0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι και εγω ειμαι σειρα 435 και δεν ξερω τι μου γινεται΄;;;;;;;γι αυτο ρωταω να περιμενω κατι απο σεπτμβρη η οχι;;;;;;;;;;;;χιλια ευχαριστω εδωσα πρωτη φορα ασεπ και πετυχα!!!!!!!!!!!!!
Όσοι βρίσκεστε στον πίνακα διορισθέντων θα πρέπει να κάνετε αίτηση για μόνιμο διορισμό, μόλις βγεί η σχετική εγκύκλιος. Οι μισοί/ες θα διοριστείτε φέτος και οι υπόλοιποι +κάποιους επιλαχόντες θα ξανακάνουν αίτηση και θα διοριστούν την επόμενη χρονιά.Φετος πάντως έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα διορισθέντων. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χάσετε τις προθεσμίες.
Αυτό εξαρτάται από το συνολικό αριθμό μορίων και τη θέση που θα έχει στον πίνακα αναπληρωτών ??
Παράθεση από: gspiropoylos στις Ιουνίου 26, 2009, 12:45:54 amΌσοι βρίσκεστε στον πίνακα διορισθέντων θα πρέπει να κάνετε αίτηση για μόνιμο διορισμό, μόλις βγεί η σχετική εγκύκλιος. Οι μισοί/ες θα διοριστείτε φέτος και οι υπόλοιποι +κάποιους επιλαχόντες θα ξανακάνουν αίτηση και θα διοριστούν την επόμενη χρονιά.Φετος πάντως έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα διορισθέντων. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χάσετε τις προθεσμίες. πότε είναι περίπου αυτές οι προθεσμίες?? ιούλιο ή Αύγουστο? μην φύγω για διακοπές και τις χάσω
Γειά σε όλους, θα θελα να ρωτήσω αν είσαι στον πίνακα με τους διορισθέντες τι επακολουθεί;Συγκεκριμένα είμαι στη θέση 400 περίπου και αναρωτιέμαι θα διοριστώ φέτος; Αν ναι, θα συμπληρώσω άλλη αίτηση με περιοχές; Γενικά έχω πάθει ένα σοκ γιατί δεν το περίμενα, είχα πάει λιγότερο προετοιμασμένη από κάθε άλλη φορά. Λίγη πληροφόρηση από κάποιον που ξέρει θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ.