0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gspiropoylos στις Ιουνίου 25, 2009, 05:05:24 pmΝαι, τη δεύτερη χρονιά παίρνουν και επιλαχόντες. Ήδη ξέρω δύο φίλες μου ,που ενώ βρίσκονται στον πίνακα διοριστέων θα προτιμήσουν να διοριστούν με το 40%. Έτσι προκύπτουν κενές θέσεις που καλύπτονται από επιλαχόντες. Στον προηγούμενο διαγωνισμό οι επιλαχόντες ήταν περίπου 100!!!!!Να ρωτησω κατι?γιατι καποιος που ειναι στον πινακα διοριστεων να προτιμησει να διοριστει με το 40%?Δηλαδη, υπαρχει περιπτωση, να φυγουν ετσι καποιοι και να ανεβουμε τωρα θεσεις εμεις οι υπολοιποι?Αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με αναπληρωτες, ετσι?
Ναι, τη δεύτερη χρονιά παίρνουν και επιλαχόντες. Ήδη ξέρω δύο φίλες μου ,που ενώ βρίσκονται στον πίνακα διοριστέων θα προτιμήσουν να διοριστούν με το 40%. Έτσι προκύπτουν κενές θέσεις που καλύπτονται από επιλαχόντες. Στον προηγούμενο διαγωνισμό οι επιλαχόντες ήταν περίπου 100!!!!!
γιατί θα προηγηθούν στις τοποθετήσεις απο τους διοριστέους του ασεπ οπότε θα διοριστούν σε "καλύτερο" τοπο. ναι δεν έχιε καμία σχέσει με αναπληρωτές. αλλά για αυτό παίρνουν την δεύτερη χρονιά τους επιλαχόντες. γιατί κάποιοι "αφησαν" την θέση τους στον ασεπ και διορίστηκαν απ οτον ενιαίο
Συγχαρητήρια cinderella!Και για τον άλλο λόγο...Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν τουλάχιστο 35 επιλαχόντες...
Παράθεση από: sandra2 στις Ιουνίου 25, 2009, 10:56:16 pmΣυγχαρητήρια cinderella!Και για τον άλλο λόγο...Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουν τουλάχιστο 35 επιλαχόντες... Για 94 επιλαχόντες δε το συζητάμε ε;;;