθυμια και τη προσδοκια καθενος απο μας. Λεω λοιπον οτι θα ειναι μεταξυ 77-78
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2009, 03:05:18 pm από Μarkos »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 21, 2009, 07:59:24 pm »
77-78 πιστεύω κι εγώ ότι θα κυμανθεί. Μακάρι να διαψευστώ.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 22, 2009, 01:32:56 pm »
Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στις συναδέλφους Syllas και Swtia, με τις οποίες έχω γνωριστεί και προσωπικά.
Η πρόβλεψή σου, αγαπητή Syllas, αν και θα χαρώ πολύ αν επιβεβαιωθεί, μου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή! Με βάση τη μείωση των θέσεων κυρίως και την αύξηση των υποψηφίων περιμένω βάση διορισμού γύρω στο 77, άντε 76 στην πιο αισιόδοξη προοπτική! Ως προς τα θέματα και την επίδοση, θεωρώ ότι είναι παρεμφερή με του 2007 και εξάλλου να θυμίσω ότι και το 2007, που ο διαγωνισμός έκανε σαφώς τη διαφορά ως προς τη δυσκολία θεμάτων σε σύγκριση με τους προηγούμενους, εμείς οι φιλόλογοι αποδείξαμε ότι δεν "κολώνουμε" πουθενά! Γι' αυτό και ο πήχυς κάθε φορά ανεβαίνει περισσότερο...
Εννοείται, μακάρι να διαψευστώ και εγώ... ;)
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:15:27 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 22, 2009, 01:53:25 pm »
εγω πιστευω οτι η βαση θα ειναι 78 κ πανω. τα θεματα μου φανηκαν πολυ πιο δυσκολα απο του προηγουμενου ασεπ. βεβαια εδωσα πρωτη φορα οποτε αλλιως ειναι να τα κοιτας στο σπιτι σου κ αλλιως οταν δινεις. ομως μην ξεχναμε τα εξης:
1. στο διαγωνισμο του 2007 οι υποψηφιοι αιφνιδιαστηκαν απο την ιστορια. πρωτη φορα εβαλαν θεματα τοσο μεγαλης δυσκολιας οποτε λογικα λιγοι εγραψαν καλα. φετος ομως τα περιμεναμε κ ημασταν πιο "πονηρεμενοι" στο διαβασμα μας.
2. οσοι πηγαμε με προσδοκιες κ διαβασμενοι καλα ξεραμε πανω κατω τι να περιμενουμε. η φιλοσοφια των θεματων δε διεφερε απο τον προηγουμενο διαγωνισμο- ισως μονο στα νεα που θεωρω οτι ηταν αρκετα πιο δυσκολα κ ζητουσαν περισσοτερες λεπτομερεις. αυτο σημαινει οτι οταν πας υποψιασμενος συνηθως δεν κολωνεις.
3. οι διοριστεοι μειωθηκαν στο μισο.
4. πιστευω οτι οι προσαυξησεις θα ειναι μεγαλυτερες. τι εννοω με αυτο. πριν απο 5-6 χρονια περιπου το μεταπτυχιακο το εκαναν σχετικα λιγοι. τωρα ουσιαστικα το μαστερ εχει εξισωθει πανω κατω με το πτυχιο. βλεποντας ολη αυτην την ανεργια που υπαρχει κ φυσικα επειδη αρεσει κ στους ιδιους πολλοι κανουν μαστερ. οποτε αλλα 2 μορια το λιγοτερο ως προσαυξηση. επισης (προσωπικη μου εικασια) εχω την εντυπωση πως τα παιδια που αποφοιτουν τωρα θα εχουν μεγαλυτερους βαθμους πτυχιου απ'ο,τι ειχαμε εμεις. κ το τεκμηριωνω ως εξης: το 2000 ειχα βαθμο 17,5 κ δε μπηκα στη φιλολογια θεσσαλονικης. πηγα τελικα με μεταγραφη απο πατρα. τωρα επειδη πλεον οι σχολες αυτες δεν εχουν τοση ζητηση, ισως το επιπεδο να ειναι πιο χαμηλο κ ισως οι καθηγητες πιο επιεκεις.

μακαρι να βγω ψευτρα αλλα κ συμφωνα με τις εφημεριδες που λενε οτι οι βασεις των φιλολογων θα ανεβουν κατι μου λεει οτι  δεν θα ειναι κατω απο 78... :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 22, 2009, 01:58:51 pm »
Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στις συναδέλφους Syllas και Swtia, με τις οποίες έχω γνωριστεί και προσωπικά.
Η πρόβλεψή σου, αγαπητή Syllas, αν και θα χαρώ πολύ αν επιβεβαιωθεί, μου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή! Με βάση τη μείωση των θέσεων κυρίως και την αύξηση των υποψηφίων περιμένω βάση διορισμού γύρω στο 77, άντε 76 στην πιο αισιόδοξη προοπτική! Ως προς τα θέματα και την επίδοση, θεωρώ ότι είναι παρεμφερή με του 2007 και εξάλλου να θυμίσω ότι και το 2007, που ο διαγωνισμός έκανε σαφώς τη διαφορά ως προς τη δυσκολία θεμάτων σε σύγκριση με τους προηγούμενους, εμείς οι φιλόλογοι αποδείξαμε ότι δεν "κολώνουμε" πουθενά! Γι' αυτό και ο πήχυς κάθε φορά ανεβαίνει περισσότερο...
Εννοείται, μακάρι να διαψευστώ και εγώ... ;)

Στελνω τους χαιρετισμους μου στις συναδελφους  Syllas  και  swtia, με τις οποιες εχω και γω γνωριστει προσωπικα και περασαμε τελεια!!!
tonik, θεωρω οτι τα φετινα θεματα (2009) ηταν λιγο πιο "περιεργα" απο του 2007. ετσι υπολογιζω γυρω στο 77-78.

Αποσυνδεδεμένος sissi

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:07:23 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:27:10 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!

Δεν υποβάλλεται ένσταση για αναβαθμολόγηση των γραπτών, αλλά μόνο για τις προσαυξήσεις.
Συνεπώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:41:34 pm »

Δεν υποβάλλεται ένσταση για αναβαθμολόγηση των γραπτών, αλλά μόνο για τις προσαυξήσεις.
Συνεπώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Bikini μου, η συνάδελφος δε ζητά ένσταση ή αναβαθμολόγηση, αλλά έλεγχο της βαθμολογίας της, κάτι για το οποίο έχει δικαίωμα! Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που λες, αν και σωστό! ;)
Sissi, το 2007 ζήτησα και εγώ έλεγχο της βαθμολογίας μου, αλλά ίσως δε θυμάμαι σωστά τις λεπτομέρειες, να μη σε παρασύρω σε λάθος, είναι πολύ σοβαρό το θέμα... πάρε τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ και θα σου πουν τι να κάνεις, πάντως σε γενικές γραμμές, κάνεις αίτηση πληρώνοντας και παράβολο. Στη δική μου περίπτωση, μετά τον έλεγχο η βαθμολογία δεν άλλαξε. Καθώς είχα ζητήσει παράλληλα να δω και το γραπτό μου, διαπίστωσα ότι, θες από άγχος, θες από βιασύνη, είχα τσεκάρει εντελώς λάθος κουτάκια σε κάποιες εύκολες ερωτήσεις (2 ή 3), ενώ είχα σωστές τις ερωτήσεις που με δυσκόλεψαν! Πιθανότατα είχα κάνει λάθος κατά τη μεταφορά από το πρόχειρο! 'Οπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό για σένα να βεβαιωθείς ότι δεν έχει γίνει λάθος! Εφόσον αμφιβάλλεις, μην το αφήσεις!

Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:42:02 pm »
Syllas, πολύ θα ήθελα η πρόβλεψή σου να είναι αληθινή αλλά είμαι και εγώ από εκείνους που πιστεύουν ότι ο κλάδος μας έχει πολύ καλά προετοιμασμενους υποψήφιους. Δε νομίζω ότι θα πέσει κάτω από 77 ούτε νομίζω να ξεπεράσει το 77.5 ή 77.6.
Ίδωμεν
Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και όχι εγώ :( :(

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:52:51 pm »
Μάρκο, συμφωνώ ότι ενδεχομένως τα φετινά θέματα να ήταν λίγο πιο "περίεργα" από του 2007, όπως λες... θυμήσου όμως και το 2007, δε μας είχαν φανεί ασύγκριτα πιο "περίεργα" από εκείνα των προηγούμενων διαγωνισμών;
Τέλος πάντων, χρησιμοποιούμε λίγο διαφορετικά επιχειρήματα, για να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα όμως (δυστυχώς!), ότι η βάση θα ανέβει... τώρα αν θα είναι 76-77, όπως είπα εγώ, ή 77-78, όπως λες εσύ, δε θα μαλώσουμε κιόλας! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:57:47 pm »
Μάρκο, συμφωνώ ότι ενδεχομένως τα φετινά θέματα να ήταν λίγο πιο "περίεργα" από του 2007, όπως λες... θυμήσου όμως και το 2007, δε μας είχαν φανεί ασύγκριτα πιο "περίεργα" από εκείνα των προηγούμενων διαγωνισμών;
Τέλος πάντων, χρησιμοποιούμε λίγο διαφορετικά επιχειρήματα, για να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα όμως (δυστυχώς!), ότι η βάση θα ανέβει... τώρα αν θα είναι 76-77, όπως είπα εγώ, ή 77-78, όπως λες εσύ, δε θα μαλώσουμε κιόλας! ;D ;D

μα γαιτι να μαλωσουμε?!!! μαλωνουν αυτοι που δεν εχουν επιχειρηματα και που δεν αλλαζουν "κεφάλι".
ναι, ισως αληθευει αυτο που λες. δεν το ειχα σκεφτει ετσι..... σωστα το λες. τωρα για το που θα κυμανθει η βαση αυτο πια, οιωνοσκοπος χρειαζεται...
αλλα, το εχω ξαναπει, τι νοημα εχει ρε παιδια αφου δεν ξερουμε τους βαθμους μας...
κουβεντα να γινεται...

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 22, 2009, 04:19:12 pm »
Τα δυο θέματα στη διδακτική της ιστορίας ήταν δυσκολότερα σε σύγκριση μ' εκείνα του διαγωνισμού του '07. Τα παιδαγωγικά θεωρώ επίσης ότι ήταν κατάτι δυσκολότερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μπήκαν και αρκετές παιδαγωγικές θεωρίες. Και η ιστορία θεωρώ ότι ήταν κατάτι δυσκολότερη. Ευκολότερα θεωρώ ότι ήταν τα θέματα που έπεσαν σε ΚΝΛ και γλώσσας σε σύγκριση με εκείνα του διαγωνισμού του '07, ενώ ίσης δυσκολίας θεωρώ ότι ήταν τα θέματα των Α.Ε.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν προσωπική εκτίμηση και σαφώς επιδέχονται αμφισβήτησης.

" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 22, 2009, 04:36:28 pm »
Τα παιδαγωγικά θεωρώ επίσης ότι ήταν κατάτι δυσκολότερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μπήκαν και αρκετές παιδαγωγικές θεωρίες.

Θα συμφωνήσω.  :-\

Και η ιστορία θεωρώ ότι ήταν κατάτι δυσκολότερη.

"Κατάτι δυσκολότερη";;;  :o  :o
Εγώ την βρήκα ασυζητητί πολύ δυσκολότερη από το 2007!  ::)  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684