0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι πιστεύω ότι η βάση θα πέσει στο (77,25-4,15)= 73,10 (όπου 77,25 τελικός βαθμός του 480ου διοριστέου του ασεπ 2007.Θα ήταν καλύτερα να είχαμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα επίδοσης, αλλά όπως έχουμε πει και παλιά αυτό είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί, γι' αυτό βασίστηκα σε προσωπικές εκτιμήσεις.
Ναι, κοντά έπεσα στην πρόβλεψή μου για τη βάση. 'Οσο για μένα, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, πίστευα και πιστέυω ότι στη διδακτική έχω το καλύτερο γραπτό που έχω γράψει ποτέ σε ασεπ με καλύτερο γνωστικό, έμπνευση και καλή διατύπωση, ήξερα ποιος μιλάει, σε ποιον τα λέει και από που το έχει πάρει ο Πλάτων και έχοντας υπόψη ότι έγραφα σε όλα τα ασεπ 75 διδακτική περιμενα φέτος ένα ψηλό βαθμό και πήρα μόνο 53. Έτσι μένω με 10 μόρια, όλοι οι κόποι 4 χρόνων πάνε χαμένοι.Η βάση των αναπληρωτών μου είναι δύσκολο να την προβλέψω, δεν υπάρχει δεδομένος αριθμός αναπληρωτών, αλλά αν είναι ίδιος με 2007-2008 λογικά θα πέσει, γιατί έχουμε λιγότερους επιτυχόντες φέτος. Εξαρτάται και πόσους θα διορίσει με 24μηνο. Ο Γερακιάν κάθε χρόνο φτιάχνει τους πίνακες σε excel , δεν ξέρω αν φέτος τους έχει έτοιμους.Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν μέσω ασεπ, αλλά και σε αυτούς που έχουν την υπομονή με μόρια από ασεπ να κάνουν την αναπλήρωση και να διοριστούν με 24μηνο.
στα χουν ηδη υπολογισμενα.εσυ αν θελεις προσθετεις βαθμο αρχαιων , νεων, ιστοριας και δια τρια μετα= ο βαθμος α θεματικης ενοτηταςγια την β θεματικη :Α)ο βαθμος της διδακτικης επι 60 και το αποτελεσμα δια 100