0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφε, μπορει να δικαιουται 50 αδικαιολογητες απουσιες, αλλα δεν δικαιουται να σηκωθει να φυγει χωρις αδεια απο το σχολειο, ουτε να μην μπει σ'ενα μαθημα καποια ενδιαμεση ωρα!!! Αλλιως το σχολειο θα γινοταν ενα μπαχαλο. Οι αδικαιολογητες απουσιες υπαρχουν γι'αλλους λογους, π.χ. αν χασει το λεωφορειο, αν καθυστερησει να προσελθει στο μαθημα κι ο διδασκων κλεισει την πορτα, κλπ.Σε σχολειο που ημουν, μαθητης που δεν μπηκε σε μαθημα ενδιαμεσα (ηθελε να γλυτωσει διαγωνισμα!) πηρε ημερησια αποβολη και τμημα που την κοπανησε την τελευταια ωρα πηρε παλι ημερησια, οχι σαν τμημα που θα ηταν ομαδικη τιμωρια και δεν επιτρεπεται, αλλα ο καθενας τους ξεχωριστα. (δηλ. δεν ειχε αποβληθει ολο το τμημα την ιδια μερα, αλλα καθε μερα ορισμενοι μαθητες μεχρι να τελειωσει ο καταλογος)
Καλημέρα!Ξέρετε αν επιτρέπεται η χρήση κινητών, για να κάνουν ένα κουίζ στην τάξη -Κοινώς παιχνίδι ερωτήσεων-. ΕυχαριστώΥπάρχει πρόβλημα τώρα με τα νέα μέτρα για τη χρήση κινητών;
Σε μας είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα, ώστε οι μαθητές ανοίγουν δεδομένα για να μπούμε στο διαδίκτυο... Εγώ δεν το επιτρέπω.
Ναι, διάβασα κι εγώ το νόμο τώρα. Η Έσπερος έχει δίκιο. Τυπικά δεν επιτρέπεται. Είχα άλλη εντύπωση κι είχα λάθος. Οπότε συνεννοήσου, όπως έγραψε κι η Έσπερος, πρώτα με το διευθυντή σου για να 'σαι καλυμμένη.https://www.esos.gr/arthra/89760/ti-ishyei-apo-simera-gia-ta-kinita-tilefona-sta-gymnasia-kai-lykeia
Δεν είναι όλα τα σχολεία ίδια. Εγω είμαι σε Γυμνάσιο. Αλίμονο αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτόν τον κανόνα στο Γυμνάσιο. Κάπου κάπου όμως πρέπει να κρατάμε και τα προσχήματα, έστω. Δεν μπορεί η εμφανής χρήση έστω να μην τιμωρείται. Στο κρυφά, σε όλους μας ξεφεύγουν, φυσικά και σε εμάς και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει όμως κάπου να ξέρουν και να φυλάγονται,