0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 25, 2009, 02:32:30 pmΣτο 40% θα έχω 18,726 και στους αναπληρωτές 22,4Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά προβλέπω οτι δεν διορίζεσαι φέτος και δυστυχώς η αναπλήρωση που θα ήταν σχεδόν σίγουρη(με δεδομένη την μεγάλη αποτυχία στο φετινό ΑΣΕΠ), λόγω ΟΑΕΔ δεν την βλέπω πραγματοποιήσιμη. Σου εύχομαι κάθε τύχη
Στο 40% θα έχω 18,726 και στους αναπληρωτές 22,4
Το ξέρω οτι δεν διορίζομαι με το 40% απο τον χειμώνα κιόλας οταν σταμάτησαν να παίρνουν αναπληρωτέςΓια την αναπλήρωση δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να πάει στο 25+-1
Με συγχωρείτε που επιμένω... τέτοια ώρα, να ξαναρωτήσω:Έχει τέτοια πτώση στη διδακτική επειδή ήταν δύσκολα ή περίεργα τα θέματα ή απλά ήταν πολύ αυστηρή η διόρθωση για να μην έχετε πολλούς επιτυχόντες;
Παράθεση από: Syllas στις Ιουνίου 25, 2009, 03:00:53 pmΜε συγχωρείτε που επιμένω... τέτοια ώρα, να ξαναρωτήσω:Έχει τέτοια πτώση στη διδακτική επειδή ήταν δύσκολα ή περίεργα τα θέματα ή απλά ήταν πολύ αυστηρή η διόρθωση για να μην έχετε πολλούς επιτυχόντες;ηταν αρκετα περιεργα τα θεματα ιδιως το 2ο θεμα σιγουρα βαθμολογησαν και αυστηρα εγω περιμενα γυρω στο 60 και μου ηρθε 40αλλα ηταν δυσκολο και το γνωστικο φετος
το λεω διοτι πιστυεω οτι οι οαεδιτες με πανω απο 23 μορια ειναι καμια 50!!!εσυ εχεις διαφορετικη εκτιμηση για τον εριθμο τους;;;αρα απο τον τελευταιο αναπληρωτη=21,5 μορια, ανεβα 50+ πανω και θα φτασεις περιπου στο23,5-24.ομως ενδεχεται και μια μικρη αυξηση με ασεπ- οποτε εκτιμω 25 +-1εσυ τι πιστευεις;;*****για τους οαδιτες ειναι 100% σιγουρο οτι μπαινουν;;οι ενστασεις που εχουν γινει κατα τους ακυρωθηκαν ολες;;;
Παράθεση από: matlab88 στις Ιουνίου 25, 2009, 03:05:04 pmτο λεω διοτι πιστυεω οτι οι οαεδιτες με πανω απο 23 μορια ειναι καμια 50!!!εσυ εχεις διαφορετικη εκτιμηση για τον εριθμο τους;;;αρα απο τον τελευταιο αναπληρωτη=21,5 μορια, ανεβα 50+ πανω και θα φτασεις περιπου στο23,5-24.ομως ενδεχεται και μια μικρη αυξηση με ασεπ- οποτε εκτιμω 25 +-1εσυ τι πιστευεις;;*****για τους οαδιτες ειναι 100% σιγουρο οτι μπαινουν;;οι ενστασεις που εχουν γινει κατα τους ακυρωθηκαν ολες;;;Και 50 να είναι οι οαεδίτες, αν πάρει πάλι 194 αναπληρωτές δεν νομίζω να φτάσει 25 η βάσηΑλλά επειδή πρέπει να είμαι σίγουρη θα φτιάξω τον πίνακα πρώτα, αν το καταφέρω
Παιδιά μου φαίνεται ότι έγινε μια αδικαιολόγητη σφαγή στη διδακτική.Επιτέλους όπως θέλουν βαθμολογούν!!!!!!!!Ο αδερφός μου θέλει να κάνει ένσταση να δει το γραπτό του στη διδακτική.Γνωρίζετε κάτι?Για τη διαδικασία?Κάπου να απευθυνθεί?'Ενα τηλ?Εγώ το χαμηλότερο βαθμό που έγραψα ποτέ!17,5,αλλά το ψιλοπερίμενα γιατί δεν ασχολήθηκα με το ένα θέμα.
Παράθεση από: agh στις Ιουνίου 25, 2009, 02:45:56 pmΠαιδιά μου φαίνεται ότι έγινε μια αδικαιολόγητη σφαγή στη διδακτική.Επιτέλους όπως θέλουν βαθμολογούν!!!!!!!!Ο αδερφός μου θέλει να κάνει ένσταση να δει το γραπτό του στη διδακτική.Γνωρίζετε κάτι?Για τη διαδικασία?Κάπου να απευθυνθεί?'Ενα τηλ?Εγώ το χαμηλότερο βαθμό που έγραψα ποτέ!17,5,αλλά το ψιλοπερίμενα γιατί δεν ασχολήθηκα με το ένα θέμα.Πολλά μπράβο και στους διοριστέους και στους επιτυχόντες (και αυτό δύσκολο ήταν) και καλά κουράγια στους αποτυχόντες. Eμείς ακόμα περιμένουμε...Λυπάμαι, αλλά αναβαθμολόγηση δεν επιτρέπεται. Μιλάω ως παθούσα που βρήκε τι είχε γίνει λάθος και δεν κατάφερε τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο αδερφός σου είναι αίτηση να δει το γραπτό του (μην περιμένει ξεκάθαρες διορθώσεις) και να ελέγξει αν έχει περαστεί σωστά ο βαθμός του από το γραπτό στους πίνακες (κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο)
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Ιουνίου 25, 2009, 03:33:02 pmΠαράθεση από: agh στις Ιουνίου 25, 2009, 02:45:56 pmΠαιδιά μου φαίνεται ότι έγινε μια αδικαιολόγητη σφαγή στη διδακτική.Επιτέλους όπως θέλουν βαθμολογούν!!!!!!!!Ο αδερφός μου θέλει να κάνει ένσταση να δει το γραπτό του στη διδακτική.Γνωρίζετε κάτι?Για τη διαδικασία?Κάπου να απευθυνθεί?'Ενα τηλ?Εγώ το χαμηλότερο βαθμό που έγραψα ποτέ!17,5,αλλά το ψιλοπερίμενα γιατί δεν ασχολήθηκα με το ένα θέμα.Πολλά μπράβο και στους διοριστέους και στους επιτυχόντες (και αυτό δύσκολο ήταν) και καλά κουράγια στους αποτυχόντες. Eμείς ακόμα περιμένουμε...Λυπάμαι, αλλά αναβαθμολόγηση δεν επιτρέπεται. Μιλάω ως παθούσα που βρήκε τι είχε γίνει λάθος και δεν κατάφερε τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο αδερφός σου είναι αίτηση να δει το γραπτό του (μην περιμένει ξεκάθαρες διορθώσεις) και να ελέγξει αν έχει περαστεί σωστά ο βαθμός του από το γραπτό στους πίνακες (κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο)Σε ευχαριστώ Χρυσούλα.Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.