0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγχαρητήρια στους διοριστέους και στους αναπληρωτές!Εγώ ειμαι επιτυχούσα στην 2047 θέση. Πως το βλέπετε οι πιο παλιές που τα γνωρίζετε αυτα καλύτερα θα ειμαι αναπληρώτρια την δεύτερη χρονια η τελείως χλωμο?
Παράθεση από: βικυ23 στις Ιουνίου 25, 2009, 03:38:26 pmσυγχαρητήρια στους διοριστέους και στους αναπληρωτές!Εγώ ειμαι επιτυχούσα στην 2047 θέση. Πως το βλέπετε οι πιο παλιές που τα γνωρίζετε αυτα καλύτερα θα ειμαι αναπληρώτρια την δεύτερη χρονια η τελείως χλωμο?ποσα μορια εχεις απο τον ασεπ;;
υσχίει ότι θα αλλ΄ξει η κατάταξη στους αναπληρωτές γιατί δεν μετράνε σε αυτούς οι προσαυξήσεις παρα μόνο το πόσο έγραψες??
Παράθεση από: sish στις Ιουνίου 25, 2009, 05:07:58 pmΠαράθεση από: βικυ23 στις Ιουνίου 25, 2009, 03:38:26 pmσυγχαρητήρια στους διοριστέους και στους αναπληρωτές!Εγώ ειμαι επιτυχούσα στην 2047 θέση. Πως το βλέπετε οι πιο παλιές που τα γνωρίζετε αυτα καλύτερα θα ειμαι αναπληρώτρια την δεύτερη χρονια η τελείως χλωμο?ποσα μορια εχεις απο τον ασεπ;; εχω 21,59 μορια απο τον ασεπ . Πρώτη φορα εδωσα .... και ειμαι λιγο ασχετη... εως πολυ θα ελεγα ..
Παράθεση από: βικυ23 στις Ιουνίου 25, 2009, 05:15:51 pmΠαράθεση από: sish στις Ιουνίου 25, 2009, 05:07:58 pmΠαράθεση από: βικυ23 στις Ιουνίου 25, 2009, 03:38:26 pmσυγχαρητήρια στους διοριστέους και στους αναπληρωτές!Εγώ ειμαι επιτυχούσα στην 2047 θέση. Πως το βλέπετε οι πιο παλιές που τα γνωρίζετε αυτα καλύτερα θα ειμαι αναπληρώτρια την δεύτερη χρονια η τελείως χλωμο?ποσα μορια εχεις απο τον ασεπ;; εχω 21,59 μορια απο τον ασεπ . Πρώτη φορα εδωσα .... και ειμαι λιγο ασχετη... εως πολυ θα ελεγα .. δηλαδη εγραψες 76,59; η με τις προσαυξησεις ειναι τοσα; θα μετρησεις αυτο που καθαρα εγραψες χωρις το βαθμο πτυχιου. αν το εκανες ηδη εχεις πιθανοτητες αλλα πιο πολυ για του χρονου.
ναι μαλλον θα σε παρουν τη δευτερη χρονια.μετα τον προηγουμενο ασεπ στην πρωτη φαση ο τελευταιος αναπληρωτης ειχε 27 μορια..οποτε αυτο μας δινει μια πρωτη εικονα..κ φυσικα συνεχισαν να περνουν ολη τη χρονια..εμενα με ειχαν παρει τη δευτερη με 19 μορια