0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sylfa στις Ιουνίου 24, 2009, 01:32:30 pmΠαράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 24, 2009, 01:09:18 pm"εγινε σφαγή σε δασκάλους και νηπiαγωγούς"Μου κόπηκε απότομα το χαμόγελο Ελπίζω να είναι μόνο φήμες γιατί τα θέματα δεν ήταν δύσκολα...εκτός και αν συνέβει αυτό που λέμε "στα εύκολα την πατάς".Μια μέρα μας χωρίζει από την Παρασκευή, άντε να δούμε Κοριτσάκι θα διαφωνήσω μαζί σου!! Τα θέματα εκ πρώτης όψης δεν ήταν δύσκολα. Πίστεψέ με όμως ήταν πολύ- πολύ απαιτητικά!! Σου μιλάω εκ πείρας γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω σταματήσει να συμμετέχω σε διαγωνισμούς (όχι όμως σε ΑΣΕΠ).Το θέμα ειδικά με την δραστηριότητα ήταν αρκετά εξειδικευμένο. Στο λέω γιατί το μεταπτυχιακό μου ήταν ακριβώς επάνω σε αυτό.Εκείνα όμως που ήταν το κάτι άλλο ήταν τα πολλαπλής, τέσσερα εκ των οποίων ήταν τελείως άσχετα!!!
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 24, 2009, 01:09:18 pm"εγινε σφαγή σε δασκάλους και νηπiαγωγούς"Μου κόπηκε απότομα το χαμόγελο Ελπίζω να είναι μόνο φήμες γιατί τα θέματα δεν ήταν δύσκολα...εκτός και αν συνέβει αυτό που λέμε "στα εύκολα την πατάς".Μια μέρα μας χωρίζει από την Παρασκευή, άντε να δούμε
"εγινε σφαγή σε δασκάλους και νηπiαγωγούς"
Ε όχι και δεν ήταν δύσκολα ! Δηλαδή τη 2η μερα αυτή η δραστηριότητα ήταν κάτι το αναμενόμενο;; Έχει δουλέψει ποτέ καμία έμπειρη νηπιαγωγός τέτοιο θέμα;; Εδώ πιο "ειδικοί" και δεν συμφωνούν για το κατα πόσο με ηλικίες στις οποίες αναφερόμαστε μπορούμε να δουλέψουμε τέτοιο θέμα! Το επόμενο θέμα με το αναλυτικό ήταν εύκολο;; Πιστεύετε οτι η πλειοψηφία το έχει γράψει σωστά;;; Εγω το βρήκα καραπαγίδα και ξέρω οτι για αυτό το θέμα(συν τα άκρυρα πολ/λής) δεν πήγα καλά . Επίσης να μην ξεχνάμε οτι με τέτοια θέματα είναι πραγματικά θέμα τύχης σε ποιον διορθωτή θα πέσεις και με ποια κριτήρια βαθμολογεί!pypy σ' ευχαριστώ για την απάντηση
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 24, 2009, 02:41:09 pmΕ όχι και δεν ήταν δύσκολα ! Δηλαδή τη 2η μερα αυτή η δραστηριότητα ήταν κάτι το αναμενόμενο;; Έχει δουλέψει ποτέ καμία έμπειρη νηπιαγωγός τέτοιο θέμα;; Εδώ πιο "ειδικοί" και δεν συμφωνούν για το κατα πόσο με ηλικίες στις οποίες αναφερόμαστε μπορούμε να δουλέψουμε τέτοιο θέμα! Το επόμενο θέμα με το αναλυτικό ήταν εύκολο;; Πιστεύετε οτι η πλειοψηφία το έχει γράψει σωστά;;; Εγω το βρήκα καραπαγίδα και ξέρω οτι για αυτό το θέμα(συν τα άκρυρα πολ/λής) δεν πήγα καλά . Επίσης να μην ξεχνάμε οτι με τέτοια θέματα είναι πραγματικά θέμα τύχης σε ποιον διορθωτή θα πέσεις και με ποια κριτήρια βαθμολογεί!pypy σ' ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσια τα θέματα δεν ήταν εύκολα... ήταν παγίδες. ξέρω άτομο που διόρθωνε και έβαλε πολύ χαμηλές βαθμολογίες.. αν ήταν εύκολα δεν θα υπήρχαν 60άρια
Πραγματικά δεν ήταν καθόλου εύκολα και θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουνίου 24, 2009, 02:52:23 pmΠραγματικά δεν ήταν καθόλου εύκολα και θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.Και εγώ αυτό νομίζω....Ήθελαν να πάρουν λίγους και για αυτό μπηκαν αυτά τα θέματα!
rania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του! Το κράτος λοιπόν προτιμά να συμβαίνει το 2ο... Αυτή είναι η άποψη μου...
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 24, 2009, 03:40:25 pmrania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του! Το κράτος λοιπόν προτιμά να συμβαίνει το 2ο... Αυτή είναι η άποψη μου...++++++++++++++++++ συμφωνώ απολύτως. Δεν γίνεται να βγάζουμε 90% και να είμαστε αριστούχες και να μην μας πάρουν, γιατί μετά θα γίνει χαμός. ΟΙ άλλοι να μπαίνουν με 75 και εμείς με 90 και να μην μπαίνουμε