0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis K στις Ιουνίου 26, 2009, 02:25:30 pmΚαλησπέρα κι από μένα. Ήθελα να ρωτήσω αν το να μπεις στον πίνακα των διοριστέων σου δίνει κάποιο "μπόνους" για αναπλήρωση (μεχρι το μόνιμο διορισμό) πέρα από τα μόρια του πίνακα.Για τους μαθηματικούς φέτος δυστυχώς κανένα μπόνους.Οι διοριστέοι της δεύτερης φουρνιάς δεν πάνε ούτε ωρομίσθιοι αν δεν έχουν άλλα μόρια από παλιά.Συγχαρητήρια πάντως!!!
Καλησπέρα κι από μένα. Ήθελα να ρωτήσω αν το να μπεις στον πίνακα των διοριστέων σου δίνει κάποιο "μπόνους" για αναπλήρωση (μεχρι το μόνιμο διορισμό) πέρα από τα μόρια του πίνακα.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα το θεωρώ απίθανο με 18 μόρια να πας αναπληρώτρια.Μάλλον έχεις πιθανότητες για ωρομίσθια.
Παιδιά, πέρα από ΟΑΕΔ, ας μην ξεχνάμε και τη νέα ρύθμιση που φημολογείται ότι θα περάσει για τους τρίτεκνους (18μηνο χωρίς ΑΣΕΠ). Αν συμβεί και αυτό.... τότε είναι που δεν θα ξέρουμε τι μας γίνεται και από που μας ήρθε
Παράθεση από: msa στις Ιουνίου 27, 2009, 02:48:00 pmΠαιδιά, πέρα από ΟΑΕΔ, ας μην ξεχνάμε και τη νέα ρύθμιση που φημολογείται ότι θα περάσει για τους τρίτεκνους (18μηνο χωρίς ΑΣΕΠ). Αν συμβεί και αυτό.... τότε είναι που δεν θα ξέρουμε τι μας γίνεται και από που μας ήρθεΞέρετε πόσοι αδιόριστοι Μαθηματικοί είναι πάνω από 45 ετών;http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank27_6_9_0954.phpΚαι υποτίθεται ότι οι διορισμοί μετά το 2003 θα γινόταν μόνο μέσω ΑΣΕΠ.
Και υποτίθεται ότι οι διορισμοί μετά το 2003 θα γινόταν μόνο μέσω ΑΣΕΠ.
γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ και ειμαι φυσικος.ειναι καιρος τωρα που θελω να θεσω ενα ερωτημα προς ολους ανεξαρτητως ειδικοτητας.επειδη ειμαι στο φορουμ μαθηματικων θα αναφερθω στους μαθηματικους.πως ειναι δυνατον ενας εμπειρος μαθηματικος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση?ειναι εντελως απαραδεκτο αφου δεν ειναι μαθητης αλλα καθηγητης.οσον αφορα τη διδακτικη ειναι θεμα τυχης και πρεπει να βγει απο την εξεταση.δε δεχομαι ομως καποιος να γραφει κατω απο 50 γνωστικο.σημαινει οτι δε γνωριζει αντικειμενο.και παλι αυτη ειναι προσωπικη εκτιμηση
.πως ειναι δυνατον ενας εμπειρος μαθηματικος να γραφει γνωστικο κατω απο τη βαση?