*

Αποστολέας Θέμα: Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....  (Αναγνώστηκε 22277 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....
« στις: Ιουνίου 26, 2009, 01:31:09 am »
Είπα να φτιάξω ένα θέμα και για μας που δεν θα διοριστούμε τελικά με τις φετινές εξετάσεις του ασεπ. Τώρα που βγήκαν οι βαθμολογίες πως σας φάνηκαν; Υπήρχαν μεγάλες εκπλήξεις; Όντως είχατε ελλείψεις στο γραπτό σας ή σας ήρθε κεραμίδα;;; είμαι στη θέση 3800 κάτι με 81,67 την 1η μέρα(το είχα υπολογίσει εξάλλου) και 56,5 τη δεύτερη μέρα και κόντεψα να καραφλιάσω, όχι γτ νόμιζα πως έγραψα άριστα, αλλά γτ ξέρω τι δεν έγραψα και δεν θεωρώ ότι με ρίχνει τόσο κάτω. έλεγα γύρω στο 65-70 την 2η μέρα. Γνωστές μου που με δική τους ομολογία έγραφαν ότι να'ναι είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από μένα. Μακάρι να μου έλεγε κάποιος γτ μου κόπηκαν τόσες μονάδες, να ξέρω τουλάχιστον να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη! Υποψιάζεστε μαγειρέματα ή αυτό είναι μια υπερβολή;  ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:04:37 »

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 26, 2009, 01:49:42 am »
   θα σου πω την αποψή μου με βάση την προσωπική μου εμπειρία. Είναι η τέταρτη φορά που δίνω και όλες τις προηγούμενες φορές αναρωτιόμουν ακριβώς τα ίδια πράγματα...Δυστυχώς δεν μας διαφωτίζουν για να ξέρουμε τις ελλείψειςκαι να βελτιώνουμε τα λάθη μας..Και τις δυο προηγούμενες φορές είχα γράψει 80 στη μία και 60 στην άλλη. Δεν άλλαξα κάτι στον τρόπο που γράφω και σκέφτομαι... Επίσης δεν είχα μέσον. Αυτο που νομίζω είναι ότι επειδή ακριβώς η δεύτερη ενότητα δεν είναι πολλαπλών αλλά ανάπτυξη, η υποκειμενικότητα είναι μεγάλη. Εμπιστεύσαι τους διορθωτές; Τι είδους άτομα είναι και τι κρίση έχουν; Πιστεύω αυτό και μόνο αρκεί για να υπάρχουν διαφορές στην βαθμολόγηση. Πάντως δεν αποκλείω και το μαγείρεμα...Απλά και εγώ και τρία άλλα ατομα που ξέρω τα κατάφεραν χωρίς αυτό...Τώρα τι γίνεται γενικά δύσκολο να πεις με βεβαιότητα.

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 26, 2009, 02:05:00 am »
σίγουρα η υποκειμενικότητα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο γι'αυτό και θα προτιμούσα να ήταν όλα πολλαπλής! έχει κι αυτό το μανίκι του αλλά είναι στάνταρ τα λάθη και οι βαθμολογίες άσχετα με το πως ξύπνησε σήμερα ο καθένας που πάει να βαθμολογήσει!

erietta

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 26, 2009, 02:19:46 am »
titi, μου θυμίζεις περίπτωση γνωστής μου στην γερμανική φιλολογία που έγραψε 85 στα παιδαγωγικά και πήγε τόσο χάλια στο γνωστικό που δεν έπιανε την βάση του 55. Η κοπέλα απορούσε και απορεί ακόμα.
Να ζητήσεις να δεις τα γραπτά σου οπωσδήποτε. Πάντως, η εντύπωση που έχω (να πω σιγουριά?) είναι ότι ο βαθμός του πρώτου εξεταστή δεν καλύπτεται, ώστε να μην την δει ο δεύτερος...........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:04:37 »

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 26, 2009, 02:35:22 am »
σίγουρα η υποκειμενικότητα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο γι'αυτό και θα προτιμούσα να ήταν όλα πολλαπλής! έχει κι αυτό το μανίκι του αλλά είναι στάνταρ τα λάθη και οι βαθμολογίες άσχετα με το πως ξύπνησε σήμερα ο καθένας που πάει να βαθμολογήσει!

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος steha

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 26, 2009, 09:30:38 am »
Εγώ πάλι στη

Αποσυνδεδεμένος Rita

• Νέο μέλος
  • *
  • Η αγάπη είναι η ζωή!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 26, 2009, 05:37:22 pm »
Κι εγώ που έγραψα 3 σελίδες τη 2η μέρα αναλυτικά την πορεία της δραστηριότητας εμπλέκοντας 5 γνωστικούς τομείς κ δίνοντας παραδείγματα συγκεκριμένα για την αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών των διαφορετικών γλωσσών αναρωτιέμαι γιατί μόνο συγκέντρωσα 62.5. Κ όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή έδωσα 2η φορά, η διαφορά που έχω στη βαθμολογία της διδασκαλίας, που είχα πάει τελείως απροετοίμαστη, είναι μόλις 5 μόρια λιγότερα.
Και με βασανίζει το ερώτημα τί ακριβώς ήθελαν????? ??? >:(

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 26, 2009, 05:52:24 pm »
μια φίλη μου έγραψε την πρώτη μέρα 88 και την δεύτερη 48 και κόπηκε, δεν θα έχει ούτε μόρια για αναπληρώτρια στον επόμενο διαγωνισμό! Ειναι σπάσιμο νεύρων....

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:18:43 pm »
Rita κι εγω μια απο τα ιδια.. Μακαρι να ξεραμε τι περισσοτερο θα ηθελαν. Αλλα αν αναλογιστεις οτι εχω γραψει τα ιδια με κοπελα που διοριστηκε μαλλον η υποκειμενικοτητα μας τσακισε. Καθε χρονο καποιοι θα νιωθουν αδικημενοι και φετος ειμαστε εμεις αυτοι.

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:21:19 pm »
οντως υπαρχουν μαγειρεματα αλλα δεν πρεπει να υποτιμουνται οι καλες βαθμολογιες που γραφοντε στον κλαδο μας . παντα υπηρχαν αυτες οι βαθμολογιες κ το γνωριζουμε οτι για να διοριστεις πρεπει να αριστευσεις οποτε οι 2000 χιλιαδες πρωτοι θεωρω οτι πρεπει να ειναι πολυ ικανοποιημενη με τον εαυτο τους καθως θα μπουν αναπληρωτες αλλος συντομα αλλος αργοτερα. κ γω παλιοτερα δεν ηθελα να δωσω ασεπ γιατι ακουγα οτι θελει μεσον η προσπαθεια μου απεδειξε το αντιθετο . με τις πολλαπλων καποιοι ευνοήθηκαν καποιοι διαβασμενοι χαντακωθηκαν επομενως το νομισμα εχει 2 πλευρες κ να στε σιγουρες πως αν ειχαμε στο κλαδο μας μονο ερωτ πολλαπλων θα ήταν λοττο ο διαγωνισμος κ πολλοι θα αδικουνταν .στην αναπτυξη το γραπτο ειναι κτημα σου κ φαινοντα οι γνωσεις σου απ το εισαι αναμεσα σε 3 ή 2 πιθανες απαντησεις κ να σπας το κεφαλι σου για το ποια θα βαλεις.
στην ελλαδα καταλυουμε τα παντα δεν μας αρεσουν οι βαθμολογητες κτλ προφανως βρε κοριτσια για να βαθμολογουν δεν ειναι τυχαιοι οτι κ αν ειναι αυτοι. ο ασεπ θελει καλο διαβασμα κ πολυ τυχη οποτε μην ψαχνουμε μαγισσες κ ετοιμες συνταγες ο καθενας ειχε την προσωπικοτητα του κ το δικο του τροπο σκεψης κ γραφης
η προσπαθεια θα δικαιωσει τους κοπους
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:37:48 pm »
δεν είναι κατάσταση όμως αυτή! εξαρτάται εμένα η ζωή μου από τον αν την άλλη την κερατώνει ο άντρας της πχ κ έχει νεύρα και πετσοκόβει ενώ κάποιος άλλος βαθμολογητής έχει πάει με γενναιόδωρες διαθέσεις;;;; κ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι σωστό και τι όχι, αγαπητή steha θα ήθελες να μας πεις τι έγραψες στη β' θεματική; γτ κ εσύ περίμενες λιγότερο κ σου ήρθε το περισσότερο ενώ η rita φαίνεται να έγραψε πολύ σωστά και πήρε μόλις 62 και η ξαδέρφη που πήγε αδιάβαστη κ δεν ήξερε τπτ για το δεππς πήρε γύρω στο 70 και δεν περίμενε και πολλά σε αντίθεση με μένα που θεωρούσα πως το μόνο στραβό στο γραπτό μου ήταν η αξιολόγηση της δραστηριότητας. ή μήπως πήρα από το δεππς 50 και άλλα 6,5 από τη δραστηριότητα;;; πράγματι σάλτσες δεν χρειάζονται και δεν έχει σημασία αν γράφεις 1 σελίδα ή 3 αρκεί να γράφεις σωστά πράγματα με μια καλή ροή, για να είμαι ειλικρινής και μην με παρεξηγήσεις steha τα έγραψες ξερά με τελίτσες;;;; από συζητήσεις που έχω κάνει κάτι τέτοιο θεωρήθηκε ως πολύ ακραίο, δλδ γράφουμε τα απολύτως απαραίτητα αλλά όχι και σαν λίστα του σούπερμάρκετ μου είπαν!(το λέω με καλή διάθεση σύμφωνα με όσα έχω ακούσει και όχι για να σε κρίνω, εξάλλου εσύ πήγες καλύτερα από μένα οπότε μήπως να το δοκιμάσω κι εγώ την επόμενη φορα;;;;;;;  ;) ) από παντού ακούω πάντως απρόσμενα αποτελέσματα, αλλού δεν θεωρούσαν ότι έγραψαν καλά και διορίστηκαν κι αλλού που έγραψαν ένα πλήρες και σωστό γραπτό ίσα που έπιασαν τη βάση, μεγάλες αποκλίσεις γενικά!

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:41:50 pm »
maraki σίγουρα πέρασαν κ κοπέλες που το άξιζαν κ που όντως έγραψαν καλά, αλλά μας πετσοκόψανε λίγο γτ ενώ πήραν λιγότερους η βάση διορισμού είναι σχεδόν ίδια με τον προηγούμενο ασεπ, άρα οι βαθμολογίες είναι πιο χαμηλές, άρα ή δεν γράψαμε τόσο άριστα όσο στον προηγούμενο διαγωνισμό ή ήταν πιο αυστηροί, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:50:19 pm »
Κι εγω maraki  στους 2000 πρωτους ειμαι (2047) αλλα πολυ χλωμο το βλέπω για αναπλήρωση. Οι καλες βαθμολογίες σε καμια περιπτωση δεν υποτιμώνται. Απλα ακουγοντας  διορισμενες κοπελες να σου λενε τι εγραψαν και να μην εχει αποκλιση απο το δικο σου το γραπτο , τοτε λιγο σε πιανει η στεναχωρια και σκεφτεσαι " Ο δικος μου εξεταστης γιατι ήταν πιο αυστηρος την γκαντεμια μου μεσα;;;;;;;;;;;;;"

Αποσυνδεδεμένος Rita

• Νέο μέλος
  • *
  • Η αγάπη είναι η ζωή!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 26, 2009, 07:05:00 pm »
Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι ακόμη κ οι βαθμολογητές δε συμφωνούν μεταξύ τους.
Άλλοι ήθελαν να αναφέρεις συγκεκριμένα παραδείγματα αλληλεπίδρασης τως 2 διαφορετικών ομάδων κ άλλοι το είδαν πιο εθνικιστικά το ζήτημα κ η μεγάλη σημασία στα αλλοεθνή παιδιά τους πείραξε κ έκοβαν μονάδες....
Κ ξέρετε, μόλις έμαθα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με μια πρώην καθηγήτριά μου από το πανεπιστήμιο, ότι κοπέλα που έγραψε πολύ συνοπτικά την ίδια δραστηριότητα με μένα βαθμολογήθηκε με 80.
Πόση γκαντεμιά σ'αυτόν τον κόσμο????????
Υπομονή κι ελπίζω να δικαιωθούν οι προσπάθειές μας κάποια στιγμή.....
Υγεία πάνω από όλα.....[move][/move]

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144