*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 21999 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 07, 2009, 08:32:26 am »
      Έτσι πιστεύω ότι η βάση θα πέσει στο (77,25-4,15)= 73,10    (όπου 77,25 τελικός βαθμός του 480ου διοριστέου του ασεπ 2007.

Θα ήταν καλύτερα να είχαμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα επίδοσης, αλλά όπως έχουμε πει και παλιά αυτό είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί, γι' αυτό βασίστηκα σε προσωπικές εκτιμήσεις.

Καλά βρε Συλλας, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!!! ;D ;D ;D
Τι να πω, απλά μπράβο!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:38:06 »

Αποσυνδεδεμένος asvos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 13, 2009, 07:45:05 pm »
καλησπερα, παιδες! Μηπως γνωρίζει κανεις ποτε θα βγουν οι πινακες καταταξης για να παμε διακοπεσ με ησυχια;

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 13, 2009, 10:49:25 pm »
Ναι, κοντά έπεσα στην πρόβλεψή μου για τη βάση.

'Οσο για μένα, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, πίστευα και πιστέυω ότι στη διδακτική έχω το καλύτερο γραπτό που έχω γράψει ποτέ σε ασεπ με καλύτερο γνωστικό, έμπνευση και καλή διατύπωση, ήξερα ποιος μιλάει, σε ποιον τα λέει και από που το έχει πάρει ο Πλάτων και έχοντας υπόψη ότι έγραφα σε όλα τα ασεπ 75 διδακτική περιμενα φέτος ένα ψηλό βαθμό και πήρα μόνο 53. Έτσι μένω με 10 μόρια, όλοι οι κόποι 4 χρόνων πάνε χαμένοι.

Η βάση των αναπληρωτών μου είναι δύσκολο να την προβλέψω, δεν υπάρχει δεδομένος αριθμός αναπληρωτών, αλλά αν είναι ίδιος με 2007-2008 λογικά θα πέσει, γιατί έχουμε λιγότερους επιτυχόντες φέτος. Εξαρτάται και πόσους θα διορίσει με 24μηνο. Ο Γερακιάν κάθε χρόνο φτιάχνει τους πίνακες σε excel , δεν ξέρω αν φέτος τους έχει έτοιμους.

Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν μέσω ασεπ, αλλά και σε αυτούς που έχουν την υπομονή με μόρια από ασεπ να κάνουν την αναπλήρωση και να διοριστούν με 24μηνο.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 14, 2009, 11:12:40 am »

'Οσο για μένα, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, πίστευα και πιστέυω ότι στη διδακτική έχω το καλύτερο γραπτό που έχω γράψει ποτέ σε ασεπ με καλύτερο γνωστικό, έμπνευση και καλή διατύπωση, ήξερα ποιος μιλάει, σε ποιον τα λέει και από που το έχει πάρει ο Πλάτων και έχοντας υπόψη ότι έγραφα σε όλα τα ασεπ 75 διδακτική περιμενα φέτος ένα ψηλό βαθμό και πήρα μόνο 53. Έτσι μένω με 10 μόρια, όλοι οι κόποι 4 χρόνων πάνε χαμένοι.

Η βάση των αναπληρωτών μου είναι δύσκολο να την προβλέψω, δεν υπάρχει δεδομένος αριθμός αναπληρωτών, αλλά αν είναι ίδιος με 2007-2008 λογικά θα πέσει, γιατί έχουμε λιγότερους επιτυχόντες φέτος. Εξαρτάται και πόσους θα διορίσει με 24μηνο. Ο Γερακιάν κάθε χρόνο φτιάχνει τους πίνακες σε excel , δεν ξέρω αν φέτος τους έχει έτοιμους.

Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν μέσω ασεπ, αλλά και σε αυτούς που έχουν την υπομονή με μόρια από ασεπ να κάνουν την αναπλήρωση και να διοριστούν με 24μηνο.

Κι εγώ το ίδιο πίστευα για το γραπτό της διδακτικής μου Syllas, με βάση την εμπειρία και του προηγούμενου Ασέπ, κι έγραψα μόλις 64.

Καλή τύχη σου εύχομαι την επόμενη φορά. Καλά να είμαστε, κάποια στιγμή θα έρθει και για εμάς ο πολυπόθητος διορισμός.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:38:06 »

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 14, 2009, 01:53:51 pm »
Παιδιά, μην απογοήτευστε! Μετά από πολλές κατραπακιές και αποτυχίες κατάφερα τελικά να διοριστώ. Όσον αφορά στην ειδικη διδακτική, δεν υπάρχει λογική. Στον προηγούμενο ΑΣΕΠ αισθανόμουν πολύ ευχαριστημένη με το γραπτό μου, είχα πάει και αρκετά καλά στο γνωστικό (καλύτερα από τον φετινό διαγωνισμό!). Πήρα ένα ωραιότατο 57 και αποχαιρέτησα το όνειρο του διορισμού. Φέτος ήμουν εντελώς απογοητεύμενη. Δεν ήμουν ευχαριστημένη από την επίδοσή μου στο γνωστικό και (με δεδομένη την περυσινη εμπειρία) δεν περίμενα και πολλά από τη διδακτική. Όταν έμαθα ότι είμαι διοριστέα δεν το πίστευα. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει! Γι' αυτό σας λέω. Υπομονή και καλή διάθεση. Τα όνειρα κάποτε πραγματοποιούνται και οι κόποι ανταμοίβονται. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσους θα ξαναπροσπαθήσουν!
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 09:29:02 pm »

H συμβουλή μου : διαλεξε διδακτική ιστορίας.Τουλάχιστον στην περιπτωση μου η επιλογή ήταν καθοριστική για την επιτυχία.Ευχαριστω για τις προβλεψεις και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:24:03 pm »
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέα στον κλάδο, πριν λίγο καιρό πήρα πτυχίο. Ωστόσο έδωσα ΑΣΕΠ, για την εμπειρία βέβαια και χωρίς να έχω ελπίδες για διορισμό. Μπορεί να μου πει κάποιος τί γίνεται με τα μόρια; Πως υπολογίζουμε το μέσο όρο από τις θεματικές ενότητες που εξεταστήκαμε; Απλά προσθέτουμε και διαιρούμε;
Ευχαριστώ πολύ!
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 08:42:42 pm »
στα χουν ηδη υπολογισμενα.εσυ αν θελεις προσθετεις βαθμο αρχαιων , νεων, ιστοριας και δια τρια μετα= ο βαθμος α θεματικης ενοτητας
για την β θεματικη :Α)ο βαθμος της διδακτικης επι 60 και το αποτελεσμα δια 100

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 11:37:44 pm »
στα χουν ηδη υπολογισμενα.εσυ αν θελεις προσθετεις βαθμο αρχαιων , νεων, ιστοριας και δια τρια μετα= ο βαθμος α θεματικης ενοτητας
για την β θεματικη :Α)ο βαθμος της διδακτικης επι 60 και το αποτελεσμα δια 100

Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)