0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θέλω να κάνω σχεδόν κατα αποκλειστικότητα
Παράθεση από: mauri_agelada στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:29:00 pmθέλω να κάνω σχεδόν κατα αποκλειστικότητα
μήπως πολύ επιπόλαια δεν αντιμετωπίζεις το γεγονός του διδάσκειν; επειδή είσαι βιολόγος, δε χρειάζεται προετοιμασία στο αντικείμενό σου; εμ έτσι όπως σκέφτεσαι...ούτε β γυμνασίου φυσική δεν πρέπει να σου εμπιστευθούν να διδάξεις επιπόλαιε άνθρωπε!!!
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ όμως από τη μικρή σχετικά εμεπιρία μου και κυρίως από αυτά που οι μόνιμοι ή οι πιο έμπειροι λεν, φταίμε όλοι εμείς που διδάσκουμε όταν προκειμένου να μην απομακρυνθούμε από τον τόπο μας ή από το 1 σχολείο στο οποίο βασικά είμαστε τοποθετημένοι και κάπου αλλού προκειμένου να διδάξουμε αυτό που όπως και να το κάνουμε ξέρουμε καλύτερα! Σαφώς ρε παιδιά δεν μπορεί να ξέρω το ίδιο καλά τη Χημεία ή τη Φυσική όπως ο χημικός ή ο Φυσικός αντίστοιχα! Ακόμα και καθήσω και διαβάσω και τη μάθω καλά, με άλλη όρεξη θα διδάξω το δικό μου αντικείμενο, υπάρχει άλλη ψυχολογία, όχι λόγω ιδιοτροπίας αλλά κυρίως λόγω άνεσης, μιας και κινέισαι στα δικά σου χωράφια!
αλλα δυστυχως οταν δουλευεις στο δημοσιο με το παρον καθεστως αναγκαζεσαι να διδαξεις οτιδηποτε προκειμενου να δουλεψεις και τις 21 ωρες που σου αναλογουν