*

Αποστολέας Θέμα: ενσταση?  (Αναγνώστηκε 8936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eirini007

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ενσταση?
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 26, 2009, 02:09:32 pm »
Καλημέρα σε όλους.Για άλλους ξημερωσε μια χαρουμενη ηλιολουστη μερα για αλλους μια βροχερη συννεφιασμενη ! για ολους ομως μια καινουρια μερα!
συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν !
mariav  σε καταλαβαινω απολυτα αυτο που με τρωει ειναι τι εκανα λαθος ? τουλαχιστον να ηρεμησω γιατι οταν περιμενω μια πολυ καλη βαθμολογια για την κυριακη και μου ερχεται κεραμιδα τι κανω??? δν αντεχω που δεν ξερω ποιο ηταν λαθος και γιατι που δεν μπορω να κανω τπτ
παρολα αυτα θα την κανω την ενσταση και δν με νοιαζει ας μην καταφερω τπτ .....χθες ειπα δν θελω να ξανασχοληθω ποτε αλλα δν θα τους αφησω ουτε να με νικησουν μεσα μου ουτε να με βγαλουν αχρηστη γιατι κι εγω αχρηστη  ενισωσα με αυτο που μου εβαλαν......τοση προσπαθεια τοσο διαβασμα για να παρω τοσηηηηηη απογοητευση ???
αλλα η ζωη συνεχιζεται και δν εχω σκοπο να το βαλω κατω ποτε και για τπτ
Never give up !
να ειστε καλα ολοι
υγεια πανω απο ολα  ;)

Σε καταλαβαινω απολυτα, και εγω μια απο τα ιδια...περιμενα καλυτερα, ιδιαιτερα σε συγκριση με καποια γνωστα μου ατομα που δεν περιμεναν ουτε αναπληρωτριες στη ββ φαση και διοριστηκαν και μια αλλη κοπελα που εγραψε τα ιδια (απο ο,τι λεγαμε ) με εμενα και στη β ενοτητα εχουμε ενα χασμα 20 ΜΟΝΑΔΩΝ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:22:18 »

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 26, 2009, 04:39:20 pm »
        Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Αποσυνδεδεμένος Πατρινος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 28, 2009, 01:27:02 am »
οταν δεν μπορεις να κανεις αναβαθμολογηση του γραπτου δεν υπαρχει διαφανεια για μενα............μπορειτε να εγγυηθειτε οτι ο βαθμος σας δεν ειναι μειωμενος σε σχεση με αυτο που πρεπει;;;

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 28, 2009, 03:07:22 pm »
Το πρόβλημα μου είναι το εξής: όταν έκανα την αίτηση στην Πρωτοβάθμια για Ασεπ, είχα το χαρτί της προυπηρεσιας μου σε ιδιωτικό σχολείο και δεν μ άφησαν να το καταθέσω..Μου είπαν ότι μέσα στο φεκ δεν υπήρχε πουθενά η περίπτωσή μου.. Μίλησα μ όλους εκεί μέσα και όλοι έλεγαν τα ίδια. Κάποια στιγμή λοιπόν μ έπεισαν και έκανα την αίτηση χωρίς τη βεβαίωση προυπηρεσίας. Συνάδελφος από το ίδιο σχολείο, ίδια θέση σε άλλη πρωτοβάθμια της το έκαναν δεκτό , και τώρα πήρε 3 μόρια σχεδόν παραπάνω λόγω προυπηρεσίας.

Σκέφτηκα να κάνω ένσταση, αλλά μίλησα με κάποιον από τον Ασεπ και μου είπε ότι από τη στιγμή που και να δικαιωθώ δεν θα διοριστώ σε μόνιμη θέση , να μην την κάνω καθόλου. Η σειρά μου τώρα είναι 2500 περίπου αν είχα και τα 3 μόρια θα πήγαινα 1700 περίπου..  >:( >:( >:(

Σε άλλο πόστ μου είπαν ότι ίσως έχω κάποιες ελπίδες για αναπληρώτρια φέτος..Έχω 24.375 μόρια..

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω και θα ήθελα τη γνώμη σας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:22:18 »

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 28, 2009, 03:50:21 pm »
ναι αλλά αν πραγματικά δικαιούσε τα 3 μόρια λόγω προϋπηρεσίας...αυτό σημαίνει +3 και στον πίνακα των αναπληρωτών....δηλαδή θα έχεις 27 μόρια και μια ΄πολύ καλύτερη θέση στον πίνακα ...μήπως να το ψαξεις;;;;αξίζει τον κόπο!!!!
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Αποσυνδεδεμένος drakoulina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 28, 2009, 04:10:07 pm »

Τα μόρια στα οποία αναφέρεται η julie ισχύουν μόνο για τον πίνακα κατάταξης του ΑΣΕΠ.
 Στον πίνακα των αναπληρωτών δεν έχουν καμία ισχύ.

Julie νομίζω ότι δεν αξίζει να μπεις σε διαδικασία αφού ούτως ή αλλως δεν θα είσαι στους
 διοριστέους... Δεν θα κερδίσεις ούτε θα χάσεις κάτι εκτός από χρόνο και ενέργεια!

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 28, 2009, 10:57:41 pm »
Έχεις δίκιο το συζήτησα με πολύ κόσμο και όλοι τα ίδια λένε.. :( Ελπίζω να γίνει κάτι με τους αναπληρωτές..

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 03, 2009, 01:45:19 am »
Πατρινός... πες τα !
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος arianoula27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 15, 2009, 04:36:05 pm »
από γνωστό μου πάντως κορίτσια που ήθελε να κάνει ένσταση σε προηγούμενο ΑΣΕΠ του είπαν ότι αναβαθμολόγηση δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει και ότι ο βαθμός είναι σχεδόν αδύνατον να αλλάξει γιατί υποτίθεται ότι τα έχουν ξαναελέγξει πριν τα ανακοινώσουν

Ακριβώς έτσι είναι.Δικαίωμα ένστασης έχετε μόνο για τα στοιχεία σας.Αν έχουν περάσει δηλαδή κάτι λανθασμένα (αριθμό ταυτότητας, προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά κλπ.)
Οσό για τα γραπτά που δεν έχουν επάνω κοκκινάδια κάπου είχα ακούσει πως οι διορθωτές απαγορεύεται να σημειώνουν επάνω στο γραπτό, γι' αυτό και όσοι είδαν πέρισυ το γραπτό τους δεν είδαν επάνω διορθώσεις και λάθη.
και δεν το βρεις ποτε ουτε εσυ ουτε κανενας μας γιατι το ΑΣΕΠ εχει φτιαχτει για να διοριζονται οι ημετεροι..........και ας το θεωρουν καποιοι πανακεια..........αντικειμενικοτητα χωρις αναβαθμολογηση και χωρις να μπορω να δω το γραπτο μου ΔΕΝ συμβαδιζουν κυριοι

Μπορεί και να διοριζονται κάποιοι από το παράθυρο δεν αντιλέγω αλλά μην απαξιώνεις συνολικά τις προσπάθειες τόσων ανθρώπων που κουράστηκαν ψυχικά κυριώς για να είναι τελικά στους πίνακες των διοριστέων.

βρε παιδιά έχετε δίκιο να ζητάτε αναβαθμολόγηση αλλά σκεφτείτε το κι αλλιώς...αν επιτρεπόταν η αναβαθμολόγηση τότε σίγουρα θα έκαναν οι 5.000 από τους 8.500 αδιόριστους!!!Τι θα έκανε τότε ο ασεπ ή οι βαθμολογητές κλπ.?
Υ.Γ. πίστευα πριν διοριστώ και ακόμα πιστεύω ότι όποιος περνάει στον ασεπ είναι πραγματικά άξιος καθώς άξιους θεωρώ και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την επίπονη διαδικασία άσχετα με το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να παραδεχούμε τον καθοριστικό ρόλο της τύχης και της συγκέντρωσης και ψυχικής ηρεμίας τις ημέρες των εξετάσεων
Συμπερασματικά λοιπόν, ας μην απαξιώνουμε τα πάντα!
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144