0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 24, 2009, 03:40:25 pmrania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του! Το κράτος λοιπόν προτιμά να συμβαίνει το 2ο... Αυτή είναι η άποψη μου...++++++++++++++++++ συμφωνώ απολύτως. Δεν γίνεται να βγάζουμε 90% και να είμαστε αριστούχες και να μην μας πάρουν, γιατί μετά θα γίνει χαμός. ΟΙ άλλοι να μπαίνουν με 75 και εμείς με 90 και να μην μπαίνουμε
rania81 δεν θα συμφωνήσω με τη λογική "όσους είναι να πάρει θα πάρει" για ένα απλό λόγο. Αυτός που έχει επιτύχει στο διαγωνισμό και δεν διορίζεται λέει "εγω πέτυχα και το κω@@@@κράτος δεν με διόρισε παρόλο που κουράστηκα έγραψα καλά κτλ" Σε αντίθεση με αυτόν που τον έχουντσεκουρώσει (ή τα θέματα ήταν φτιαγμένα για να μην γράψει) ο οποίος λέει "πηγα χάλια, εγω φταίω" και το ρίχνει στον εαυτό του! Το κράτος λοιπόν προτιμά να συμβαίνει το 2ο... Αυτή είναι η άποψη μου...
Πραγματικά δε με βλέπω καλά.........Από αυτές ένα ποσοστό θα πάρουν οι πολύτεκνοι(κλασικά),ένα οι παλινοστούντες(κλασικά εις το τετράγωνο) ένα το αμεα....τι μένει;200-300 θέσεις για 7300 άτομα;ποιος ο λόγος να αγχωθούμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μέσα σε αυτά υπολόγισε και καμιά 100 που θα "περάσουν νύχτα" γιατί είμαστε και στην Ελλάδα ας μην το ξεχνάμε Οπότε....μην αγχώνεστε!!!!υπάρχουν θέσεις για όλους.......200 ολόκληρες χαχα
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 24, 2009, 01:16:15 pmΑλήθεια βρε παιδιά, πόσο ήταν η βάση διορισμού την προηγούμενη φορά;; Στον προηγούμενο διαγωνισμό αυτός που είχε σειρά 600 εγραψε 82,81
Αλήθεια βρε παιδιά, πόσο ήταν η βάση διορισμού την προηγούμενη φορά;;
Δε θα διαφωνήσω!! Θα δούμε όμως που θα διαμορφωθούν οι βάσεις. Γιατί μπορεί στην Α θεματική να είναι οι περισσότεροι κοντά γύρω στο 90% αλλά με τη
Η πρώτη πέρασε με 96.36 χωρίς προϋπηρεσία και η τελευταία με 80.93!
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουνίου 24, 2009, 02:31:06 pm[Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!
[Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!
συγνωμη γτ μπερδετηκα 600 ειναι οι μονιμοι ετσι;;;;θα παρουν και αναπληρωτες ετσι δν ειναι;;;αν μου πειτε πως συνολο μαζι με αναπληρωτες θα ειναι 600 ατομα αυτοκτονω τωρα
Παράθεση από: marigian στις Ιουνίου 24, 2009, 05:21:34 pmσυγνωμη γτ μπερδετηκα 600 ειναι οι μονιμοι ετσι;;;;θα παρουν και αναπληρωτες ετσι δν ειναι;;;αν μου πειτε πως συνολο μαζι με αναπληρωτες θα ειναι 600 ατομα αυτοκτονω τωραμην με γραφετε ρε παιδια....ας απαντησει καποιος...αν ειναι 600 ατομα συνολο εγω γτ αγχωνομαι;;;;
Παράθεση από: fragy στις Ιουνίου 24, 2009, 05:15:10 pmΠαράθεση από: afro 2 στις Ιουνίου 24, 2009, 02:31:06 pm[Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!Ουφ!!!πάλι καλά....πάντως πιστεύω οτι εσύ με μόρια από την άλλη σχολή, μεταπτυχιακό, παιδί, γάμο και 90% την πρώτη μέρα (αν δεν κάνω λάθος για κάτι από τα παραπάνω) δεν έχεις να φοβάσαι πολλά! στο εύχομαι πραγματικά!
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουνίου 24, 2009, 02:31:06 pm[Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!Ουφ!!!πάλι καλά....πάντως πιστεύω οτι εσύ με μόρια από την άλλη σχολή, μεταπτυχιακό, παιδί, γάμο και 90% την πρώτη μέρα (αν δεν κάνω λάθος για κάτι από τα παραπάνω) δεν έχεις να φοβάσαι πολλά! στο εύχομαι πραγματικά!
[Afro, αλήθεια ξέρεις πολλά ατομα πάνω απο 90%; Εγώ μόνο 1 αλλά αρκετοί στο 87-88 και όλοι πάνω απο 80...αν υπάρχουν και πολλά 90% χαθήκαμε....Όχι, Όχι μην αγχώνεστε, κανα δυο μόνο. Χίλια συγνώμη δεν ήθελα να αγχώσω κανέναν απλά επειδή γύρω στα 4 είναι τα αμφιλεγόμενα!!Ουφ!!!πάλι καλά....πάντως πιστεύω οτι εσύ με μόρια από την άλλη σχολή, μεταπτυχιακό, παιδί, γάμο και 90% την πρώτη μέρα (αν δεν κάνω λάθος για κάτι από τα παραπάνω) δεν έχεις να φοβάσαι πολλά! στο εύχομαι πραγματικά!
ουφ ουφ..τρομαξα..ωραια..μπορω να συνεχισω να αγχωνομαι με την ησυχια μου..χιιχιχιχ