*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 79643 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μας?
« Απάντηση #98 στις: Ιουνίου 24, 2009, 04:41:08 pm »
rania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του!
Το κράτος λοιπόν προτιμά να συμβαίνει το 2ο... Αυτή είναι η άποψη μου...
++++++++++++++++++ συμφωνώ απολύτως. Δεν γίνεται να βγάζουμε 90% και να είμαστε αριστούχες και να μην μας πάρουν, γιατί μετά θα γίνει χαμός. ΟΙ άλλοι να μπαίνουν με 75 και εμείς με 90 και να μην μπαίνουμε

Στην απελπισία μας νομίζω πως γινόμαστε υπερβολικοί.Αυτό που περιγράφεις αποτελεί οργανωμένο σχέδιο από μέρους του υπουργείου σε συνεργασία με αυτούς που βάζουν τα θέματα.Σιγά μη μας έδινε το κράτος τόση σημασία.Έχει άλλους τρόπους να μας τσακίζει το ηθικό.Εγώ θα σου επισημάνω δύο ζητήματα:
1.Στην ιστορία του ΑΣΕΠ ο κλάδος μας πηγαίνει εξαιρετικά καλά.Στο προηγούμενο ασεπ υπήρχαν άτομα που διορίστηκαν σε σειρά περίπου 250 χωρίς προυπηρεσία και με μόρια περίπου στο 89.Ο τελευταίος που πέρασε είχε περίπου 82.Αυτοί που είχαν γύρω στο 80 και δεν διορίστηκαν ξέρετε πόσοι ήταν;Δεν είδα να γίνεται κανένας χαμός. Δε νομίζω πως αυτοί που βάζουν τα θέματα πήγαν το πρωί πριν τις εξετάσεις και είπαν θα βάλουμε δύσκολα για να κατακερματίσουμε το ηθικό των νηπιαγωγών. Ότι του ήρθε το προηγούμενο βράδυ του καθενός έβαλε.
2.Για τον ψυχικό μας κατακερματισμό τώρα, αρκεί, ο ΑΣΕΠ ως θεσμός για τις προσλήψεις, από μόνος του και περισσεύει. Η διαδικασία στην οποία μας υποβάλουν αφού έχουμε  πάρει τα πτυχία μας και πολλές φορές είναι περισσότερα από ένα φανερώνει την ανεπάρκεια του ίδιου του κράτους στο μέγιστο βαθμό.
Εγώ λέγοντας πως όσους είναι να πάρει θα πάρει εννοώ πως ο αριθμός είναι καθορισμένος και δεν εξαρτάται από τη γενικότερη επίδοση του κλάδου. Η αξιολόγηση των θεμάτων (και μιλάω αποκλειστικά για τον κλάδο μας) ως προς τη δυσκολία είναι ένα θέμα πολύ ρευστό. Εξαρτάται από το τι έχει διαβάσει κάποιος και από ποια πηγή. Που αν με ρωτάς και αυτό πάλι είναι απαράδεκτο. Δεν αρκούν οι σπουδές στο πανεπιστήμιο δηλαδή; Δεν κριθήκαμε εκεί; Εξαρτάται από την ψυχολογία του τη στιγμή μου γράφει από πολλά. Σ’ εμάς στο προηγούμενο ΑΣΕΠ είχαν βάλει για την ενιαία συγκεντρωτική διδασκαλία. Σ’ εμένα που είχα διαβάσει για την ενιαία φάνηκαν εύκολα.Σε συνάδελφο που δεν την είχε ξανακούσει φάνηκαν δύσκολα.
Δεν αντιλέγω υπάρχουν και θέματα με αντικειμενικές δυσκολίες.Αλλά αυτό που είπα και πριν ισχύει. Οι άνθρωποι που βάζουν τα θέματα πολλές φορές λίγη επαφή έχουν με την πραγματικότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 04:43:01 pm από rania81 »
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:53 »

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιουνίου 24, 2009, 04:52:53 pm »
:) ;D :) ;D :) ;D :)  ;D :) ;D
Πραγματικά δε με βλέπω καλά........
.Από αυτές ένα ποσοστό θα πάρουν οι πολύτεκνοι(κλασικά),ένα οι παλινοστούντες(κλασικά εις το τετράγωνο) ένα το αμεα....τι μένει;200-300 θέσεις για 7300 άτομα;ποιος ο λόγος να αγχωθούμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μέσα σε αυτά υπολόγισε και καμιά 100 που θα "περάσουν νύχτα" γιατί είμαστε και στην Ελλάδα ας μην το ξεχνάμε ;) Οπότε....μην αγχώνεστε!!!!υπάρχουν θέσεις για όλους.......200 ολόκληρες χαχα

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 24, 2009, 04:56:44 pm »
Αλήθεια βρε παιδιά, πόσο ήταν η βάση διορισμού την προηγούμενη φορά;;

Στον προηγούμενο διαγωνισμό αυτός που είχε σειρά 600 εγραψε 82,81

και ο τελευταίος τους ήταν με 80,25 αν θυμάμαι καλά! η κάπου εκεί....όχι παραπάνω. Δηλαδή ο 960 θέση

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:11:27 pm »
Η πρώτη πέρασε με 96.36 χωρίς προϋπηρεσία και η τελευταία με 80.93!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:53 »

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:15:10 pm »

Δε θα διαφωνήσω!! Θα δούμε όμως που θα διαμορφωθούν οι βάσεις. Γιατί μπορεί στην Α θεματική να είναι οι περισσότεροι κοντά γύρω στο 90% αλλά με τη

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή είναι μικρή για είναι θλιβερή ;)
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:21:34 pm »
συγνωμη γτ μπερδετηκα 600 ειναι οι μονιμοι ετσι;;;;θα παρουν και αναπληρωτες ετσι δν ειναι;;;αν μου πειτε πως συνολο μαζι με αναπληρωτες θα ειναι 600 ατομα αυτοκτονω τωρα

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:23:44 pm »
Η πρώτη πέρασε με 96.36 χωρίς προϋπηρεσία και η τελευταία με 80.93!

96,36????????????πλακα κανετε...μπραβο στην κοπελα.........εχω μεινει...ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:35:39 pm »

[
Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....

Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!

Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:40:42 pm »
συγνωμη γτ μπερδετηκα 600 ειναι οι μονιμοι ετσι;;;;θα παρουν και αναπληρωτες ετσι δν ειναι;;;αν μου πειτε πως συνολο μαζι με αναπληρωτες θα ειναι 600 ατομα αυτοκτονω τωρα

μην με γραφετε ρε παιδια....ας απαντησει καποιος...αν ειναι 600 ατομα συνολο εγω γτ αγχωνομαι;;;; ::)

Αποσυνδεδεμένος argi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:44:29 pm »

μην με γραφετε ρε παιδια....ας απαντησει καποιος...αν ειναι 600 ατομα συνολο εγω γτ αγχωνομαι;;;; ::)
600 είναι οι μόνιμοι... αναπληρωτές δεν ξέρουμε πόσους θα πάρουν..... 300 θα διοριστούν φέτος και οι υπόλοιποι 300 του χρόνου.....  :)  :)

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:49:51 pm »
ουφ ουφ..τρομαξα..ωραια..μπορω να συνεχισω να αγχωνομαι με την ησυχια μου..χιιχιχιχ :P

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:53:25 pm »

[
Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....

Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!

Ουφ!!!πάλι καλά....πάντως πιστεύω οτι εσύ με μόρια από την άλλη σχολή, μεταπτυχιακό, παιδί, γάμο και 90% την πρώτη μέρα (αν δεν κάνω λάθος για κάτι από τα παραπάνω) δεν έχεις να φοβάσαι πολλά! στο εύχομαι πραγματικά! ;D

Αποσυνδεδεμένος argi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 24, 2009, 05:55:08 pm »
ουφ ουφ..τρομαξα..ωραια..μπορω να συνεχισω να αγχωνομαι με την ησυχια μου..χιιχιχιχ :P
χαχαχαχαχαχαχ, μια απ΄τα ίδια και εγώ....... άντε να βγουν αύριο να τελειώνουμε....

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 24, 2009, 06:04:18 pm »
θα βγουνε αυριο;;;η θα σπασουνε τελειως τα νευρα μας;;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182617
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687