0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!Θέλω να βρω σε κάθε τάξη του Λυκείου τί μαθήματα διδάσκονται (όσον αφορά τα φιλολογικά), ποια είναι θεωρητικής και ποια γενικής (γνωρίζω πάνω κάτω αλλά θέλω να επιβεβαιωθώ ότι δεν μου ξεφεύγει κάτι),και τέλος που μπορώ να βρω τη διδακτέα ύλη στο καθένα από αυτά. Στο παιδαγωγικό ινστιτούτο βρήκα οδηγίες διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων 2002-2003, κάτι πιο πρόσφατο που υπάρχει?
Παράθεση από: iris_papadop στις Ιουνίου 28, 2008, 12:04:47 amΧρειάζομαι τη βοήθεια σας!Θέλω να βρω σε κάθε τάξη του Λυκείου τί μαθήματα διδάσκονται (όσον αφορά τα φιλολογικά), ποια είναι θεωρητικής και ποια γενικής (γνωρίζω πάνω κάτω αλλά θέλω να επιβεβαιωθώ ότι δεν μου ξεφεύγει κάτι),και τέλος που μπορώ να βρω τη διδακτέα ύλη στο καθένα από αυτά. Στο παιδαγωγικό ινστιτούτο βρήκα οδηγίες διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων 2002-2003, κάτι πιο πρόσφατο που υπάρχει?Tο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του ημερήσιου Γενικού Λυκείου:www.ypepth.gr/docs/w_p_eniaioy_lykeioy_2005_070906.doc
Ίσως να εννοείς το βιβλίο του Πασχαλίδη, Ασκήσεις Συντακτικού της Αρχαίας Ελληνικής, Εκδόσεις ΖήτηΈχω δει αρκετές φορές να το συνιστούν οι συνάδελφοι στο Forum...