*

Αποστολέας Θέμα: πιθανοτητες ?  (Αναγνώστηκε 11840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: πιθανοτητες ?
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 26, 2009, 11:10:30 pm »
Καλησπέρα!

Έχω δηλαδή πιθανότητες για αναπληρώτρια φέτος με συνολική βαθμολογία
στον φετινό διαγωνισμό 78,47 και στον προηγούμενο 70???
Τώρα είμαι 1490 στη σειρά κατάταξης, αλλά θα αλλάξουν οι πίνακες. Έτσι δεν είναι?
Πότε πιστεύετε να βγουν οι καινούριοι?

Καλό καλοκαίρι!
Αν οι βαθμοι σου ειναι χωρις την προσαυξηση του πτυχιου τοτε αντιστοιχουν σε 30.97 μορια που θα σου περαστουν στον πινακα αναπληρωτων.Με αυτο το δεδομενομεχρι τον Οκτωβριο θα σε εχουν καλεσει(αυτη η εκτιμηση βασιζεται στα δεδομενα του 2007,μονο που τοτε η α φαση των διοριστεων ηταν περιπου 500 ατομα και γι αυτο δεν μπορω να πω αν θα διατηρηθουν οι τοτε αναλογιες,εφοσον φετος θα ειναι 300).

Οπως κιαν εχει δυσκολα δεν θα εισαι μεσα την 1η χρονια.Ησειρα σου στον πινακα θα αλλαξειοταν φυγουν οι 300 ,κατηγοριες 40% και 24μηνης υπηρεσιας,ενδεικτικα εγω το 2007 με 27.25 μορια εφτασα 580κατι σειρα και ημουν στην β φαση αναπληρωτων.
Θα ελεγα οτι η σειρα που εχεις θααξιζε ιδαιτερης προσοχης(μην το παρανοησεις γιατι ξερω καλα τι περνα καποιος για να κατακτησει την οποιαδηποτε σειρα)αν ησουν καπου στην650 και αυτο γιατι θα υπηρχε σοβαρο ενδεχομενο για μονιμοτητα του χρονου με τους συμπληρωματικους.
 Παντως συγχαρητηρια για το αποτελεσμα της προσπαθειας σου και καλη σταδιοδρομια συναδελφισσα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:26:38 »

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 27, 2009, 01:49:22 am »
me με 17,67 μορια λετε να ελπιζω???τον τελευταιο φετοσ τον πηραν με 17,75νομιζω ειμαι στο οριο..ελπιζω να με ευνοισουν οι πινακεσ που θα βγουν αν και δυσκολο ??? ???

Αποσυνδεδεμένος aggie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 27, 2009, 09:22:37 pm »
καλησπερα σε ολους.διαβαζω το φορουμ παρα πολυ καιρο αλλα πρωτη φορα γραφω κατι.με 23.5 μορια και χωρις να εχω ξαναπετυχει στον ασεπ το βλεπετε να φευγω φετος για αναπληρωτρια?και αν ναι σε ποια φαση περιπου?ευχαριστω εκ των προτερον

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 27, 2009, 11:09:47 pm »
Εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος στην παρακάτω πρόβλεψη, αλλά έχω μια αίσθηση ότι οι βάσεις αναπλήρωσης θα ανέβουν περίπου 3 μόρια για φέτος και του χρόνου.
Εκεί δηλαδή που οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2007-2008 είχαν περίπου 21 ή 21.5 μόρια, ότι τώρα οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2009-2010 θα είναι γύρω στα 24 μόρια. Εκεί που οι τελευταίοι της 1ης φάσης αναπληρωτών του 2007-2008 είχαν 27 μόρια, τώρα θα έχουν 30 μόρια κ.ο.κ.

Αν ισχύει αυτό, που, επαναλαμβάνω, εύχομαι να μην ισχύει, οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2010-2011 θα είναι γύρω στα 20 μόρια και όχι στα 17 που ήταν το 2008-2009.

Δεν ξέρω, έχετε κάνει καμία προσπάθεια υπολογισμού για να δείτε πώς θα είναι χοντρικά ο καινούργιος ενιαίος πίνακας αναπληρωτών;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2009, 11:11:25 pm από npanag »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:26:38 »

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 27, 2009, 11:32:19 pm »
καλησπέρα
θα ήθελα τα φώτα σας
τα μόρια τελικά πως βγαίνουν?
μετρά ή όχι ο βαθμός πτυχίου?
εγώ χωρίς βαθμό πτυχίου έχω 22.38 μόρια (με βαθμό πτυχίου 24.38) δεν έχω άλλα μόρια από κάπου αλλού
μπορεί κάποιος να υπολογίσει περίπου αν έχω καθόλου πιθανότητες?
please...
ευχαριστώ!!!

Εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος στην παρακάτω πρόβλεψη, αλλά έχω μια αίσθηση ότι οι βάσεις αναπλήρωσης θα ανέβουν περίπου 3 μόρια για φέτος και του χρόνου.
Εκεί δηλαδή που οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2007-2008 είχαν περίπου 21 ή 21.5 μόρια, ότι τώρα οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2009-2010 θα είναι γύρω στα 24 μόρια. Εκεί που οι τελευταίοι της 1ης φάσης αναπληρωτών του 2007-2008 είχαν 27 μόρια, τώρα θα έχουν 30 μόρια κ.ο.κ.

Αν ισχύει αυτό, που, επαναλαμβάνω, εύχομαι να μην ισχύει, οι τελευταίοι αναπληρωτές του 2010-2011 θα είναι γύρω στα 20 μόρια και όχι στα 17 που ήταν το 2008-2009.

Δεν ξέρω, έχετε κάνει καμία προσπάθεια υπολογισμού για να δείτε πώς θα είναι χοντρικά ο καινούργιος ενιαίος πίνακας αναπληρωτών;

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 27, 2009, 11:40:35 pm »
τα μόρια υπολογίζονται χωρίς τον βαθμό του πτυχίου....έχεις συγκεντρώσει αρκετά μόρια για αναπλήρωση....για την πρώτη χρονιά δεν ξέρω περίμενε λίγο να βγουν οι νέοι πίνακες....για την δεύτερη πιστεύω ότι θα σε καλέσουν ...εμένα με κάλεσαν πέρισυ με 20 μόρια...
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 27, 2009, 11:43:23 pm »
οκ ευχ πολυ ...
και εγω πιστευω ότι είμαι οριακή
κοντευω να σκασω...

τα μόρια υπολογίζονται χωρίς τον βαθμό του πτυχίου....έχεις συγκεντρώσει αρκετά μόρια για αναπλήρωση....για την πρώτη χρονιά δεν ξέρω περίμενε λίγο να βγουν οι νέοι πίνακες....για την δεύτερη πιστεύω ότι θα σε καλέσουν ...εμένα με κάλεσαν πέρισυ με 20 μόρια...

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 28, 2009, 01:30:49 am »

που το στηριζεισ αυτο??

Αποσυνδεδεμένος eirini007

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 28, 2009, 01:59:36 am »
Μαλλον το λεει γιατι ανεβηκε η βαση στον ασεπ...εγς εχς 22,5 μορια και πιστεθς αν με παροθν στιν α φασι 8α ειναι οριακα..βεβαια, τοτε πιραν 870 ατομα αν δεν κανω λαθος και φετος λενε για 1000 σιγουρα.

Αποσυνδεδεμένος eirini007

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 28, 2009, 02:53:18 am »
ωωωωωωχ συγνωμη για το τσαπατσουλικο γραψιμο..

Αποσυνδεδεμένος nikoletoula84

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:05:16 am »
καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια σε ολους ειτε τα καταφεραν περισσοτερο ειτε λιγοτερο.Με θεση 943 στον πινακα αυτη τη στιγμη υπαρχουν πιθανοτητες οι συμπληρωματικοι διορισμοι να φτασουν την σειρα μου???Και αν οχι με 30,5 μορια απο προηγουμενο και αυτον τον ασεπ χωρις την προσαυξηση πτυχιου εχω πιθανοτητες για αναπληρωση απο την πρωτη χρονια???? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:08:19 am »

Καλημέρα!Δηλάδή πότε πιστεύεις ότι θα κληθούν άτομα με 27 μόρια?Να περιμένω από Σεπτέμβη?

νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:25:14 am »
καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια σε ολους ειτε τα καταφεραν περισσοτερο ειτε λιγοτερο.Με θεση 943 στον πινακα αυτη τη στιγμη υπαρχουν πιθανοτητες οι συμπληρωματικοι διορισμοι να φτασουν την σειρα μου???Και αν οχι με 30,5 μορια απο προηγουμενο και αυτον τον ασεπ χωρις την προσαυξηση πτυχιου εχω πιθανοτητες για αναπληρωση απο την πρωτη χρονια???? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Για τους συμπληρωματικούς το θεωρώ απίθανο να φτάσει μέχρι εκεί (δεν έχει γινεί ποτέ... :-\)
Για αναπληρώτρια δε χρειάζεται να ανησυχείς. Τα 30 μόριά σου σου δίνουν μεγάλη αίσθηση ασφάλειας. Λογικά στις πρώτες φάσεις θα έχεις φύγει. :)

Μαλλον το λεει γιατι ανεβηκε η βαση στον ασεπ...
Η βάση ΔΕΝ ανέβηκε!!!!! Που το είδατε αυτό ρε παιδιά κα το λέτε? ??? ::)

Αυτό που λέει πάντως η συνάδελφος npanag έχει βάση και έχει να κάνει με τη μείωση των διοριστέων. Σκεφτείτε μόνο ότι παλιότερα "έφευγαν"-διορίζονταν μέσα από τον πίνακα αναπληρωτών 800 περίπου άτομα (480 διοριστέοι από ΑΣΕΠ και 320 από ενιαίο) ενώ φέτος θα φύγουν 500 αν τηρηθούν οι αναλογίες. Από την άλλη όμως ίσως η μείωση διορισμών να σημαίνει αύξηση του αριθμού των αναπληρωτών. Κατά τη γνώμη μου γι' αυτό έγινε όλο αυτό το "πανηγύρι". Δε μειώθηκαν οι ανάγκες και μείωσαν τους διορισμούς (το αντίθετο θα έλεγα... :P). Να γλιτώσουν λεφτά ήθελαν!!!!!! 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2009, 09:41:38 am από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:48:20 am »
Η δική μου προσπάθεια έγινε στο Excel με δυο πίνακες: έναν πρόσφατο ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Δυστυχώς το Υπουργείο Παιδείας δε δίνει κάποιο κωδικό των αναπληρωτών (ταυτότητα, αριθμό μητρώου κλπ), ενώ το ΑΣΕΠ δίνει, με αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις συνένωση των δυο πινάκων. Ο¨"κωδικός" που χρησιμοποιώ είναι μια συνένωση του επίθετου, του ονόματος και των τριων πρώτων γραμμάτων του πατρώνυμου. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για τη δημιουργία του νέου ενιαίου πίνακα.

Δουλεύοντας σε έναν πίνακα μόνον, π.χ. αυτόν του υπουργείου, βγαίνουν πιστεύω πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Π.χ. πέρασα σε αυτόν τον πίνακα τη φετινή προϋπηρεσία των αναπληρωτών και έβγαλα τη λίστα 24μηνου και τη λίστα του 40%. Το 24μηνο είναι λίγο παραπάνω από 200 άτομα (όπως είχε προκηρύξει και το υπουργείο παιδείας τους προηγούμενους μήνες)  και τα 200 φετινά άτομα του πίνακα 40% κυμαίνονται από 23.99 έως 18.3 μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας.

Αν κάποιος/α έχει τη λίστα αναπληρωτών του Υπουργείου με κάποιο κωδικό (π.χ. τον αριθμό μητρώου που δίνει και το ΑΣΕΠ) θα μας διευκόλυνε ιδιαίτερα. Η λίστα του υπουργείου έχει γύρω στα 4000 ονόματα και του ΑΣΕΠ γύρω στα 5800. Π.χ. συγκρίνοντας τους δυο πίνακες έχω γύρω στα 1000 ονόματα του πίνακα αναπληρωτών που δεν περιέχονται στον πίνακα του ΑΣΕΠ. Δεν κατέβηκαν στην εξέταση; Είναι λάθος τα ονόματα; Οι δυο λίστες έχουν διαφορές και στα ίδια τα ονόματα, π.χ. στους αναπληρωτές συνήθως δεν έχουμε κεφαλαίο Ι με διαλυτικά, ενώ του ΑΣΕΠ υπάρχουν τέτοια. Το υποργείο γράφει ολόκληρα τα διπλά ονόματα π.χ. ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, το ΑΣΕΠ κάνει συντόμευση π.χ. ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΥΑΓΓ. Αυτές οι διαφορές όμως δεν είναι τόσο πολλές, άντε 30 έως 50.

Ετσι λοιπόν και αρκετά κουτσά-στραβά είναι η αλήθεια, έφτιαξα έναν πρόχειρο ενιαίο πίνακα με όλους μέσα: διοριστέους και αναπληρωτές. Πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Δεν ξέρω. Γι' αυτό και στο προηγούμενο μήνυμα μίλησα για αίσθηση και όχι απόδειξη.

Πάντως νομίζω ότι τα θέματα ΑΣΕΠ δεν είναι τυχαία. Εχουν συγκεκριμένες στοχεύσεις. Θυμάμαι από στατιστικά παλιότερων ΑΣΕΠ ότι οι ηλικίες με τις περισσότερες επιτυχίες διορισμών ήταν από 30 ετών και πάνω. Ετσι ίσως ξεμπέρδεψαν με τους παλιότερους/ες που είχαν προϋπηρεσίες. Οι πολυπληθέστερες ομάδες επιτυχίας στους δυο τελευταίους ΑΣΕΠ είναι από 23 έως 30 ετών. Τί σημαίνει αυτό; Η ότι στο Πανεπιστήμιο κάνουν πια δουλιά που είναι πιο κοντά στο πνεύμα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ή ο ΑΣΕΠ βάζει επίτηδες θέματα που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο, ή ότι οι καινούργιοι διαβάζουν πιο στοχευμένα...

Με χαρά να συμμετέχω σε κάποια ομαδικότερη προσπάθεια για τη δημιουργία του καινούργιου ενιαίου πίνακα αναπληρωτών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 573
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)