*

Αποστολέας Θέμα: Επιλαχόντες  (Αναγνώστηκε 4220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Επιλαχόντες
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:40:39 pm »
Ναι, τη δεύτερη χρονιά παίρνουν και επιλαχόντες. Ήδη ξέρω δύο φίλες μου ,που ενώ βρίσκονται στον πίνακα διοριστέων θα προτιμήσουν να διοριστούν με το 40%. Έτσι προκύπτουν κενές θέσεις που καλύπτονται από επιλαχόντες. Στον προηγούμενο διαγωνισμό οι επιλαχόντες ήταν περίπου 100!!!!!

Να ρωτησω κατι?γιατι καποιος που ειναι στον πινακα διοριστεων να προτιμησει να διοριστει με το 40%?Δηλαδη, υπαρχει περιπτωση, να φυγουν ετσι καποιοι και να ανεβουμε τωρα θεσεις εμεις οι υπολοιποι?Αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με αναπληρωτες, ετσι? 
Ναι υπάρχει αυτή η περίπτωση καθώς οι διοριστέοι του 40% διαλέγουν πρώτοι περιοχές διορισμού.Οπως είναι λογικό αν κάποιος μπορεί να διοριστεί και με τους 2 τρόπους θα προτιμήσει να πάει σε μια καλή περιοχή που θα τη διαλέξει ο ίδιος παρά να περιμένει τι θα του αφήσουν οι άλλοι.Ετσι δημιουργούνται κενές θέσεις στον πίνακα διοριστέων ασέπ,από τους λεγόμενους"διπλοθεσίτες".Οι θέσεις αυτές καλύπτονται από τους αμέσως επόμενους επιτυχόντες ασέπ,δηλαδή τους λεγόμενους επιλαχόντες.(οι περιοχές τοποθέτησης των επιλαχόντων είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία,αλλά το σημαντικό είναι ο διορισμός)Να προσθέσω ακόμη ότι η κλήση των επιλαχόντων εφόσον υπάρχουν θα γίνει τον επόμενο σεπτέμβριο για όλους τους κλάδους.
 Οι επιλαχόντες δεν έχουν καμία σχέση με τους πίνακες των αναπληρωτών.Μπορεί κάποιος να κληθεί ως επιλαχών και να μην έχει δουλέψει ως αναπληρωτής πρώτα.
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:49:38 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:41:48 pm »
γιατί θα προηγηθούν στις τοποθετήσεις απο τους διοριστέους του ασεπ οπότε θα διοριστούν σε "καλύτερο" τοπο.
ναι δεν έχιε καμία σχέσει με αναπληρωτές. αλλά για αυτό παίρνουν την δεύτερη χρονιά τους επιλαχόντες. γιατί κάποιοι "αφησαν" την θέση τους στον ασεπ και διορίστηκαν απ οτον ενιαίο

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:44:58 pm »
Ναι, τη δεύτερη χρονιά παίρνουν και επιλαχόντες. Ήδη ξέρω δύο φίλες μου ,που ενώ βρίσκονται στον πίνακα διοριστέων θα προτιμήσουν να διοριστούν με το 40%. Έτσι προκύπτουν κενές θέσεις που καλύπτονται από επιλαχόντες. Στον προηγούμενο διαγωνισμό οι επιλαχόντες ήταν περίπου 100!!!!!

Να ρωτησω κατι?γιατι καποιος που ειναι στον πινακα διοριστεων να προτιμησει να διοριστει με το 40%?Δηλαδη, υπαρχει περιπτωση, να φυγουν ετσι καποιοι και να ανεβουμε τωρα θεσεις εμεις οι υπολοιποι?Αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με αναπληρωτες, ετσι?  
Γιατί προηγούνται στους διορισμούς και στις τοποθετήσεις. Επιλέγουν πρώτοι νομούς και για τους ασεπίτες μένουν τα "αποφάγια"... ;D
Όχι, δεν έχει να κάνει με τους αναπληρωτές.
Μία πρώτη εκτίμηση σχετικά με τους επιλαχόντες, μπορεί να γίνει από φέτος με το "ξεσκαρτάρισμα" του πίνακα που προτάθηκε πιο πάνω. Αλλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές αποτέλεσμα γιατί αυτή τη χρονία θα υπάρξουν άτομα που είναι στη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2009, 06:47:19 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:45:50 pm »
Συγχαρητήρια cinderella!Και για τον άλλο λόγο...

Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν τουλάχιστο 35 επιλαχόντες...

Για 94 επιλαχόντες δε το συζητάμε ε;;;
 :'(
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:49:38 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:50:16 pm »
Έφη, τα τελευταία χρόνια, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, παίρνουν γύρω στους 100 επιλαχόντες.
Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι από φέτος (με τη ρύθμιση του 24μηνου) θα είναι περισσότερα τα άτομα που θα ανήκουν και στους δύο πίνακες. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος απογοήτευσης... ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:51:20 pm »
Συγχαρητήρια cinderella!Και για τον άλλο λόγο...

Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν τουλάχιστο 35 επιλαχόντες...

Για 94 επιλαχόντες δε το συζητάμε ε;;;
 :'(
Να παρακολουθείτε με προσοχή τις φάσεις των αναπληρωτών.Ετσι θα αποκτήσετε εικόνα για τον αριθμό των επιλαχόντων.Διοριστέος ασεπ με κάποια προυπηρεσία που καλείται φέτος αναπληρωτής είναι πολύ πιθανό να διοριστεί με το 40% και να δημιουργήσει θέση επιλαχόντα.Θεωρώ πως τώρα είναι αρκετά νωρίς για ακριβείς προβλέψεις.Επίσης να έχετε υπόψη σας ότι υπάρχουν και επιλαχόντες που δε δέχονται το διορισμό τους ή τον δέχονται και παραιτούνται στην πορεία(μιλάμε βέβαια για πολύ μικρό αριθμό ατόμων).Αυτοί θα δημιουργήσουν νέες θέσεις επιλαχόντων.
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 26, 2009, 07:14:54 pm »
Αυτό που είδα τώρα στο ΥΠΕΠΘ είναι ότι θα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή του χρόνου, γιατί θα έχουμε μόνο μια μέρα προθεσμία για την αίτηση συμπληρωματικού διορισμού.  :o

Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144