0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο το ξερω αλλα δεν ξερω αν οι μισοι της δευετρης χρονιας δουλευουν ως αναπληρωτες την πρωτη χρονια;;ποιος μπορει να μου πει;;σιγουρα;;στον προηγουμενο ασπ τι εγινε;;
Υπολογίζω πως οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό θα γίνουν στα τέλη Ιουλίου και θα διαρκέσουν 3-4 μέρες.3-4 ημέρες ΜΟΝΟ;;;; έχω κανονίσει διακοπές τλευταία εβδομάδα ιουλίου!!!μήπως πρέπει να τις ακυρώσω; gspiropoylos είναι σίγουρο ότι δίνουν προθεσμία μόνο τόσες μέρες;
Παράθεση από: gspiropoylos στις Ιουνίου 26, 2009, 01:32:55 amΥπολογίζω πως οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό θα γίνουν στα τέλη Ιουλίου και θα διαρκέσουν 3-4 μέρες.3-4 ημέρες ΜΟΝΟ;;;; έχω κανονίσει διακοπές τλευταία εβδομάδα ιουλίου!!!μήπως πρέπει να τις ακυρώσω; gspiropoylos είναι σίγουρο ότι δίνουν προθεσμία μόνο τόσες μέρες; Δυστυχώς οι μέρες που θα έχετε στη διαθεσή σας θα είναι πολύ λίγες.Μπορείς να δείς την εγκύκλιο της πρήγούμενης χρονιάς, να ετοιμάσεις τα χαρτιάσου και όταν βγει η εγκύκλιος να πας στο πλησιέστερο γραφείο Π.Ε. και να κάνεις από εκεί την αίτηση σου.
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουνίου 26, 2009, 01:12:10 amΠαράθεση από: gspiropoylos στις Ιουνίου 26, 2009, 12:45:54 amΌσοι βρίσκεστε στον πίνακα διορισθέντων θα πρέπει να κάνετε αίτηση για μόνιμο διορισμό, μόλις βγεί η σχετική εγκύκλιος. Οι μισοί/ες θα διοριστείτε φέτος και οι υπόλοιποι +κάποιους επιλαχόντες θα ξανακάνουν αίτηση και θα διοριστούν την επόμενη χρονιά.Φετος πάντως έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα διορισθέντων. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χάσετε τις προθεσμίες. πότε είναι περίπου αυτές οι προθεσμίες?? ιούλιο ή Αύγουστο? μην φύγω για διακοπές και τις χάσωΜαρία καλημέρα και συγχαρητήρια! Οι αιτήσεις για διορισμό βγαίνουν περίπου την περίοδο που είπε και ο εκλεκτός ("συντοπίτης" ) συνάδελφος και μπορείς να την κάνεις όπου κι αν είσαι, στο γραφείο πρωτοβάθμιας της περιοχής-νομού. Εγώ πριν δυο χρόνια ήμουν διακοπές στη Μεσσηνία και όταν βγήκε η εγκύκλιος διορισμών έκανα την αίτηση στο τοπικό γραφείο Π.Ε. Πύλου. Οπότε μη φοβάσαι. Απλά να παρακολουθείς την επικαιρότητα για να μάθεις το πότε, κι αν ξέρεις ότι θα είσαι εκτός πάρε μαζί και τα δικαιολογητικά σου... Δύσκολα όσοι είναι στους διοριστέους να μη φύγουν αναπληρωτές φέτος (εκτός βέβαια αν έχουν δηλώσει πολύ λίγες ή πολύ συγκεκριμένες περιοχές). Φίλη που στον προηγούμενο διαγωνισμό ήταν πολύ κοντά στον τελευταίο διοριστέο (900+) χωρίς άλλα μόρια στον πίνακα των αναπληρωτών (εκτός από από τα μισά του προηγούμενου διαγωνισμού) κλήθηκε αναπληρώτρια γύρω στον Οκτώβρη (αν θυμάμαι καλά) εντός Αττικής.Παράθεση από: Melina04 στις Ιουνίου 25, 2009, 07:23:54 pm Γειά σε όλους, θα θελα να ρωτήσω αν είσαι στον πίνακα με τους διορισθέντες τι επακολουθεί;Συγκεκριμένα είμαι στη θέση 400 περίπου και αναρωτιέμαι θα διοριστώ φέτος; Αν ναι, θα συμπληρώσω άλλη αίτηση με περιοχές; Γενικά έχω πάθει ένα σοκ γιατί δεν το περίμενα, είχα πάει λιγότερο προετοιμασμένη από κάθε άλλη φορά. Λίγη πληροφόρηση από κάποιον που ξέρει θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ. Πολλά συγχαρητήρια και σε σένα Μελίνα! Η εγκύκλιος διορισμών μέσω ΑΣΕΠ (παραδοσιακά) καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς που είναι στον πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ να καταθέσουν αίτηση για διορισμό (ανεξαρτήτως της σειράς κατάταξης). Αυτό σημαίνει ότι (εφόσον το επιθυμείς) θα κάνεις, όταν με το καλό βγει η εγκύκλιος, κι εσύ αίτηση για διορισμό και θα δηλώσεις άλλες περιοχές (δεν έχει σχέση με την αίτηση αναπληρωτών) με βάση τον πίνακα που θα δίνεται συνοδευτικά με την εγκύκλιο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα διοριστείς οπωσήποτε φέτος (του χρόνου δεν το χάνεις όμως! ). Θα εξαρτηθεί από το πόσοι από τους πρώτους 300 θα επιλέξουν να διοριστούν μέσω ενιαίου. (μπορείς να δεις εδώ http://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_diorismwn_pe60_asep_2007_08.zip την εγκύκλιο του 2007)
Παράθεση από: gspiropoylos στις Ιουνίου 26, 2009, 12:45:54 amΌσοι βρίσκεστε στον πίνακα διορισθέντων θα πρέπει να κάνετε αίτηση για μόνιμο διορισμό, μόλις βγεί η σχετική εγκύκλιος. Οι μισοί/ες θα διοριστείτε φέτος και οι υπόλοιποι +κάποιους επιλαχόντες θα ξανακάνουν αίτηση και θα διοριστούν την επόμενη χρονιά.Φετος πάντως έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα διορισθέντων. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χάσετε τις προθεσμίες. πότε είναι περίπου αυτές οι προθεσμίες?? ιούλιο ή Αύγουστο? μην φύγω για διακοπές και τις χάσω
Όσοι βρίσκεστε στον πίνακα διορισθέντων θα πρέπει να κάνετε αίτηση για μόνιμο διορισμό, μόλις βγεί η σχετική εγκύκλιος. Οι μισοί/ες θα διοριστείτε φέτος και οι υπόλοιποι +κάποιους επιλαχόντες θα ξανακάνουν αίτηση και θα διοριστούν την επόμενη χρονιά.Φετος πάντως έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα διορισθέντων. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χάσετε τις προθεσμίες.
Γειά σε όλους, θα θελα να ρωτήσω αν είσαι στον πίνακα με τους διορισθέντες τι επακολουθεί;Συγκεκριμένα είμαι στη θέση 400 περίπου και αναρωτιέμαι θα διοριστώ φέτος; Αν ναι, θα συμπληρώσω άλλη αίτηση με περιοχές; Γενικά έχω πάθει ένα σοκ γιατί δεν το περίμενα, είχα πάει λιγότερο προετοιμασμένη από κάθε άλλη φορά. Λίγη πληροφόρηση από κάποιον που ξέρει θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ.