*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Απορία μετά τα αποτελέσματα  (Αναγνώστηκε 16670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απορία μετά τα αποτελέσματα
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 28, 2009, 12:01:35 am »
κάτι σχετικό με τις άδειες υπάρχει στο συννημένο αρχείο
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:53:29 »

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 28, 2009, 12:11:54 am »
Ευχαριστώ πολύ!
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος anglo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 28, 2009, 12:25:10 am »
Ο πίνακας του ΑΣΕΠ και ο πίνακας των αναπληρωτών ελάχιστη σχέση έ χουν μεταξύ τους >:(
Ο πίνακας των αναπληρωτών που αναμένεται να βγει περι τα τέλη Ιουλίου θα κατατάσει τους/τις συναδέλφους κατά φθίνουσα σειρά με βάση το σύνολο των μορίων τους τα οποία προκύπτουν ως εξής:
1.βαθμός ΑΣΕΠ 2009 (χωρίς προσαυξήσεις) -55
2. βαθμός ΑΣΕΠ 2007(χωρίς προσαυξήσεις) -55, δια δύο
3. ένα μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας ως αναπληρωτής/τρια (αν η προϋπηρεσία είναι σε δυσπρόσιτο. δύο μόρια για κάθε μήνα)
Το άθροισμα των παραπάνω δίνει το σύνολο των μορίων βάσει των οποίων κατατάσεσαι.

γεια σας,
πρεπει παλι να ρωτισω περνεις 1 μοριο για καθε μηνα???????????....ασχετα που δουλεψεις???????????????????????????????????????????????????????????
teaching is an art

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 28, 2009, 12:56:53 am »
Ναι, ένα μόριο ανά μήνα. Η μόνη περίπτωση να πάρεις δυο μόρια ανά μήνα είναι αυτή που το σχολείο είναι δυσπρόσιτο.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:53:29 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:21:42 am »
Και εγώ παιδιά φεύγω Σεπτέμβριο, μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τις άδειες ανατροφής; Έχω δύο παιδιά τριών και ενός έτους αντίστοιχα. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Αν έχω άδεια μήπως πρέπει να δηλώσω δυσπρόσιτο;;;;
Δε νομίζω ότι σε συμφέρει το δυσπρόσιτο...Υποχρεούσαι να καθίσεις δύο χρόνια πριν ζητήσεις μετάθεση. Από την άλλη αν δηλώσεις πχ πρώτα Κυκλάδες και ζητήσεις να τοποθετηθείς σε κανένα σχολείο με 10 μοριάκια (την στιγμή που δε θα υπηρετήσεις τη χρονιά καθώς θα έχεις την άδεια ανατροφής) και με τρία παιδιά συν όλα τα υπόλοιπα, μπορείς χαλαρά να μαζέψεις αρκετά μόρια για να έχεις αξιώσεις να χτυπήσεις μετάθεση τη δεύτερη χρονιά. Δεν ξέρω που μένεις αλλά εγώ με δύο παιδιά, σχολείο που έδινε 7 μόρια, συν εντοπιότητες μπλα, μπλα ,μπλα, ήρθα με τη μία Αθήνα πέρισυ έχοντας 29 μόρια.
Το δυσπρόσιτο θα σε συνέφερε μόνο στην περίπτωση που διακιούσουν άδεια ανατροφής και για τα 3 παιδιά. Μία για τα μεγάλα και μία για το μικρό. Αλλά αυτό δεν ισχύει.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:23:33 am »
Καλημέρα κι εγώ με βλέπω οπουδήποτε με το γιό μου από το χέρι και εγγυμονούσα στο δεύτερο.Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα μπορέσει να παρακολουθεί την τάξη, τουλάχιστον να κάθεται ήσυχα γιατί είναι λίγο ζωηρός.Τελικά τίποτα δεν είναι εύκολο σ'αυτή τη ζωή.Ελπίζω να με καλέσουν σε κάποια από τις περιοχές που δήλωσα και μετά να λογαριάσουν το κουτάκι ::)
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 28, 2009, 01:50:15 pm »
γιεα σας και παλι.................να σας πω μπορειτε να μου πειτε στον προηγουμενο ασεπ στην πρωτη φαση ανπληρωτων ποσα μορια ειχε ο τελευταιος;;;;;;;;;;και για την δευτερη ενδιαφερομαι..ευχαριστω παρα παρα πολυ..ολους για την συμπαρασταση σας...

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 28, 2009, 01:56:11 pm »

Mετά τον προηγούμενο ΑΣΕΠ, την πρώτη χρονιά κάλεσαν αναπληρωτές όσους είχαν μέχρι 21 μόρια και τη δεύτερη χρονιά από 20+ μέχρι 17.

Αν μπεις στο http://www.ypepth.gr/el_ec_category5405.htm μπορείτε να δεις τις φάσεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα αυτά βέβαια, εννοείται ότι τα βλέπεις ενδεικτικά.   

Αποσυνδεδεμένος anglo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 28, 2009, 01:59:02 pm »
Ναι, ένα μόριο ανά μήνα. Η μόνη περίπτωση να πάρεις δυο μόρια ανά μήνα είναι αυτή που το σχολείο είναι δυσπρόσιτο.
δηλαδή αν πάω αναπληρωτρια στην Αθηνα θα πάρω 9 ΜΟΡΙΑ????  ....I don't think so!!!
teaching is an art

Αποσυνδεδεμένος drakoulina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 28, 2009, 02:31:29 pm »

Ναι anglo! Τόσα θα πάρεις! Γιατί σου κάνει εντύπωση;;

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 28, 2009, 03:48:39 pm »
δηλαδή αν πάω αναπληρωτρια στην Αθηνα θα πάρω 9 ΜΟΡΙΑ????  ....I don't think so!!!

Ναι, μολονότι φαίνεται λίγο άδικο, τόσα θα πάρεις ως αναπληρώτρια είτε μείνεις στο κέντρο της Αθήνας είτε πας κάπου στην επαρχία, εφόσον δεν είναι δυσπρόσιτο το σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 28, 2009, 10:59:10 pm »
Και εγώ παιδιά φεύγω Σεπτέμβριο, μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τις άδειες ανατροφής; Έχω δύο παιδιά τριών και ενός έτους αντίστοιχα. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Αν έχω άδεια μήπως πρέπει να δηλώσω δυσπρόσιτο;;;;
Δε νομίζω ότι σε συμφέρει το δυσπρόσιτο...Υποχρεούσαι να καθίσεις δύο χρόνια πριν ζητήσεις μετάθεση. Από την άλλη αν δηλώσεις πχ πρώτα Κυκλάδες και ζητήσεις να τοποθετηθείς σε κανένα σχολείο με 10 μοριάκια (την στιγμή που δε θα υπηρετήσεις τη χρονιά καθώς θα έχεις την άδεια ανατροφής) και με τρία παιδιά συν όλα τα υπόλοιπα, μπορείς χαλαρά να μαζέψεις αρκετά μόρια για να έχεις αξιώσεις να χτυπήσεις μετάθεση τη δεύτερη χρονιά. Δεν ξέρω που μένεις αλλά εγώ με δύο παιδιά, σχολείο που έδινε 7 μόρια, συν εντοπιότητες μπλα, μπλα ,μπλα, ήρθα με τη μία Αθήνα πέρισυ έχοντας 29 μόρια.
Το δυσπρόσιτο θα σε συνέφερε μόνο στην περίπτωση που διακιούσουν άδεια ανατροφής και για τα 3 παιδιά. Μία για τα μεγάλα και μία για το μικρό. Αλλά αυτό δεν ισχύει.

Όταν κάποιος έχει τρία παιδιά δεν παίρνει αμέσως απόσπαση, και έρχεται στην πόλη του; (π.χ εγώ μένω Θεσσαλονίκη)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2009, 11:00:46 pm από afro 2 »
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 28, 2009, 11:22:18 pm »
Απόσπαση παίρνει.Πρέπει όμως να βρει κάποιον τρόπο να ξεχρεώσει την οργανική του.Διαφορετικά δεν έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση μετάθεσης  ???
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος dDIM

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 28, 2009, 11:28:21 pm »
μια απορια για τους αναπληρωτες
την σχολικη χρονια που ερχεται θα διορισουν τους 300 περιπου μονιμους. Σε συνολο οι διορισθεοι ειναι 600. Οι υπόλοιποι 300 διορισθεοι θα προηγηθουν στις προσληψεις ως αναπληρωτες (για τη σχολικη χρονια που ερχεται) απο αυτους που βρισκονται στον πινακα αναπληρωτων;
Η θα μπουν στον πινακα των αναπληρωτων και θα προσμετρηθουν τα μορια τους αναλογως; και μετα θα γινουν οι προσληψεις αναπληρωτων;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182558
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)