0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο πίνακας του ΑΣΕΠ και ο πίνακας των αναπληρωτών ελάχιστη σχέση έ χουν μεταξύ τους Ο πίνακας των αναπληρωτών που αναμένεται να βγει περι τα τέλη Ιουλίου θα κατατάσει τους/τις συναδέλφους κατά φθίνουσα σειρά με βάση το σύνολο των μορίων τους τα οποία προκύπτουν ως εξής:1.βαθμός ΑΣΕΠ 2009 (χωρίς προσαυξήσεις) -552. βαθμός ΑΣΕΠ 2007(χωρίς προσαυξήσεις) -55, δια δύο3. ένα μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας ως αναπληρωτής/τρια (αν η προϋπηρεσία είναι σε δυσπρόσιτο. δύο μόρια για κάθε μήνα)Το άθροισμα των παραπάνω δίνει το σύνολο των μορίων βάσει των οποίων κατατάσεσαι.
Και εγώ παιδιά φεύγω Σεπτέμβριο, μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τις άδειες ανατροφής; Έχω δύο παιδιά τριών και ενός έτους αντίστοιχα. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Αν έχω άδεια μήπως πρέπει να δηλώσω δυσπρόσιτο;;;;
Ναι, ένα μόριο ανά μήνα. Η μόνη περίπτωση να πάρεις δυο μόρια ανά μήνα είναι αυτή που το σχολείο είναι δυσπρόσιτο.
Παράθεση από: apri στις Ιουνίου 28, 2009, 12:56:53 amΝαι, ένα μόριο ανά μήνα. Η μόνη περίπτωση να πάρεις δυο μόρια ανά μήνα είναι αυτή που το σχολείο είναι δυσπρόσιτο.δηλαδή αν πάω αναπληρωτρια στην Αθηνα θα πάρω 9 ΜΟΡΙΑ? ....I don't think so!!!
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουνίου 27, 2009, 11:54:16 pmΚαι εγώ παιδιά φεύγω Σεπτέμβριο, μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τις άδειες ανατροφής; Έχω δύο παιδιά τριών και ενός έτους αντίστοιχα. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Αν έχω άδεια μήπως πρέπει να δηλώσω δυσπρόσιτο;;;;Δε νομίζω ότι σε συμφέρει το δυσπρόσιτο...Υποχρεούσαι να καθίσεις δύο χρόνια πριν ζητήσεις μετάθεση. Από την άλλη αν δηλώσεις πχ πρώτα Κυκλάδες και ζητήσεις να τοποθετηθείς σε κανένα σχολείο με 10 μοριάκια (την στιγμή που δε θα υπηρετήσεις τη χρονιά καθώς θα έχεις την άδεια ανατροφής) και με τρία παιδιά συν όλα τα υπόλοιπα, μπορείς χαλαρά να μαζέψεις αρκετά μόρια για να έχεις αξιώσεις να χτυπήσεις μετάθεση τη δεύτερη χρονιά. Δεν ξέρω που μένεις αλλά εγώ με δύο παιδιά, σχολείο που έδινε 7 μόρια, συν εντοπιότητες μπλα, μπλα ,μπλα, ήρθα με τη μία Αθήνα πέρισυ έχοντας 29 μόρια.Το δυσπρόσιτο θα σε συνέφερε μόνο στην περίπτωση που διακιούσουν άδεια ανατροφής και για τα 3 παιδιά. Μία για τα μεγάλα και μία για το μικρό. Αλλά αυτό δεν ισχύει.Όταν κάποιος έχει τρία παιδιά δεν παίρνει αμέσως απόσπαση, και έρχεται στην πόλη του; (π.χ εγώ μένω Θεσσαλονίκη)