0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να τον δείτε εγω δεν εχω πρόβλημα αλλά έχω βγάλει τους πρωτους 2500 περίπου πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ απλά με ένα copy-paste να το ανεβάσω. Εάν ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο παρακαλώ πείτε μου...Θα ξαναπώ όμως ότι εάν και προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ακριβής γίνεται, μπορείται να καταλαβετε ότι αυτό δεν ήταν εύκολο και μπορεί να έχει αρκετά λάθη...δεν θέλω να παρεξηγηθώ γι'αυτό και το τονίζω. Συμερίζομαι απλα και τη δική σας αγωνία γι' αυτο και το μοιράστηκα μαζί σας.
Thanks.Το ανέβασα οπότε σύντομα θα το έχετε.Είναι οι πρώτοι 1700 περίπου.Θα υπάρχουν λάθη οπότε μη φρικάρετε αν δε δείτε το όνομα σας στείλτε μου πμ και θα το λύσουμε!!!!
Μολις ειδα τον πινακα....Απογοητευτηκα λιγακι γιατι αν η τελευταια εχει 28 μορια και ειναι 1700 σειρα, εγω που εχω 23,42 θα ειμαι 2500 και....Οποτε αλλαζει ριζικα η σειρα μας, καμοια σχεση ο πινακας του ασεπ με τον αναπληρωτων.Πρωτη φορα εδινα και δεν το ηξερα....ελπιζω να μην ερθει προ εκπληξεως και δεν με παρουν....
Παράθεση από: ioannaki στις Ιουνίου 29, 2009, 06:56:26 pmThanks.Το ανέβασα οπότε σύντομα θα το έχετε.Είναι οι πρώτοι 1700 περίπου.Θα υπάρχουν λάθη οπότε μη φρικάρετε αν δε δείτε το όνομα σας στείλτε μου πμ και θα το λύσουμε!!!! Εφτιαξα και γω έναν πρόχειρο ενιαίο πίνακα. Είμαστε κοντά στα περισσότερα ονόματα. Ομως δεν έπρεπε να έχουμε μικροδιαφορές στον υπολογισμό των μορίων.Π.χ. για τη γυναίκα μου, θέση 974 στη λίστα του ΑΣΕΠ, εγώ τη βγάζω με 43.54 μόρια και εσύ 43.373. Εντάξει, δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά δεν είναι στάνταρ ο υπολογισμός των μορίων;Εχει από παλιά 3.033 μόρια από αναπλήρωση + 17/2=8.5 μόρια απ τον προηγούμενο ΑΣΕΠ + 22.54 μόρια απ' τον τωρινό ΑΣΕΠ + τα μόρια της φετινής αναπλήρωσης από 8/9/2008 έως 21/6/2009 που είναι 9.467. Ολα αυτά μας κάνουν επακριβώς 43.54Εσύ τι υπολογισμό κάνεις;
μην ξεχνάς ότι από τον πίνακα δεν έχουν αφαιρεθεί αυτοί που διορίζονται με τον γραπτό το 40% καθώς και το 24μηνο...αυτό σημαίνει περίπου 745 άτομα....
αυτο που μας ενδιαφέρει όλους στη παρούσα φάση είναι να δούμε αν θα είμαστε ή όχι αναπληρωτές την πρώτη χρονιά και όχι η ακριβης μας θέση στο πινακα η οποία εξάλλου είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθεί.
εχω μια φιλη που εχει 19,66 μορια απο τον προηγουμενο ασεπ και αυτον και ενα μοριο απο ενα προγραμμα πριν απο 2 χρονια.υπαρχει περιπτωση να την καλεσουν για αναπληρωτρια?