0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως νομίζω ότι τα θέματα ΑΣΕΠ δεν είναι τυχαία. Εχουν συγκεκριμένες στοχεύσεις. Θυμάμαι από στατιστικά παλιότερων ΑΣΕΠ ότι οι ηλικίες με τις περισσότερες επιτυχίες διορισμών ήταν από 30 ετών και πάνω. Ετσι ίσως ξεμπέρδεψαν με τους παλιότερους/ες που είχαν προϋπηρεσίες. Οι πολυπληθέστερες ομάδες επιτυχίας στους δυο τελευταίους ΑΣΕΠ είναι από 23 έως 30 ετών. Τί σημαίνει αυτό; Η ότι στο Πανεπιστήμιο κάνουν πια δουλιά που είναι πιο κοντά στο πνεύμα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ή ο ΑΣΕΠ βάζει επίτηδες θέματα που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο, ή ότι οι καινούργιοι διαβάζουν πιο στοχευμένα...
Αυτό που λέει πάντως η συνάδελφος npanag έχει βάση και έχει να κάνει με τη μείωση των διοριστέων. Σκεφτείτε μόνο ότι παλιότερα "έφευγαν"-διορίζονταν μέσα από τον πίνακα αναπληρωτών 800 περίπου άτομα (480 διοριστέοι από ΑΣΕΠ και 320 από ενιαίο) ενώ φέτος θα φύγουν 500 αν τηρηθούν οι αναλογίες.
έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά... μήπως ξέρει καμία που μπορούμε να βρούμε αν έχουν γίνει καινούργια σχολεία ή ολοήμερα??? εκτίμησή μου είναι ότι η βάση αναπλήρωσης θα ανεβεί γιατί είναι πάρα πολλά άτομα που ήταν την προηγούμενη χρονιά αναπληρώτές και έχουν συγκεντρώσει αρκετά μόρια. επίσης είναι άτομα που δεν πήγαν ανπληρωτές αλλά έχουν από το 2007 πολλά μόρια. π.χ. κάποια που είχε γράψει το 2007 70 τώρα έχει 7,5 μόρια
Αυτό όμως δεν γινόταν και στους προηγούμενους διαγωνισμούς, δηλαδή κάποιοι να εχουν μόρια απο προηγουμενους? Άρα αναλογικά δεν θα πάει όπως και τις άλλες χρονιές
Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας,. δουλευς σε ιδιωτικο σχολειο και με ρωτησαν τι πιθανοτητες εχω για αναπληρωτρια..φετος εδωσα για πρωτη φορα ασεπ, εγραψα 75.94 και εχω σειρα 2250 και δεν εχω προυπηρεσια..τι πιστευετε? υπαρχει καμια πιθανοτητα?
sish σε ευχαριστω παρα πολυ ..ελπιζω ολα να πανε καλα και να μπορεσω καποια στιγμη να μπω αναπληρωτρια.