0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στις συναδέλφους Syllas και Swtia, με τις οποίες έχω γνωριστεί και προσωπικά.Η πρόβλεψή σου, αγαπητή Syllas, αν και θα χαρώ πολύ αν επιβεβαιωθεί, μου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή! Με βάση τη μείωση των θέσεων κυρίως και την αύξηση των υποψηφίων περιμένω βάση διορισμού γύρω στο 77, άντε 76 στην πιο αισιόδοξη προοπτική! Ως προς τα θέματα και την επίδοση, θεωρώ ότι είναι παρεμφερή με του 2007 και εξάλλου να θυμίσω ότι και το 2007, που ο διαγωνισμός έκανε σαφώς τη διαφορά ως προς τη δυσκολία θεμάτων σε σύγκριση με τους προηγούμενους, εμείς οι φιλόλογοι αποδείξαμε ότι δεν "κολώνουμε" πουθενά! Γι' αυτό και ο πήχυς κάθε φορά ανεβαίνει περισσότερο...Εννοείται, μακάρι να διαψευστώ και εγώ...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!
Παράθεση από: sissi στις Ιουνίου 22, 2009, 02:07:23 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ας μου πει καποιος αν ξέρει πως θα κάνω ενσταση για να ξαναελεχθει ο βαθμος μου στα παιδαγωγικα γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι αυτος που ειδα!!!ΠΕ11 Ειμαι!!!Ευχαριστω ρε παιδια!!Πιστευω οτι εχω γραψει καλύτερα!Δεν υποβάλλεται ένσταση για αναβαθμολόγηση των γραπτών, αλλά μόνο για τις προσαυξήσεις.Συνεπώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Μάρκο, συμφωνώ ότι ενδεχομένως τα φετινά θέματα να ήταν λίγο πιο "περίεργα" από του 2007, όπως λες... θυμήσου όμως και το 2007, δε μας είχαν φανεί ασύγκριτα πιο "περίεργα" από εκείνα των προηγούμενων διαγωνισμών;Τέλος πάντων, χρησιμοποιούμε λίγο διαφορετικά επιχειρήματα, για να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα όμως (δυστυχώς!), ότι η βάση θα ανέβει... τώρα αν θα είναι 76-77, όπως είπα εγώ, ή 77-78, όπως λες εσύ, δε θα μαλώσουμε κιόλας!
Τα παιδαγωγικά θεωρώ επίσης ότι ήταν κατάτι δυσκολότερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μπήκαν και αρκετές παιδαγωγικές θεωρίες.
Και η ιστορία θεωρώ ότι ήταν κατάτι δυσκολότερη.