*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 79516 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sylfa

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μας?
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:11:52 pm »
"εγινε σφαγή σε δασκάλους και νηπiαγωγούς"

Μου κόπηκε απότομα το χαμόγελο :-X
Ελπίζω να είναι μόνο φήμες γιατί τα θέματα δεν ήταν δύσκολα...εκτός και αν συνέβει αυτό που λέμε "στα εύκολα την πατάς".
Μια μέρα μας χωρίζει από την Παρασκευή, άντε να δούμε ::)

Κοριτσάκι θα διαφωνήσω μαζί σου!! Τα θέματα εκ πρώτης όψης δεν ήταν δύσκολα. Πίστεψέ με όμως ήταν πολύ- πολύ απαιτητικά!! Σου μιλάω εκ πείρας γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω σταματήσει να συμμετέχω σε διαγωνισμούς (όχι όμως σε ΑΣΕΠ).
Το θέμα ειδικά με την δραστηριότητα ήταν αρκετά εξειδικευμένο. Στο λέω γιατί το μεταπτυχιακό μου ήταν ακριβώς επάνω σε αυτό.
Εκείνα όμως που ήταν το κάτι άλλο ήταν τα πολλαπλής, τέσσερα εκ των οποίων ήταν τελείως άσχετα!!! :-\ :-\ :-\

Πέρα από τα ορισμένα άσχετα στα πολλαπλής, τα οποία δεν θα κάνουν τη διαφορά για καμιά μας, τα υπόλοιπα δεν τα βρήκα δύσκολα. Άλλο δύσκολο και άλλο απαιτητικό.
Συμφωνώ στο ότι η δραστηριότητα ήταν πολύ απαιτητική αλλά αν είχες γνώσεις για το θέμα (το οποίο στους καιρούς μας είναι κάτι που συναντούμε καθημερινά και οφείλουμε να γνωρίζουμε πως να το χειριστούμε) ήξερες να κάνεις τον κατάλληλο σχεδιασμό και δεν ήταν δύσκολο. Και το δεύτερο ερώτημα ήταν απαιτητικό αλλά πάλι όχι δύσκολο.
Κατ' εμέ δύσκολο θα ήταν ένα θέμα διφορούμενο, που δεν θα καταλάβαινα τί ακριβώς ζητάει και θα απαιτούσε πολύ εξειδικευμένες γνώσεις και αυτό δεν το συνάντησα, ειδικά τη δεύτερη μέρα.
Τα θέματα της πρώτης μέρας απαιτούσαν πολύ καλή προετοιμασία γιατί βασίζονταν στη λεπτομέρεια.
Γενικά θεωρώ πως όποιος δεν πήγε απλά για να δει τα θέματα και να φυγει και ειχε κανει μια συγκροτημένη προετοιμασία δεν συνάντησε τρομερές δυσκολίες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:25:57 »

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:31:06 pm »

Δε θα διαφωνήσω!! Θα δούμε όμως που θα διαμορφωθούν οι βάσεις. Γιατί μπορεί στην Α θεματική να είναι οι περισσότεροι κοντά γύρω στο 90% αλλά με τη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 02:33:00 pm από afro 2 »
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:38:26 pm »
διαφωνω καθετα στο οτι οι περισσοτερεσ εχουν γραψει πανω απο 90 την πρωτη μερα!!δεν παιζει με τιποτα μαλλον οι φιλεσ σου και οι γνωστεσ σ ειναι πολυ καλεσ αλλα οχι οτι ειναι και ο μεσοσ οροσ!!και επισησ εχω να πω οτι αλλη μια μερα περασε.....αυριο δεν νομιζω να γινει κατι αρα καλα ελεγαν καποιοι οτι η παρασκευη ειναι η μερα τουσ..να χασουμε και το σαβ/κο δλδ μεχρι να το παρουμε αποφαση! ???

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:41:09 pm »
Ε όχι και δεν ήταν δύσκολα :(! Δηλαδή τη 2η μερα αυτή η δραστηριότητα ήταν κάτι το αναμενόμενο;; Έχει δουλέψει ποτέ καμία έμπειρη νηπιαγωγός τέτοιο θέμα;; Εδώ πιο "ειδικοί" και δεν συμφωνούν για το κατα πόσο με ηλικίες στις οποίες αναφερόμαστε μπορούμε να δουλέψουμε τέτοιο θέμα!
Το επόμενο θέμα με το αναλυτικό ήταν εύκολο;; Πιστεύετε οτι η πλειοψηφία το έχει γράψει σωστά;;; Εγω το βρήκα καραπαγίδα και ξέρω οτι για αυτό το θέμα(συν τα άκρυρα πολ/λής) δεν πήγα καλά :-[. Επίσης να μην ξεχνάμε οτι με τέτοια θέματα είναι πραγματικά θέμα τύχης σε ποιον διορθωτή θα πέσεις και με ποια κριτήρια βαθμολογεί!

pypy σ' ευχαριστώ για την απάντηση ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:25:57 »

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:49:04 pm »
Ε όχι και δεν ήταν δύσκολα :(! Δηλαδή τη 2η μερα αυτή η δραστηριότητα ήταν κάτι το αναμενόμενο;; Έχει δουλέψει ποτέ καμία έμπειρη νηπιαγωγός τέτοιο θέμα;; Εδώ πιο "ειδικοί" και δεν συμφωνούν για το κατα πόσο με ηλικίες στις οποίες αναφερόμαστε μπορούμε να δουλέψουμε τέτοιο θέμα!
Το επόμενο θέμα με το αναλυτικό ήταν εύκολο;; Πιστεύετε οτι η πλειοψηφία το έχει γράψει σωστά;;; Εγω το βρήκα καραπαγίδα και ξέρω οτι για αυτό το θέμα(συν τα άκρυρα πολ/λής) δεν πήγα καλά :-[. Επίσης να μην ξεχνάμε οτι με τέτοια θέματα είναι πραγματικά θέμα τύχης σε ποιον διορθωτή θα πέσεις και με ποια κριτήρια βαθμολογεί!

κορίτσια τα θέματα δεν ήταν εύκολα... ήταν παγίδες. ξέρω άτομο που διόρθωνε και έβαλε πολύ χαμηλές βαθμολογίες.. αν ήταν εύκολα δεν θα υπήρχαν 60άρια

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:52:23 pm »

κορίτσια τα θέματα δεν ήταν εύκολα... ήταν παγίδες. ξέρω άτομο που διόρθωνε και έβαλε πολύ χαμηλές βαθμολογίες.. αν ήταν εύκολα δεν θα υπήρχαν 60άρια

Πραγματικά δεν ήταν καθόλου εύκολα και θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:53:43 pm »
Και εγώ αυτό νομίζω....Ήθελαν να πάρουν λίγους και για αυτό μπηκαν αυτά τα θέματα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 02:55:19 pm από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος pypy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:54:13 pm »
Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι τα θέματα ήταν απαιτητικά κ εννοείται ότι ο διορθωτής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο :-\,οκ την πρώτη μέρα είναι στάνταρ ο βαθμός κ όλοι ξέρουμε πόσο γραψαμε αλλά για τη δεύτερη δεν μπορεί να ξέρει κανείς με βεβαιότητα τι είναι σωστό κ τι όχι :-\ :-\
Π60

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 24, 2009, 03:20:05 pm »
Και εγώ αυτό νομίζω....Ήθελαν να πάρουν λίγους και για αυτό μπηκαν αυτά τα θέματα!

Καλή τύχη και καλά αποτελέσματα σε όλους και όλες.Κατά τη γνώμη μου η λογική "ήθελαν να πάρουν λίγους και έβαλαν δύσκολα" είναι λάθος.Όσους είναι να πάρουν θα τους πάρουν. τι και αν γράψουν καλά οι 1000 τι και οι 5000.Άυτοί θα πάρουν τους πρώτους 600 όπως και να έχει.Διαγωνισμός είναι.Διαγωνισμός σημαίνει πως παίρνω όσους χρειάζομαι (από τους πρώτους) ακόμα και αν τη βάση την έχουν περάσει όλοι.
Όσο για τα θέματα πάντα θα υπάρχουν θέματα με "παγίδες".Μην ξεχνάτε πως τα θέματα δεν τα βάζω εγώ ή εσείς αλλά καθηγητές πανεπιστημίου, εκπρόσωποι του παιδαγωγικού ινστιτούτου κλπ, που σκέφτονται διαφορετικά την εκπαιδευτική διαδικασία και πρακτική.Κ εγώ όταν έκανα μεταπτυχιακό αλλιώς αντιμετώπιζα την εκπαίδευτική διαδικασία και αλλιώς τώρα που είμαι μέσα στην τάξη μου.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 24, 2009, 03:40:25 pm »
rania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του!
Το κράτος λοιπόν προτιμά να συμβαίνει το 2ο... Αυτή είναι η άποψη μου...

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 24, 2009, 03:49:34 pm »
rania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του!
++++++++++++++++++ συμφωνώ απολύτως. Δεν γίνεται να βγάζουμε 90% και να είμαστε αριστούχες και να μην μας πάρουν, γιατί μετά θα γίνει χαμός. ΟΙ άλλοι να μπαίνουν με 75 και εμείς με 90 και να μην μπαίνουμε

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 24, 2009, 03:50:55 pm »
++++++++++++++++++ συμφωνώ απολύτως. Δεν γίνεται να βγάζουμε 90% και να είμαστε αριστούχες και να μην μας πάρουν, γιατί μετά θα γίνει χαμός. ΟΙ άλλοι να μπαίνουν με 75 και εμείς με 90 και να μην μπαίνουμε
Ακριβώς αυτό... ;) ;) ;) ;)

Και μια απορία: Οταν βγούν οι βαθμοί σ αυτό που γράψαμε προσμετρόνται μόρια απο βαθμό πτυχίου-μεταπτυχιακά;;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 04:13:09 pm από vasilikiP »

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 24, 2009, 04:16:05 pm »
Ακριβώς έτσι! Ευτυχώς που μετρούν και αυτά δηλαδή. ;D ;D ;D
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή είναι μικρή για είναι θλιβερή ;)
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 24, 2009, 04:24:42 pm »
ρε παιδια μπας και μας ξεχασαν εμας και εφυγαν για διακοπες;;;τι ησυχια ειναι αυτη;;;και η alfavita τπτ...μονο τωρα εβγαλε μια ανακοινωση για τις πανελληνιες....εμεις;;;;φανταζεστε να περασει ολο το καλοκαιρι και εμεις ακομη εδω να περιμενουμε;;;; ωχ....δν μπορω αλλο......βαρεθηκα να κανω συνεχεια ανανεωση την σελιδα του ασεπ, alfavita και του Pde μπας και ξερει τπτ κανεις απο εσας..θελω να χαλαρωσω....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)