0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Έχω δηλαδή πιθανότητες για αναπληρώτρια φέτος με συνολική βαθμολογία στον φετινό διαγωνισμό 78,47 και στον προηγούμενο 70???Τώρα είμαι 1490 στη σειρά κατάταξης, αλλά θα αλλάξουν οι πίνακες. Έτσι δεν είναι?Πότε πιστεύετε να βγουν οι καινούριοι?Καλό καλοκαίρι!Αν οι βαθμοι σου ειναι χωρις την προσαυξηση του πτυχιου τοτε αντιστοιχουν σε 30.97 μορια που θα σου περαστουν στον πινακα αναπληρωτων.Με αυτο το δεδομενομεχρι τον Οκτωβριο θα σε εχουν καλεσει(αυτη η εκτιμηση βασιζεται στα δεδομενα του 2007,μονο που τοτε η α φαση των διοριστεων ηταν περιπου 500 ατομα και γι αυτο δεν μπορω να πω αν θα διατηρηθουν οι τοτε αναλογιες,εφοσον φετος θα ειναι 300).Οπως κιαν εχει δυσκολα δεν θα εισαι μεσα την 1η χρονια.Ησειρα σου στον πινακα θα αλλαξειοταν φυγουν οι 300 ,κατηγοριες 40% και 24μηνης υπηρεσιας,ενδεικτικα εγω το 2007 με 27.25 μορια εφτασα 580κατι σειρα και ημουν στην β φαση αναπληρωτων.Θα ελεγα οτι η σειρα που εχεις θααξιζε ιδαιτερης προσοχης(μην το παρανοησεις γιατι ξερω καλα τι περνα καποιος για να κατακτησει την οποιαδηποτε σειρα)αν ησουν καπου στην650 και αυτο γιατι θα υπηρχε σοβαρο ενδεχομενο για μονιμοτητα του χρονου με τους συμπληρωματικους. Παντως συγχαρητηρια για το αποτελεσμα της προσπαθειας σου και καλη σταδιοδρομια συναδελφισσα!
Εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος στην παρακάτω πρόβλεψη, αλλά έχω μια αίσθηση ότι οι βάσεις αναπλήρωσης θα ανέβουν περίπου 3 μόρια για φέτος και του χρόνου. Εκεί δηλαδή που οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2007-2008 είχαν περίπου 21 ή 21.5 μόρια, ότι τώρα οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2009-2010 θα είναι γύρω στα 24 μόρια. Εκεί που οι τελευταίοι της 1ης φάσης αναπληρωτών του 2007-2008 είχαν 27 μόρια, τώρα θα έχουν 30 μόρια κ.ο.κ. Αν ισχύει αυτό, που, επαναλαμβάνω, εύχομαι να μην ισχύει, οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2010-2011 θα είναι γύρω στα 20 μόρια και όχι στα 17 που ήταν το 2008-2009.Δεν ξέρω, έχετε κάνει καμία προσπάθεια υπολογισμού για να δείτε πώς θα είναι χοντρικά ο καινούργιος ενιαίος πίνακας αναπληρωτών;
τα μόρια υπολογίζονται χωρίς τον βαθμό του πτυχίου....έχεις συγκεντρώσει αρκετά μόρια για αναπλήρωση....για την πρώτη χρονιά δεν ξέρω περίμενε λίγο να βγουν οι νέοι πίνακες....για την δεύτερη πιστεύω ότι θα σε καλέσουν ...εμένα με κάλεσαν πέρισυ με 20 μόρια...
Εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος στην παρακάτω πρόβλεψη, αλλά έχω μια αίσθηση ότι οι βάσεις αναπλήρωσης θα ανέβουν περίπου 3 μόρια για φέτος και του χρόνου. Εκεί δηλαδή που οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2007-2008 είχαν περίπου 21 ή 21.5 μόρια, ότι τώρα οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2009-2010 θα είναι γύρω στα 24 μόρια. Εκεί που οι τελευταίοι της 1ης φάσης αναπληρωτών του 2007-2008 είχαν 27 μόρια, τώρα θα έχουν 30 μόρια κ.ο.κ. Αν ισχύει αυτό, που, επαναλαμβάνω, εύχομαι να μην ισχύει, οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2010-2011 θα είναι γύρω στα 20 μόρια και όχι στα 17 που ήταν το 2008-2009.Δεν ξέρω, έχετε κάνει καμία προσπάθεια υπολογισμού για να δείτε πώς θα είναι χοντρικά ο καινούργιος ενιαίος πίνακας αναπληρωτών;Καλημέρα!Δηλάδή πότε πιστεύεις ότι θα κληθούν άτομα με 27 μόρια?Να περιμένω από Σεπτέμβη?
καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια σε ολους ειτε τα καταφεραν περισσοτερο ειτε λιγοτερο.Με θεση 943 στον πινακα αυτη τη στιγμη υπαρχουν πιθανοτητες οι συμπληρωματικοι διορισμοι να φτασουν την σειρα μου???Και αν οχι με 30,5 μορια απο προηγουμενο και αυτον τον ασεπ χωρις την προσαυξηση πτυχιου εχω πιθανοτητες για αναπληρωση απο την πρωτη χρονια? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μαλλον το λεει γιατι ανεβηκε η βαση στον ασεπ...